Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 nov 2008 - Anul XIII, nr. 265 (3946)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campanie

Rozopol a pecetluit Legământul cu frăsinenii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Candidatul PNL Suceava pentru un mandat de deputat în colegiul Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc, Philip Rozopol, şi-a prezentat, în oraşul Frasin, programul politic pentru zona în care candidează, „Legământul pentru Bucovina”. Evenimentul a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute, în prezenţa a câtorva sute de locuitori ai oraşului Frasin, alături de Philip Rozopol fiind prezent şi doctorul Ioan Pop.

„În cinstea pecetluirii Legământului pe care mi-l asum în faţa întregii Bucovine, am bătut palma cu toţi frăsinenii. Voi reuşi să aduc bunăstare în casa fiecărui bucovinean harnic şi dornic de muncă. Îi voi oferi Bucovinei întreaga mea pregătire şi putere de muncă, astfel încât, în cel mai scurt timp, fiecare locuitor din zona de munte a judeţului Suceava să prospere”, a declarat Rozopol.

În faţa locuitorilor din Frasin, liberalul sucevean şi-a luat angajamentul ca mandatul său de deputat să însemne instruirea bucovinenilor pentru atragerea fondurilor nerambursabile necesare dezvoltării micilor afaceri de familie.

De asemenea, Rozopol a precizat că îşi doreşte dezvoltarea unui program turistic denumit „Turism de 12 luni”, prin care Bucovina să fie pusă pe harta turistică a Europei.

În acelaşi timp, candidatul PNL Suceava le-a transmis locuitorilor din Frasin că se obligă să contribuie la dezvoltarea asistenţei medicale în zona Câmpulung Moldovenesc – Frasin - Gura Humorului, astfel încât bucovinenii să beneficieze de servicii medicale la cele mai înalte standarde.

 

Rozopol vrea revigorarea industriei de colectare a fructelor de pădure

Rozopol le-a arătat celor prezenţi că ţine să fie în mijlocul oamenilor pentru a discuta faţă în faţă despre toate problemele cu care se confruntă.

„Doar printr-un dialog deschis şi cinstit se poate ajunge la soluţii clare, care să corespundă realităţii din teritoriu”, spune Rozopol, care a împărţit cărţi de vizită celor veniţi la eveniment, promiţându-le acestora că va menţine în permanenţă un contact cu toţi frăsinenii.

Candidatul PNL le-a vorbit frăsinenilor şi despre necesitatea revigorării industriei de colectare şi prelucrare ulterioară a fructelor de pădure şi a ciupercilor, domeniu extrem de profitabil având în vedere cererea mare de pe piaţa europeană. „Această revigorare înseamnă pentru locuitorii din Frasin noi locuri de muncă şi o sursă sigură şi constantă de venituri. Eu văd prezenţa mea în Parlament din perspectiva primarului de colegiu. Fiecare localitate din colegiul în care candidez este o zonă distinctă, cu probleme specifice, care are nevoie de soluţii punctuale. Avantajul meu faţă de actualii edili va fi faptul că voi propune la Bucureşti legi care să ajute fiecare localitate în parte şi, la modul general, să facă din întreaga Bucovină un ţinut prosper”, a declarat Rozopol.

La sfârşitul întâlnirii cu locuitorii din Frasin, Philip Rozopol le-a oferit acestora un frumos foc de artificii.

„Din câte mi-au spus localnicii, până acum în Frasin nu s-a mai organizat niciodată un foc de artificii. Eu le-am demonstrat că nimic nu este imposibil. Tot eu le voi arăta în continuare că nu există 'nu se poate'”, a încheiat Philip Rozopol.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rozopol a pecetluit Legământul cu frăsinenii.
 Vizualizări articol: 788 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Rozopol a pecetluit Legământul cu frăsinenii3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ieteteeee trimis de
(10 nov 2008, 23:24:26
sa muriti voi...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei