Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 oct 2008 - Anul XIII, nr. 236 (3917)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Amor interzis

A ieşit din puşcărie şi s-a apucat să facă sex pe bani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
O femeie din municipiul Rădăuţi este cercetată penal, fiind acuzată că a întreţinut contra cost relaţii sexuale cu zeci de bărbaţi pe care-i acosta prin barurile din localitate.

La propunerea poliţiei, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi au început, ieri, urmărirea penală împotriva Luminiţei S., în vârstă de 43 de ani, din localitate, pentru săvârşirea infracţiunii de prostituţie.

Potrivit anchetatorilor, respectiva, mamă a doi copii, a fost încarcerată în perioada 2003 -2005, într-unul din penitenciarele din ţară, sub acuzaţia de tentativă de omor, după ce a încercat să-şi omoare soţul. Acesta din urmă, mărturisesc poliţiştii care se ocupă de caz, s-a sinucis în perioada în care soţia sa se afla în spatele gratiilor.

La scurt timp după eliberare, Luminiţa S. s-a apucat să se prostitueze, partidele de amor având loc, susţin anchetatorii, în maşini sau la domiciliile clienţilor.

În funcţie de client şi de cerinţele acestuia, prostituata cerea sume cuprinse între 50 de lei şi 150 de euro.  Afacerile i-au fost date peste cap de judiciariştii Poliţiei Rădăuţi, care, aflând despre îndeletnicirile femeii, i-au întocmit dosar penal.

Confirm prim-procurorului Viorel Damu, prostituata riscă acum de la 3 luni la 3 ani de închisoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A ieşit din puşcărie şi s-a apucat să facă sex pe bani.
 Vizualizări articol: 4822 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
A ieşit din puşcărie şi s-a apucat să facă sex pe bani3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Acces la informatie trimis de
( 7 oct 2008, 11:16:28
mari ji*godii sunteti astia de la mo*nitorul ...care e faza cu blocarea/banarea anumitor ip-uri ? ..urlati cat puteti si pe unde puteti ca presa trebuie sa fie libera sa aibe acces la informatii ..dar voi la randul vostru de ce ingraditi accesul la informatie ?

ps: cautati-ma prin brazilia sau capu verde sau de unde e ip-ul asta.
1.1  RE: Acces la informatie trimis de
( 7 oct 2008, 14:37:29
Nu am ingradit si nu ingradim nimanui accesul la informatii. Intrebarea de control pe care am introdus-o are drept scop prevenirea spamurilor. NU cred ca unui cititor de buna credinta i-ar conveni ca in loc sa parcurga comentariile de la un articol sa vada un sir de comentarii identice, fara nici o logica sau nici o legatura cu articolul. Pe de alta parte, este normal sa banam IP-urile unor indivizi lipsiti de orice urma de bun simt care, la orice comentariu pe care il posteaza, isi dau masura inteligentei si culturii doar prin injuraturi si jigniri. Ne dorim ca acest spatiu sa fiu unul in care sa se poarte discutii civilizate si la subiect.
1.2  RE: Acces la informatie trimis de
( 8 oct 2008, 08:31:00
MONITORULE !!! Ati introdus CENZURA CLARA !!!! Indiferent de intrebarea de control, NU PRIMESTE NICI UN COMENTARIU , la ANUMITE ARTICOLE (cele mai vizitate si actuale) JOS CENZURA !!!!!!!
1.3  RE: Acces la informatie trimis de
( 8 oct 2008, 08:32:58
...probabil TOT CEEA ce depaseste nivelul vostru de intelegere se numeste "injurie". ?
1.4  RE: Acces la informatie trimis de
( 8 oct 2008, 09:49:51
Ba "F", eu am postat, din curiozitate, comentarii la toate aticolele. NU am vazut nici o cenzura. E adevarat ca pt a posta articole trebuie sa dai raspunsul corect la o adunare. Probabil ca tu ai probleme daca in adunare e altceva decit 1+1...
2.   Unde e problema? trimis de
( 7 oct 2008, 11:26:06
Ca stat "european" trebuia sa aiba carnetul de sanatate?Chiar daca suna cinic eu nu vad unde e ilegalitatea.Sau sa aiba autorizatie de prostitutie,sau drept de lucru cu bani impozabili respectiv casa de incasare?Din cit stiu asta e una din cele mai vechi meserii din lume.Ori sint eu depasit si nu inteleg ori nu au politistii altceva de lucru si se ocupa cu astfel de gainarii,ca pina si ultra fericitii ar fi mai fericiti (si sa nu-mi sara in cap popii ca si lor le-ar zimbi barba) ca ar primi rabat sau reducere de pret.O zi buna la to(n)ti si toa(n)te.
3.   Era mai bine daca...fura sau...insela ?? trimis de
( 7 oct 2008, 11:44:52
democratia...accepta aceasta...ocupatie , numai ca trebuie sa ai hartii in...regula si sa platesti...impozit pe...venituri.

hartiile sunt...obligatorii , in privinta ...impozitului nu au cum sa te...forteze sa ai mai multi...clienti de cat atat cat...declari !!

poate sa sustina ca e in perioada de...probare a noii ocupatii si scapa mai...ieftin , dar sub nici o forma n-au cum sa-i...interzica .

aceasta...MESERIE , e o ocupatie demna de o tzara...democrata si de un oras..."democrat" ca...suceava !!!

e una din...putzinele ocupatii care mai sunt...rentabile in...suceava.

ps. indata apar ...comentarii "rautacioase" la adresa...mea , dar ei sunt ca..."canii vagabonzi " care nu fac altceva de cat sa...latre la ...trecatori .

3.1  RE: Era mai bine daca...fura sau...insela ?? trimis de
( 7 oct 2008, 14:28:08
TEMIDO ... cum spuneam ... si ... in TOATE ... CELELALTE editii COMENTATE ... de ... tine ... esti ... PROAST(A) ... de ... pute ... a ... puncte-puncte ... in .. urma ta ... Habar ... nu ai ... pe langa ... faptul ca ... te dai de ... gol cand esti de ... vaca ... cat de ... enervant si ... obositor ... poate fi pentru ... cineva ... sa ... citeasca ... ce ai scris ... Oricum ... m-as mira ... ca ... cineva s-ar obosi sa ... iti citeasca parerea ... atat de elevata ... si ... ... ... plina de ... ... ... ... .

PS: Imi cer scuze celorlalti cititori care au cantitatea minima de cultura, dar va rog, "hai sa dam mana cu mana" sa o ajutam pe blonda noastra concetateana temida sa renunte la ...
3.2  RE: Era mai bine daca...fura sau...insela ?? trimis de
( 7 oct 2008, 18:22:38
penibili cei ce au interzis postarile decente sau accesul la acest cotidian

in mod sigut vina nu e a celor de la ziar
4.   Re trimis de
( 7 oct 2008, 11:56:50
Da Damu ce risca ca a ciordit in echipa cu nasa-su peste 3 milioane euro din fonduri europene , bani alocati pentru regularizarea unor cursuri de apa .

Cititi ziarul ZIUA din 15.05.2007 , articolul "megafrauda cu fonduri europene" .

Nasa-su ia fost sef , acum e avocat .
5.   O...CURIZITATE !!!!!! trimis de
( 7 oct 2008, 11:57:34
am observat primul...articol de genul..."incalcari de lege" in care isi spune parerea un....PROCUROR !!!

de ce in celelante articole de acest gen nu i nici urma de parere a...procurorului ??

au fost o gramada de...articole cu ..."vedete" in uniforma si cu actori de...prim plan din cercurile de..."sus" in care ...procuratura cu toate ca se..."cadea" sa-si dea cu parerea , au tacut...ca porcul in...popusoi .

in lumea...mare , asa ceva e de...INACCEPTABIL !!

aparitia parerilor si asigurarilor (din interviuri ) , ca...procuratura intervine si analizeaza cazurile aparute in ziar , da o dovada in plus a...DEMOCRATIEI SI ...AUTONOMIEI PROCURATURII de care avem mare...nevoie !!
5.1  RE: O...CURIZITATE !!!!!! trimis de
( 7 oct 2008, 20:25:13
ma ...SUCEVENE , nu te mira de faptul ca cineva poate imi...citeste operel , mira-te ca tu care te crezi asa de..."inteligent" mi le...CITESTI !!

dovada e faptul ca le...comentezi cu asa...inversunare , ca doar nu vrei sa spui ca...comentezi ceea ce n -ai ...citit ?!!

deci nu te ...mira de prostia altuia , atunci cand a ta e si mai...MARE !!

ps. cat de ....ipocriti pot fi...unii oameni , arunca cu...noroi , improasca dintr-o furie ...oarba si apoi dand dovada de..."cultura (ipocrizie )" , isi cere....scuze !!

inteleg sa fie facut ceva rau din ...intamplare si apoi sa ceara...scuize , dar aici totul a fost facut cu...premeditare , deci e o dovada de...IPOCRIZIE !!
6.   Re trimis de
( 7 oct 2008, 12:05:33
Zi pe nume Hahalipu****, zi ca e Horodinca , aparatorul actului infractional inbracat in roba de mare avocat sau "punte" intre cel ce calca pe bec si legiuitor .
7.   Asta da intrare trimis de
( 7 oct 2008, 12:58:41
bine te-ai intors sergiulica. Asteptam de mult txt tale !happy
8.   Vigilenta trimis de
( 7 oct 2008, 13:56:42
Uau ce mare caz a rezolvat politia din Radauti,au prins o amarata ca se prostitua prin masini... extraordinar mare realizare ,ala care a prins-o trebuie ridicat in grad.Adevaratii infractori , stau la baut cu voi .
9.   ... trimis de
( 7 oct 2008, 15:11:57
temida,esti cu vaca rau....ignorati ,,temida,,
10.   ... trimis de
( 7 oct 2008, 15:45:42
...
11.   Alooo trimis de
( 7 oct 2008, 16:43:56
eu nu vad nici un comentariu pt articolul de mai sus..vad ca fiecare se cearta si vorbeste despre altceva...pt ce e pusa sectiunea de comentari?? pt a comenta ce scrie....doamne cati tarani si plictisiti in tara asta..
12.   Job trimis de
( 7 oct 2008, 16:50:07
Ce era sa faca biata femeie ca sa-si hraneasca copii si sa-si plateasca o chirie,nu va ganditi ca iesita din puscarie cu cazier nu o primeste nimeni la munca?Pur si simplu cand a terminat condamnarea a fost scoasa pe poarta penitenciarului afara si nu a interesat pe nimeni daca are unde locui sau are cu ce sa-si hraneasca copiii.Bineinteles ca pe cei care dau tunuri de milioane de euro nu-i intreaba nimeni nimic,tot niste amarati care practic nu au ce pune in fata unui copil sa mance sunt tarati prin tribunale si politie si amendati.Vor sa arate lumii ca nu i-au salar degeaba politistii.
13.   Pai ce vroiati?sa faca sex pe degeaba? trimis de
( 7 oct 2008, 22:28:17
la mintea voastra e cea mai corupta dintre toate
14.   Daca o opinie trimis de
( 7 oct 2008, 23:46:15
Daca o opinie exprimata civilizat, dar in contradictie cu ce ati dori, trebuie suprimata, atunci aveti propria conceptie despre dreptul la opinie! Felicitari, ati readus cenzura!
15.   Atitudinea lui dontu trimis de
( 8 oct 2008, 00:16:55
baietii limiteaza comentariile pe forum.

de aceea comentariul nu are are legatura cu articolul, desi politica se apropie de tematica

in legatura cu atitudinea lui dontu:

este laudabila atitudinea sa (desi are iz electoral)

caracterul monocolr al consiliului local ii da posibilitatea lui lungu sa-si impuna propriul punct de vedere (limitat la nivelul inteligentei sale, foarte redus, de altfel)

din cauza lipsei transparentei decizionale (alt aspect al "stralucirii" lui lungu nu stiu foarte multe amanunte in legatura cu hotarirea de consiliu local), dar ar trebui accentuat rapid aspectul juridic (s-ar putea sa fie depasite niste termene).

actiunea lui dontu ar trebui sa fie mai ampla si, evident mult mai mediatizata (in conditiile in care este posibil acest lucru)

in concluzie: lungu, te apropii de multe din caracteristicile tipei de la radauti( totul e pe bani, nu?)
16.   Bogdan trimis de
( 8 oct 2008, 09:02:36
bogdan
17.   Eu o fac fara bani trimis de
( 8 oct 2008, 09:18:01
eu iam dat la babaroaza si inainte de a intra in puscarie,cand traia barbatusau,deci tot eu sant smecher,si acum nu avea tupeul sa ceara bani de la mine cand voiam era a mea nu conta pe cine avea programat,deci tot burliutz este tata smecherilor din radauti!!!!!!!
18.   :)) trimis de
( 8 oct 2008, 10:19:34
Avea lista de rezervari pe cativa ani si tu te bagai in fatalaughing ce magar Burliutz astalaughing))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei