Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 oct 2008 - Anul XIII, nr. 245 (3926)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Concurs

Zeci de laptopuri şi burse, oferite de Librăriile Alexandria

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Marea extragere din cadrul campaniei „Toamna se numără premiile...în Alexandria Librării” a avut loc simultan, miercuri seara, la ora 19.00, în 30 de locaţii din ţară.

Zeci de premii consistente au fost acordate astfel pentru cei care au intrat în librăriile Alexandria, pentru a găsi o carte bună, produse multimedia sau rechizite pentru copii, prin extragerea taloanelor completate şi depuse în urnele prezente în librării.

În total, în data de 15 octombrie au fost acordate, prin tragere la sorţi, 30 de laptopuri HP (câte unul în fiecare librărie din ţară) şi 50 de burse de 1000 de lei fiecare.

În Librăria Alexandria din cadrul complexului comercial Shopping City Suceava, tragerea la sorţi a câştigătorilor a fost făcută de o fetiţă de aproximativ doi anişori, invitată din public.

Premiul cel mare – laptopul HP, a revenit astfel Elenei Andrea Vlad, în vârstă de 17 ani, din Fălticeni, în vreme ce două burse de câte 1000 de lei au revenit lui Eusebiu Luţac, 11 ani, din Frasin şi lui Ionuţ Maistruc, 30 de ani, din Botoşani.

Delia Ariciuc, director în cadrul Librăriilor Alexandria Suceava, a precizat că lista completă a câştigătorilor extragerilor din data de 15 octombrie va fi afişată în cadrul fiecărei librării din ţară, cât şi pe site-ul www.librariilealexandria.ro.

Concursul este valabil în continuare pentru miile de elevi care au primit gratuit carnete de note din Librăriile Alexandria, în baza cărora, cel care face dovada celor mai mari medii, la finele anului şcolar, va câştiga marele premiu – o excursie de două persoane la Disneyland Paris.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de laptopuri şi burse, oferite de Librăriile Alexandria.
 Vizualizări articol: 1105 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Zeci de laptopuri şi burse, oferite de Librăriile Alexandria5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei