Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 oct 2008 - Anul XIII, nr. 242 (3923)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ambiţie

Deputatul Pardău îşi prezintă obiectivele pentru viitorul mandat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PD-L, deputatul Dumitru Pardău, care candidează pentru un nou mandat în colegiul Vatra Dornei, şi-a prezentat, într-o conferinţă de presă, obiectivele sale pentru următorii patru ani de deputăţie.

Pardău a amintit, în primul rând, de finalizarea unor proiecte demarate în acest mandat, precum modernizarea infrastructurii rutiere în zona de munte, dând exemplul drumurilor Panaci-Bilbor, Holda-Stulpicani-Frasin şi Breaza-Izvoarele Sucevei, construirea noului spital din Vatra Dornei şi Aeroportul Floreni.

 

„Vreau să promovez cât mai multe proiecte în zona Vatra Dornei- Câmpulung Moldovenesc”

El a precizat că se va implica în promovarea proiectelor administraţiilor locale care vizează construirea sau reabilitarea de şcoli şi cămine culturale, drumuri, reţele de apă şi canalizare, energie electrică, telefonie.

„Este o zonă cu oameni gospodari, dar încă sunt foarte multe lucruri de făcut. Din această cauză voi sprijini în activitatea mea ca parlamentar proiectele în ceea ce priveşte capitolul agricultură şi dezvoltare rurală, precum şi proiectele privind turismul din această zonă. Cred că un pas a fost făcut zilele trecute de către Consiliul Judeţean,  Arhiepiscopie şi Primăria Suceava prin promovarea turismului religios, un proiect major care urmează să-l dezvoltăm la nivelul judeţului. În ceea ce mă priveşte, vreau să promovez cât mai multe proiecte în zona Vatra Dornei - Câmpulung Moldovenesc, pentru că acolo poate fi extins acest tip de turism religios cu turismul sportiv şi cu turismul de tranzit”, a spus Pardău.

El a menţionat că se va implica în promovarea unor legi care să vizeze dezvoltarea turismului în zona Vatra Dornei.

„E nevoie să ne implicăm mai mult pentru turism. E păcat că au trecut atâţia ani de la Revoluţie şi a trebuit ca acum să vină Gheorghe Flutur la preşedinţia CJ ca să pornească unele lucruri despre care se tot vorbea, dar care nu prindeau contur”, a mai spus Pardău.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Pardău îşi prezintă obiectivele pentru viitorul mandat.
 Vizualizări articol: 978 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul Pardău îşi prezintă obiectivele pentru viitorul mandat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei