Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 nov 2008 - Anul XIII, nr. 261 (3942)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Caracterizare

Onofrei, surprins că la Suceava PSD a devenit „un cor de bocitoare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PD-L, Orest Onofrei, candidat la Senat în colegiul Suceava, s-a arătat surprins de comportamentul PSD în această campanie electorală, arătând că social democraţii au ajuns o umbră a ceea ce au fost în urmă cu patru ani de zile.

Onofrei s-a arătat oarecum dezamăgit de faptul că PD-L duce de unul singur această campanie, deşi sunt şase partide care au depus liste de candidaţi şi constată că „e o campanie pe care noi o facem singuri, fără competitori, fără concurenţă şi fără provocare”.

Democrat-liberalul consideră că PSD se comportă „ca un cor de bocitoare”, aluzie la faptul că în ultima conferinţă de presă social democraţii nu au făcut decât să se plângă că li s-au rupt afişele şi bannerele.

„În mod surprinzător, dacă PNL ne aşteptam să fie slab, pentru că liberalii la Suceava sunt slabi, comportamentul PSD-ului se aseamănă cu un cor de bocitoare. Ştiu că nu e foarte uşor să fii în opoziţie, pentru că ei testează pentru prima dată în judeţ această postură dar, ca orice om politic, trebuie să fii pregătit pentru asta. Pe de altă parte, le e foarte greu că lideri marcanţi au fugit din Suceava. Într-un fel ar trebui, probabil, din punct de vedere politic ca la Buneşti să fie făcută o vamă, să pună viză când intră în Suceava”, a spus Onofrei.

 

„PSD la Suceava va dispărea mai rău decât Elodia”

Orest Onofrei le-a adus aminte social democraţilor suceveni de modul în care s-au comportat ei în urmă cu patru ani, când controlau judeţul. „Este surprinzător plânsetul încontinuu al celor din PSD la faptul că li rup afişele, li se rup bannerele, nu ştiu cine le face nu ştiu ce. Au uitat foarte repede poziţia din 2004, când noi nu reuşeam nici măcar să folosim un cămin cultural că era interzis de ei, nu reuşeam să apărem la TV pentru că erau ei, nu reuşeam să apărem în ziare pentru că erau ei. Or la ora asta ei au posibilitatea, dar în loc să vină cu ceva, să prezinte măcar un minim proiect pentru Suceava, vin cu lucruri inventate, cu probleme care nu există, ci există doar în capul lor”, a spus Onofrei.

El constată că, la Suceava, cei care conduc PSD duc partidul la dispariţie.

„Din păcate îl duc în zona în care aproape dispare şi încet, încet, PSD în Suceava va dispărea mai rău decât Elodia”, a mai spus Onofrei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei, surprins că la Suceava PSD a devenit „un cor de bocitoare”.
 Vizualizări articol: 540 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Onofrei, surprins că la Suceava PSD a devenit „un cor de bocitoare”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei