Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 nov 2008 - Anul XIII, nr. 261 (3942)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Reacţie

Bosancu respinge acuzele lui Flutur privind folosirea de bani publici în campanie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Candidatul PSD la Camera Deputaţilor în colegiul Suceava Est (Burdujeni), Neculai Bosancu, a respins acuzele preşedintelui Consiliului Judeţean şi al PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, privind folosirea de bani publici în campania electorală, fiindu-i pusă în cârcă organizarea unui concert de muzică populară la Adîncata plătit de Primărie.

Bosancu a prezentat într-o conferinţă de presă chitanţa prin care a achitat Primăriei Adâncata suma de bani pentru concertul de muzică populară susţinut de Ansamblul artistic „Ciprian Porumbescu” în data de 26 octombrie.

„Nu a fost folosit nici un ban public pentru acest concert. Eu am fost sponsor şi aşa a fost înscris şi pe afişele care au fost prezentate”, a spus Bosancu.

El a arătat că a încheiat un contract de sponsorizare cu Primăria Adâncata pentru concertul de muzică populară, iar în baza acestui contract, Primăria a încheiat la rândul său un contract cu Ansamblul Ciprian Porumbescu şi urmează să achite acestuia, până la 26 noiembrie, factura emisă.

„Pe data de 15 octombrie am încheiat un contract de sponsorizare cu primăria Adîncata cu termen de plată până pe 15 noiembrie 2008. În consecinţă, primăria Adîncata încheie un contract cu ansamblul Ciprian Porumbescu cu termen de plată 30 de zile de la data emiterii facturii, ceea ce înseamnă că termenul expiră pe 26 noiembrie. Consider că nu s-a încălcat nici o lege, iar din primărie nu a ieşit nici un ban pentru plata acelui concert. La discuţiile cu cei de la Ansamblu ei au spus că doresc să se facă un contract cu o persoană juridică. A fost o opţiune a lor şi nu m-am gândit atunci că ar fi o problemă”, a spus Bosancu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bosancu respinge acuzele lui Flutur privind folosirea de bani publici în campanie.
 Vizualizări articol: 839 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Bosancu respinge acuzele lui Flutur privind folosirea de bani publici în campanie3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei