Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 nov 2008 - Anul XIII, nr. 261 (3942)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atitudine

Băişanu: „Nu voi răspunde atacurilor contracandidaţilor mei”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PNL pentru un mandat de deputat în colegiul Suceava 1, Alexandru Băişanu, a anunţat că pe întreaga perioadă a campaniei electorale nu va răspunde atacurilor la adresa sa, lansate de contracandidaţi.

El a arătat că priorităţile sale în această campanie vor fi discuţiile cu alegătorii din Suceava, cărora le va prezenta proiectul său pentru dezvoltarea municipiului reşedinţă de judeţ.

„Dacă alţii vor să-şi piardă timpul în discuţii sterile şi cu critici, nu au decât să o facă. Nu voi fi omul polemicilor, şi voi prefera ca, în loc să răspund atacurilor contracandidaţilor, să discut cu cei pe care îi voi reprezenta în Camera Deputaţilor”, a declarat Alexandru Băişanu, care este şi liderul liberalilor din municipiul Suceava.

El a precizat că nu îşi doreşte să poarte discuţii în contradictoriu cu candidaţii „care sunt sub mine în sondaje”, precizând că dezbaterile le va avea doar cu cetăţenii.

„Nu cred că e normal să pierd timpul în discuţii fără sens, cu cei care mai candidează în acest colegiu, şi care prin atacurile lor nu vor altceva decât să se alăture imaginii mele pentru a creşte în sondaje”, a mai spus liberalul sucevean.

 

„Suceava are nevoie de personalităţi cu experienţă în administraţie”

Băişanu a precizat că după alegerile din data de 30 noiembrie a.c., Suceava va fi un municipiu liberal, PNL având cei mai pregătiţi candidaţi, de deputaţi sau senatori. El a arătat că Suceava are nevoie de un pachet de legi speciale, pe care el le-a pregătit deja şi care odată implementate vor aduce numeroase beneficii, atât sucevenilor, cât şi locuitorilor din întreg judeţul.

„Suceava are nevoie de voci puternice, de personalităţi cu experienţă şi expertiză în administraţie, care să se poată bate pentru viitorul sucevenilor. Suceava are nevoie de un pachet de legi speciale, specifice zonei noastre, pe care le-am pregătit şi pe care le voi explica în aceste zile de campanie”, a încheiat Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu: „Nu voi răspunde atacurilor contracandidaţilor mei”.
 Vizualizări articol: 1370 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Băişanu: „Nu voi răspunde atacurilor contracandidaţilor mei”3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   AFISAJ ILEGAL trimis de
( 5 nov 2008, 12:01:46
DOMNULE BAISANU VA INTREB CA SIMPLU CETATEAN DE CE PREFERATI O CAMPANIE NECIVILIZATA,ILEGALA,MURDARA ? DEOARECE IERI AM OBSERVAT IN TIMP CE MERGEAM CU MASINA CA VA-TI SCRIS,AFISAT " NUMELE PE TOATE GARDURILE " MAI EXACT ERAU AFISE CU DUMNEAVOSTRA PE FIECARE STALP SI CUTIE DE GAZ METAN IN ZONELE OBCINI,M.VITEAZU,ZAMCA,6 NOV,ITCANI.....AM OBSERVAT CA PE AFISELE DUMNEAVOSTRA DORTI SA PROPUNETI LEGI DAR LEGEA BUNULUI SIMT LIPSESTE LA DUMNEAVOSTRA AFISANDU-VA ILEGAL AFISELE PE UNDE APUCATI.

INTRATI IN LEGALITATE !!!
2.   Gargara ieftina..... trimis de
( 5 nov 2008, 12:24:44
Priveam ieri pe INTERMEDIA.....Cat de curat sunteti domnule Baisanu de va permiteti sa faceti remarci de genul-

Baisanu: ,,Nu voi raspunde atacurilor contracandidatilor mei"

Stati ca nu inteleg,numai dumneata ai tot dreptul din lume sa jignesti,iar apoi sa spui ,tot tu,ca nu vei raspunde la atacuri?

Cred ca I.L.Caragiale ar fi avut materie prima multa pentru scrierile sale.Pacat ca nu este contemporan cu noi....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei