Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 sep 2008 - Anul XIII, nr. 224 (3905)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Delegaţie

Mîrza duce 160 de PSD-işti suceveni la congresul partidului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Organizaţia Judeţeană Suceava a PSD va fi reprezentată la congresul extraordinar al partidului, din 27 septembrie a.c., de o delegaţie formată din 150-160 de membri. În prealabil, la Suceava va avea loc o conferinţă judeţeană extraordinară, în cadrul căreia social-democraţii suceveni vor valida candidaturile la alegerile parlamentare din noiembrie.

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Gavril Mîrza, a declarat, ieri, în conferinţă de presă, că are convingerea că la aceste alegeri se va vota uninominal, deşi există formaţiuni politice care încearcă să amâne votul uninominal.

„PSD doreşte şi susţine votul uninominal, noi am fost partidul care a strâns semnături pentru această lege, în urmă cu un an şi jumătate”, a declarat Mîrza.

Candidaţii care vor fi supuşi validării conferinţei judeţene şi apoi congresului PSD sunt: pentru Senat, în colegiul Fălticeni Gavril Mîrza,  în colegiul Vatra Dornei-Gura Humorului, Constantin Huţanu, fost primar al municipiului Vatra Dornei, în colegiul Rădăuţi, secretarul executiv al PSD Suceava, Corneliu Popovici, iar în colegiul Suceava, fostul director al societăţii Drumuri şi Poduri SA Suceava, Eugen Girigan.

În colegiile pentru Camera Deputaţilor din zona Fălticeni vor candida actualul deputat Ioan Stan şi eurodeputatul Cătălin Nechifor, în cele trei colegii din zona Suceava vor candida actualul deputat Mirela Adomnicăi, consilierul local Neculai Bosancu şi directorul Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, Ovidiu Donţu.

 

La Siret se bat doi foşti prim-miniştri

În colegiul Vatra Dornei va candida pentru Camera Deputaţilor actualul deputat Petrică Tărniceru,  în colegiul Câmpulung Moldovenesc-Gura Humorului, va candida omul de afaceri sucevean Nicolae Beraru, iar în colegiile din zona Rădăuţi vor candida Mihai Frunză, fost primar al municipiului Rădăuţi şi Titi Petre, fost şef al Oficiului de Cadastru Suceava.

În colegiul electoral Siret, va candida actualul deputat Eugen Bejinariu, care a fost ministru coordonator al Secretariatului General al Guvernului în guvernarea 2000-2004 şi premier interimar în decembrie 2004, de la alegerea lui Adrian Năstase în funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi până la instalarea Guvernului condus de Călin Popescu Tăriceanu.

În acelaşi colegiu cu Bejinariu candidează, din partea PD-L, fostul premier al Republicii Moldova, Mircea Druc, iar din partea PNL, directorul ARR Suceava, Iulian Angheluş.

Şeful campaniei electorale PSD în judeţul Suceava a fost desemnat Virginel Iordache, preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza duce 160 de PSD-işti suceveni la congresul partidului.
 Vizualizări articol: 743 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Mîrza duce 160 de PSD-işti suceveni la congresul partidului1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Marza nu poate sa duca sefia PSD , nu sa duca pers trimis de
(23 sep 2008, 11:37:41
Marza daca nu iese senator e gata cu el ...sper ca Vitcu sa il termine politic, definitiv, pe acest Marza!
2.   MARZA SI GAZUL METAN trimis de
(23 sep 2008, 11:44:16
TOV. MARZA IN LEGATURA CU GAZUL METAN TE ROG NU MAI COMENTA: AI DAT BANII JUDETULUI PENTRU A REALIZA CONDUCTA DE TRANSPORT, CONDUCTA CE TREBUIA SA O REALIZEZE TRANSGAZ, ACUM ACEASTA CONDUCTA SE PREDA GRATIS LA DAR MAI INTAI D.N.A. TREBUIE SA VADA ADEVARTELE CHELTUIELE PENTRU REALIZAREA ACESTEI CONDUCTE, FARA COMISIOANELE CARE LE-AI BAGAT IN BUZUNAR IMPREUNA CU ACOLITII TAI DE LA BUCOVINA ECOTERMGAZ, SOCIETATEA CAPUSA. AI BLOCAT REALIZAREA RETELELOR DE GAZE DE DISTRIBUTIE IN LOCALITATI SI IN SPECIAL, PRIN FANTOMA SOCIETATE BUCOVINA ECOTERM GAZ, PE CARE AI DORIT SA O FINANTEZI PRIN BANI DIN T.V.A., BANI AI STATULUI, SI MAI DOREAI SA NU-L MAI VEZI PE LA FINANTE CACI TI-A DEMASCAT PLANUL. DESIGUR CA OAMENII CINSTITI MAI SUNT SI VOR ACTIONA CONFORM , IAR DUMNEATA CA CEL MAI MARE DE VREI SA CANDIDEZI MERGI IN UNDE TE VOR VOTA PRIN STERGERE CONSATENII. LUMEA S-A DESTEPTAT TOV. FII LINISTIT, LASA MOACA DE INMFATISATA LA TV.
2.1  RE: MARZA SI GAZUL METAN trimis de
(23 sep 2008, 12:39:33
Tovarase ti am mai spus ca ai probleme grave. Te rog eu sa nu ti mai dai cu parerea de pdl ist, si ca sa nu te jignesc mai pune mana si citeste pentru ca asa iti vei dezvolta discursul.
3.   SARACIA CREDE IN SPERANTE trimis de
(23 sep 2008, 12:08:55
DESIGUR CA SARACIA FACE CA OAMENII SA CREADA MAI MULT IN PROMISIUNI, DAR ACEST TOV. CARE A TOT PROMIS DAR DE REALIZAT A REALIZAT (FURAT) PENTRU FAMILIA SA SI ACOLITII SAI, SI TOTUSI EL MAI CREDE CA VA OBTINE VOTURI IN CEA MAI SARACA ZONA A JUDETULUI, DAR OAMENII SAU SATURAT. CHIAR DACA S-A ASOCIAT CU ALT IMBUIBAT PRIN FURAT. EI MAI CRED CA PRIN ACEA CAMPANIE PE CARE O FAC DAND CATE UN PACHETEL DE MANCARE LA ACESTE FAMILII SARACE VOR OBTINE VOTURI. NU OAMENII SI DIN ACESTE ZONE AU VAZUT SI SAU LAMURIT CA NUMAI IN CAMPANIE VIN CU PACHETE ACESTI PARVENITI SI CARE NU AU NIMIC SFANT IN EI, DECAT IMBOGATIREA LOR SI FAMILIILOR LOR, RESTUL E MINCIUNA. VEDETI AVEREA LUI TOV. IN FALTICENI SI ZONA SI A LUI SI FAMILIA SA. EI AU MUNCIT CU 7 MAINI, NU AU FURAT CU 10 (ZECE) DEGETE SI CU CAPUL AU FACUT ACTE SA TINA, IAR CU NE-AU MINTIT PE NOI. ACESTA ESTE TOV. IN PERSOANA. PUNETI INTREBAREA: DE CE NU CANDIDEAZA LA DE UNDE ESTE IL IUBESC OAMENI!..
4.   Pesedel trimis de
(23 sep 2008, 12:27:25
Marza, ia si du-i dracului si nu-i mai aduce �napoi. Si nu te uita nici pe tine !
5.   Vitcu-i va lua fata lui Mirza trimis de
(23 sep 2008, 12:44:05
La alegerile parlamentare locul de SENATOR va fi al lui VITCU. El va cistiga lupta cu Mirza si asa-i va lua fata pentru totdeauna...
5.1  RE: Vitcu-i va lua fata lui Mirza trimis de
(23 sep 2008, 19:41:34
Fosila de Vittcu
6.   RISINE trimis de
(23 sep 2008, 13:05:31
CUM SA CASTIGE UN TRADATOR CA VITCU? PD-L ESTE UN PARTID FARA DOCTRINA. IN EL S-AU ADUNAT TOTI FRUSTRATII CARE NU AU AVUT LOC IN ALTA PARTE. MIRZA A FACUT LUCRURI BUNE. NU STIU CUM NU II ESTE RUSINE LUI VITCU SA CANDIDEZE IMPOTRIVA SA. MIRZA L-A FACUT DEPUTAT SI INSPECTOR SCOLAR. ACUM ARE TUPEUL SA CANDIDEZE IMPOTRIVA LUI? MARE RUSINE
7.   Multi dar destepti trimis de
(23 sep 2008, 13:16:52
Groapa de gunoi a istoriei facuata de Iliescu abia asteapta sa inghita o adunatura care ne-a condus destinele din 1990 cu hoarde de mineri si matusi aristocrate.
8.   Du i si nu va mai intoarceti trimis de
(23 sep 2008, 13:50:30
pe gaz sa plece toti cum ati facut firma de gaz ce ****banii poporului ca o capusa...nu mai vrem securisti ca psd ul..afara cu ei din judet
9.   PENTRU VICTOR trimis de
(23 sep 2008, 14:03:30
FII MAI ATENT CAND ITI DICTEAZA MIRZA TEXTELE; DAR DE FAPT CE SA CERI DE LA DOI ANALFABETI. AM TRAIT SA AUD SI ASTA...CA MIRZA L-A FACUT DEPUTAT SI INSPECTOR PE VITCU. CINE O FI FOST MIRZA ASTA? CE OM NORMAL POATE FACE COMPARATIE INTRE MIRZA SI DL. VITCU ? UN ANLFABET SA PROMOVEZE UN INTELECTUAL AUTENTIC? VITCU A FOST SI VA RAMANE UN OM ADEVARAT, UN INTELECTUAL SI TOTI CEI CARE-L CUNOSC CU STIU BINE CE FEL DE OM ESTE SI NU MAI ARE NEVOIE DE NICI O PREZENTARE...FRUSTRATII SI PROSTII POT GANDI CA TINE VICTORE...
9.1  RE: PENTRU VICTOR trimis de
(23 sep 2008, 19:46:52
cine e Vitcu un profitor a supt tita dela PSD si acum a dato cotita la batrinete lal PENSIE asa o pramatie de om.Vitcu Face parte din lichele nu din oameni cu capul pe umeri.Un om batrin care a dat in mintea copiilor. Rusine asa politician.
10.   Unde este dl Briceag??? trimis de
(23 sep 2008, 15:33:08
Draga Gabriela, unde este domnul Briceag?

11.   De vazut trimis de
(23 sep 2008, 15:44:14
Interesant de vazut cine va face parte din delegatie, cati tineri vor fi invitati si in general, daca mai are loc cineva inafara de fostii activisti PCR! Punem pariu ca Poroch Vasile (sucevenii stiu despre cine-i vorba), va fi unul dintre invitatii de seama?
11.1  RE: De vazut trimis de
(24 sep 2008, 10:15:21
Care tineri???????????::::)))))))))
12.   Congresul zoaielor comuniste trimis de
(23 sep 2008, 16:01:42
Rog insistent opozitia adevarata de la Bucuresti sa filmeze toate meklele PSD/PCR de Suceava. Dupa care DNA sa se ocupe de fiecare in parte, sa vedem cu ce se ocupa fiecare.

Pentru ca, aceste zoaie sunt problema sucevei, nu solutia. Trebuie sa scapam cat mai curand de ei.
12.1  RE: Congresul zoaielor comuniste trimis de
(24 sep 2008, 15:47:23
boule
13.   Pt.dl Marza trimis de
(23 sep 2008, 17:51:48
ESTI BATRIN SI STII MAI BINE. VANA P.U.L.I.I. DIN****VINE ?
14.   Va imbatati cu apa rece trimis de
(23 sep 2008, 20:44:22
Sunt antipsd-ist si mai degraba mi-as taia o mina decit sa pun stampila pe banditii astia. Dar daca va inchipuiti ca Marza n-o sa cistige alegerile pe zona saraca a Falticeniului, va inselati amarnic....

Aici e fief psd dintotdeauna, iar contracandidatii sunt de toata jena.

pe Marza il batea Onofrei si doar atat
15.   ..... trimis de
(23 sep 2008, 20:57:02
toti Pdl-istii/acolitii lui Baselu si Fluturelu sa se duca sa se spele pe fata si sa se uite in oglinda. Daca mai au curajul sa spuna ceva pe un forum inseamna ca trebuie sa ma mut din orasul asta de pupincuristi si scandalagii.

16.   Catrena pt. tov. prim-secretar PCR Mirza trimis de
(24 sep 2008, 07:10:15
Mai Mirzoi, si mai Mirzoi

Ce-ai avut bade cu noi?

Ne-ai mintit si ne-ai furat

Iar acum ne cei mandat.

Fluturasii ii votam

Ca-i iubim si-i respectam

Ca sunt din partid curat

Nu ca tine, din rahat!
17.   Ibanesti botosani trimis de
(24 sep 2008, 08:42:36
De ce nu candideaza domnul Vitcu in comuna natala Ibanesti Botosani unde are sanse mult mai mari.Se stie ca Botosaniul a dat multi oameni la virf in administratia guvernamentala .Nominalizatii daca ii stiti de inaite de 1989 si dupa.Si apoi trageti o concluzie pentru votul din 30 noiembrie 2008.
18.   Pentru politicienii de Suceava si nu numai trimis de
(24 sep 2008, 10:47:54
Stau si citesc aproape zilnic comentariile din acest ziar si ma intreb cu ce am gresit ca si consumator de presa sa fiu urmarit si in acest loc al lecturii zilnice in care ma refugiez de a citi emanatiile unor gunoaie politice provenite din esicherul clasei politice romanesti? Nu este de ajuns ca majoritatea articolelor se refera la crime, violuri, furturi si diverse acte "caritabile" ale oamenilor politici locali "izbiti si induiosati" de problemele oamenilor de rand, ci in ultima vreme observ ca si forumul este invadat de aceiasi politruci jegosi si fara mama. Dragi politicieni de ici si de nicaieri, vreau sa va atrag atentia asupra unui eveniment care se va produce mai devreme sau mai tarziu : veti da socoteala . A, stiu de la inaltimea birourilor voastre mari si a scaunelor calduroase va ganditi ca acea zi e departe dar va atrag atentia ca stati pe o bomba. Eu va doresc la toti un singur lucru indiferent de partid : sa fiti la fata locului cand bomba va exploda.
19.   Frumos! trimis de
(24 sep 2008, 12:57:49
Frumos fratilor! Dati cu bata in dl. Vitcu! Sub anonimat, desigur, ca nu va este rusine de nimeni...Sa ajungeti si voi (cei tineri) varsta lui, sa aveti si voi intelepciunea lui, sufletul lui, sa faceti si voi pentru unitatea unde lucrati ce a facut el in cei peste 40 de ani de invatamant...Probabil trebuia sa-si faca o casa din chirpici, acoperita cu paie sai...oricum puteti comenta cat vreti, EL ramane EL in ochii si in inima celor care l-au cunoscut cu adevarat, celor care au lucrat cu el si au fost realisti nu parsivi.. Dupa ce s-au folosit de el, acum il infiereaza. Este vreo personalitate mai deosebita ca el in zona Falticeniului? Nu cred. Mai destept? Nu cred. Mai frumos? Nu cred. A plecat la PD-L? Si ce daca? Trebuia sa stea la "fundul" lui Mirza, pe veci, sa-i faca campanie? Este si va fi un intelectual de marca, va castiga in zona Falticeni, ne va reprezenta cu cinste cum a facut-o si in perioada 1996-2000. A se vedea activitatea lui pe pagina WEB a parlamentului.
20.   Pentru IBANESCU trimis de
(24 sep 2008, 13:05:21
De ce sa candideze la Ibanesti? La Botosani? In Sahara? Unde-l mai trimiteti? El ne reprezinta pe noi, Falticenenii, este foarte cunoscut, este foarte iubit de multa lume, pretuit, si totodata este urat de cei la suflet si handicapati din fire, de nerealizati si de invidiosi. Da, gasiti altul mai bun in tot Colegiul electoral al Falticeniului si mai stam de vorba....
21.   Pt. EU versus fosila trimis de
(24 sep 2008, 13:14:09
Mai EU-le, daca Vitcu e fosila si tu inca nu esti, cand ai sa ai varsta lui frumoasa si ai sa fii si tu, cea ai sa fii de fapt? Ce fel de "fosila"? Cred ca nu ai fost in stare si nici nu vei fi vreodata sa lasi macar o dara in urma, ta pe unde treci...Maica-ta si taica-tu ce fel de "fosile" sunt?
22.   Pentru Victor trimis de
(24 sep 2008, 13:19:53
Da, l-a pus Mirza, cu mana lui, dl. Vitcu nu a avut nici un merit, nu? Persoana lui dl.Vitcu nu a contat, faptul ca lumea l-a votat nu a contat, a contat doar Mirza...El a sustinut cerul si pamantul sub cupola Sucevei nu? Calitatile d-lui profesor au fost zero dupa unii...Nu puteti voi anula rautaciosilor tot ce a realizat si a construit dl. Vitcu intr-o viata de om (intelectual), pe toate planurile, oricat ati carcoti....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei