Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 oct 2008 - Anul XIII, nr. 245 (3926)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poziţie

Dumitru Mihalescul consideră infrastructura o „barieră” în dezvoltarea turismului în Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Omul de afaceri rădăuţean Dumitru Mihalescul, proprietarul firmelor Marelvi, şi-a făcut marţi oficială, la Rădăuţi, intenţia de a candida pentru un mandat de deputat, din partea Partidului Democrat-Liberal, în Colegiul 7 Marginea - Vicov.

 

„În acest an sistemul comunist a căzut şi în judeţul Suceava…”

Mihalescul a declarat, în conferinţa de presă organizată la sediul PD-L din municipiul Rădăuţi, că decizia sa vine după ce „în acest an sistemul comunist a căzut şi în judeţul Suceava şi după instalarea domnului Gheorhge Flutur la preşedinţia Consiliului Judeţean”. Mihalescul a precizat că face parte din categoria celor care preferă „să facă decât să vorbească” şi a făcut o scurtă analiză a problemei infrastructurii la nivelul judeţului, problemă care reprezintă deocamdată o „barieră” în dezvoltarea turismului în Bucovina.  „Plaiurile noastre sunt comparabile, dacă nu chiar mai frumoase, cu ceea ce oferă Austria sau Elveţia. Trăim într-o zonă binecuvântată şi consider că potenţialul turistic din zona noastră poate determina o dezvoltare economică deosebită”, a declarat candidatul PD-L pentru Colegiul Marginea – Vicov.

În acelaşi timp, Mihalescul a menţionat intervenţiile sale la nivelul autorităţilor locale, judeţene şi naţionale pentru soluţionarea problemelor de la podul peste pârâul Suceviţa, de pe drumul naţional 2E în comuna Marginea, precum şi în reabilitarea drumurilor afectate de inundaţiile din iulie, dar şi  implicarea fermă a preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care a trimis petiţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi prin care se cere demararea lucrărilor la aceste obiective de maximă importanţă pentru agenţii economici şi cetăţenii din zona Câmpulung Moldovenesc – Solca – Rădăuţi.

 

„Programul de guvernare PD-L prevede la acest capitol o serie de facilităţi pentru mediul de afaceri”

Cât priveşte mediul de afaceri, candidatul PD-L a precizat că programul de guvernare PD-L prevede la acest capitol o serie de facilităţi, de la reducerea taxelor la desfiinţarea impozitării profitului reinvestit.

„Am vrut să intru în politică pentru a găsi soluţii de a îmbunătăţi mediul de afaceri şi pentru a vedea cum putem atrage specialiştii acasă. E necesar un climat prietenos între instituţiile statului şi mediul de afaceri”, a mai afirmat Mihalescul.

La conferinţa de presă de ieri au fost prezentaţi şi ceilalţi candidaţi PD-L pentru colegiile din zona Rădăuţi, mai exact, Petru Carcalete pentru Senat şi Cristian Irimie pentru Camera Deputaţilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dumitru Mihalescul consideră infrastructura o „barieră” în dezvoltarea turismului în Bucovina.
 Vizualizări articol: 556 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dumitru Mihalescul consideră infrastructura o „barieră” în dezvoltarea turismului în Bucovina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei