Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 oct 2008 - Anul XIII, nr. 236 (3917)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Economic

Târgul Lăptarilor ar putea deveni componenta proiectului Bucovina BilLand

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Târgul Lăptarilor, manifestare organizată anual la Câmpulung Moldovenesc, va avea rolul de a sprijini proiectul Bucovina – Bioland, care va fi lansat la sfârşitul acestei săptămâni în cadrul Forumului Regional de Investiţii, putând deveni parte componentă a acestui mare proiect promovat de administraţia judeţeană. Cel puţin aşa susţine consilierul judeţean PD-L, Dan Gabriel Gospodaru candidat pentru un mandat de deputat pe colegiul Gura Humorului-Cîmpulung Moldovenesc.

„De la un an la altul, această manifestare depăşeşte cadrul unei expoziţii specifice crescătorilor de animale şi procesatorilor de lapte, devenind un veritabil târg de produse culinare ţărăneşti din zona de munte. În calitate de viitor parlamentar de Suceava, voi sprijini dezvoltarea acestui târg de produse culinare bucovinene ca un eveniment separat, propunând organizarea acestuia de către autorităţile locale în parteneriat cu  Consiliul Judeţean. Consider că zona pe care o voi reprezenta în Parlament, denumită 'Inima Bucovinei', are cea mai mare 'greutate' în proiectul de dezvoltare a Bucovinei prin intermediul turismului. Iniţiativa mea vine în sprijinul locuitorilor zonei, care ar putea în cadrul respectivului târg să-şi promoveze produsele, dar şi tradiţiile, atât la nivel naţional cât şi în afara graniţelor ţării”, a  declarat Gospodaru.

El a apreciat eforturile producătorilor şi procesatorilor agricoli, care  au fost prezenţi în număr mare la cea de-a X-a ediţie a târgului care s-a desfăşurat duminică, în ciuda  vremii  nefavorabile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târgul Lăptarilor ar putea deveni componenta proiectului Bucovina BilLand.
 Vizualizări articol: 525 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Târgul Lăptarilor ar putea deveni componenta proiectului Bucovina BilLand0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Au Au Maseaua mea trimis de
( 8 oct 2008, 10:14:49
"Consider ca zona Bucovinei are cea mai mare greutate in potentialul de clienti pe care ii poate debita cabinetul meu stomatologic. Promit sa dau plombe gratis la toata lumea, si laptic de la mine pentru toti ce ma voteaza. Ave Flutur! "

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei