Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 oct 2008 - Anul XIII, nr. 245 (3926)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Start

PD-L Suceava şi-a înregistrat candidaţii la Biroul Electoral Judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Primul partid din judeţul Suceava care a depus la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) dosarele candidaţilor la alegerile parlamentare din 30 noiembrie a fost PD-L.

Ieri dimineaţă, preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, Gheorghe Flutur, însoţit de candidaţi, consilieri judeţeni, consilieri locali, de primarul de Suceava, Ion Lungu, cu cei doi viceprimari şi de un grup de tineri din organizaţia de tineret a partidului, a mers la BEJ pentru înregistrarea candidaturilor.

Democrat liberalii, în costume negre, cămăşi albe şi cravate în tonuri de albastru închis şi gri au intrat unul câte unul în sala în care îşi desfăşoară activitatea BEJ şi s-au grupat pe afinităţi personale sau profesionale.

Excepţie de la negru au făcut Cristian Irimie, Dumitru Mihalescul şi Ioan Bălan, care au venit cu costume gri, iar Ioan Bălan şi Gheorghe Flutur au adus o pată de culoare purtând cravate cu nuanţe de galben şi portocaliu. La masa de lucru a Biroului Electoral s-au aşezat profesorii Sanda Maria Ardeleanu, Mihai Vitcu şi Mircea Druc, în spatele lor doctorul Cristian Irimie, profesorul Petru Carcalete şi oamenii de afaceri Sorin Fodoreanu şi Vasile Dediţă.

În spatele lui Gheorghe Flutur au stat omul de afaceri Ioan Bălan, doctorii Orest Onofrei şi Dan Gabriel Gospodaru, iar mai la distanţă deputaţii Eugen Uricec, Dumitru Pardău şi Romică Andreica. 

 

PD-L Suceava vrea şapte mandate de parlamentar

După verificarea dosarelor şi înregistrarea candidaturilor, activitate care a durat circa 40 de minute, la fel de disciplinaţi democrat-liberalii au ieşit pentru fotografia de grup şi pentru declaraţiile de presă la intrarea principală a Palatului Administrativ.

„Candidaţii noştri sunt oameni de excepţie, personalităţi care vor face faţă cu brio solicitărilor electoratului. Ne propunem să depăşim scorul politic pe care l-am obţinut la alegerile locale şi sunt sigur că PD-L va face o surpriză plăcută şi la alegerile parlamentare”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a recomandat electoratului sucevean să voteze candidaţii PD-L pentru a ajuta acest partid să aibă majoritate parlamentară şi să-şi poată permite să-l nominalizeze pe europarlamentarul Theodor Stolojan pentru funcţia de prim-ministru în viitorul Cabinet.

Organizaţia Judeţeană Suceava şi-a propus să câştige la alegerile din noiembrie cinci mandate de deputaţi şi două de senator.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L Suceava şi-a înregistrat candidaţii la Biroul Electoral Judeţean.
 Vizualizări articol: 647 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
PD-L Suceava şi-a înregistrat candidaţii la Biroul Electoral Judeţean2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vise trimis de
(17 oct 2008, 17:27:20
Dupa cit de tantosi merg, astia se si vad cistigatori ai alegerilor. Mai aveti de visat baieti!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei