Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 oct 2008 - Anul XIII, nr. 236 (3917)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Iniţiativă

Viitorii parlamentari de Suceava, invitaţi să semneze „Pactul lui Onofrei” pentru Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, Orest Onofrei, în calitate de candidat la un mandat de senator în colegiul Suceava, se pregăteşte deja pentru ziua în care va fi parlamentar. Onofrei a anunţat, ieri, într-o conferinţă de presă, că începe să lucreze la un proiect de lege care are ca scop declararea Bucovinei ca prioritate turistică naţională şi că îi invită să semneze ca iniţiatori pe toţi cei care vor câştiga un mandat de parlamentar de Suceava, indiferent de partidul din partea căruia candidează.

Orest Onofrei a arătat că şi proiectele pe care le are acum pe turism Consiliul Judeţean Suceava, Bioland şi turism religios, au nevoie de legislaţie pentru a trece „de la idei frumoase, spuse la televizor, în practică”.

Liderul PD-L a afirmat că gospodăriile din Bucovina au nevoie de facilităţi acordate legislativ pentru ca proprietarii lor să fie stimulaţi să le declare ca unităţi de cazare pentru turismul religios. Tot de legislaţie au nevoie şi investitorii în turism pentru a se orienta spre arhitectura şi tradiţiile specifice zonei.

 

Candidaţii la Parlament, aşteptaţi de Onofrei cu propuneri legislative pentru turism în Bucovina

Orest Onofrei a reamintit că România beneficiază până în 2013 de două fonduri europene importante pentru finanţarea proiectelor de turism  şi de aceea ar fi necesară „o legislaţie extrem de precisă pentru promovarea investiţiilor în turism”.

„Nu putem vorbi despre turism în Bucovina făcând pensiuni care seamănă cu orice, numai cu arhitectura tradiţională din Bucovina nu. Trebuie să avem un parteneriat, un pact pentru Bucovina toţi parlamentarii care vor reprezenta judeţul Suceava în Parlamentul României. Să avem câteva lucruri pe care să le susţinem, să fie ale noastre. Până la sfârşitul campaniei electorale voi avea pregătit acest proiect de lege şi-i voi ruga să semneze ca iniţiatori pe toţi cei care vor fi aleşi ca parlamentari de Suceava, de la toate partidele. Îi rog pe cei care candidează să vină cu propuneri în susţinerea acestei legi, o lege care vrem să fie a noastră, a Sucevei, pe care s-o susţinem toţi şi care cu siguranţă va avea succes. Altfel, asemenea proiecte, cum este turismul religios din Bucovina, bucătăria ecologică vor muri la nivel de proiect, dacă nu au susţinere legislativă”, a afirmat prim-vicepreşedintele PD-L, Orest Onofrei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Viitorii parlamentari de Suceava, invitaţi să semneze „Pactul lui Onofrei” pentru Bucovina.
 Vizualizări articol: 1006 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Viitorii parlamentari de Suceava, invitaţi să semneze „Pactul lui Onofrei” pentru Bucovina1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Chiar l-as crede daca... trimis de
( 8 oct 2008, 10:28:57
...daca nu ar fi fost Perfect... aaaa...scuze..Prefect 4 anisori. Chiar as inchide ochii stiind ca, 4 ani a stat si si-a frecat-o uitandu-se la gagicile ce vand muraturi la Teleshopping. Si chiar i-as crede si scuza ca nu a putut misca nimic din cauza Marzoiului. Dar cand imi spune ca pana la sfarsitul campaniei are nu stiu ce proiect de lege miraculos, care o sa ne salveze pe toti (proiect pentru care oricine poate strange semnaturi), imi vine sa il iau dracu cat ii el de mare si sa il trantesc de pamant. Nu suna a santaj? Votati-ma sa va ajut! Nu suna exact asa? Mama lui de golan, cum incearca sa ii manipuleze pe ceilalti candidati. Hai la masa mea! Dar cine dreq esti tu? Ai fost odata o greseala de partid, ca nu imi explic cum ai ajuns acolo, si acu te-ai trezit prostu ograzii. Huuuuuuuuuuuuu!
2.   Pt BULAAN trimis de
( 8 oct 2008, 15:31:52
Cine te-a suparat asa tare nene!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei