Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 oct 2008 - Anul XIII, nr. 236 (3917)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Liderul pe care-l merităm

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Cu siguranţă că fanii echipei Dinamo se vor supăra o dată în plus pe mine, convinşi fiind, că mai mereu în situaţii similare, că în mine zace vreun suporter ascuns al Stelei, al Rapidului sau al cine ştie cui. Eroare: nu dau doi bani pe nici o echipă de la noi (mai puţin CFR Cluj, în ultima vreme) şi în nici un caz nu mă declar fan al vreuneia în campionat. Iar când joacă în Europa ţin la fel de mult şi cu Dinamo, şi cu Vasluiul.

Ca un semn al degringoladei totale în care se află fotbalul intern, lider în campionat s-a trezit Dinamo. Nu că ar juca cine ştie ce fotbal, nu că ar fi mai brează decât Gloria Buzău ori Farul, ci mai ales fiindcă tradiţionalele noastre luptătoare pentru titlu, joacă încă şi mai prost. O situaţie în care Dinamo este doar chiorul ajuns împărat în ţara orbilor. Iar dovada a făcut-o întreaga echipă, săptămâna trecută, când a fost realmente penibilă în confruntarea cu o echipă mediocră din Olanda. Faptul că se află în vârful ierarhiei, ca moţul la tort (mă rog, am amestecat aici două zicale, dar cu siguranţă aţi înţeles despre ce tort e vorba: maro, deci de ciocolată!) arată sărăcia jocului de la intern, lipsa totală a fotbalului şi, în compensaţie poate, dorul nostru de a înlocui munca cinstită cu vorbe, bârfe, scandaluri. Golăneală într-un cuvânt. Ajunşi aici, s-ar putea deschide discuţia despre un anume Colţescu, un om, din câte înţeleg, grav bolnav psihic, pus să arbitreze meciurile din campionat. Da, din campionatul acesta care-l are lider pe Dinamo, înţelegeţi ce vreau să spun. Ei bine, dincolo de povestea cam fără cap şi fără coadă (s-a aruncat, nu s-a aruncat, a zis doar că se sinucide, ăia s-au speriat, era singur, ba cu prietena, dar asta era plecată în Grecia! etc.) mie mi s-a întipărit pe creier faptul că atunci când cineva (pompierii, vecinii, poliţia, rudele, dracu’) a început să-i spargă uşa, Colţescu a început să urle ceva de genul „Nu plec nicăieri! Nu mă luaţi!”

Unde să-l ia? Şi de ce? Gândiţi-vă, vă rog, puţin la chestia asta. N-o legaţi neapărat de liderul campionatului şi de ideea că Borcea i-ar plăti ratele la Merţan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul pe care-l merităm.
 Vizualizări articol: 1079 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 6 voturi
Liderul pe care-l merităm3.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei