Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 sep 2008 - Anul XIII, nr. 224 (3905)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Soluţie

Serviciul de Permise şi Înmatriculări se mută la Iulius Mall

Marţi, 23 Septembrie 2008 (16:25:56)
Serviciul de Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor îşi va muta sediul din actuala locaţie, aflată pe strada Petru Rareş, în incinta viitorului Iulius Mall Suceava, care va fi deschis în cursul lunii viitoare. Anunţul a fost făcut de prefectul judeţului Suceava, Alexandru Băişanu, care a precizat că Prefectura a finalizat negocierile cu reprezentanţii Iulius Mall Suceava, aceştia fiind de acord să pună la dispoziţie un spaţiu de 500 de metri pătraţi aflaţi la parterul construcţiei. Băişanu a precizat că mutarea Serviciului de Înmatriculări şi Permise la Iulius Mall reprezintă cea mai bună soluţie pentru eficientizarea activităţii instituţiei, în condiţiile în care aceasta funcţionează în momentul de faţă în două foste garaje şi o magazie. „În noua locaţie va exista un spaţiu modern, unde vor fi toate condiţiile necesare pentru ca activitatea instituţiei să se desfăşoare corespunzător. Mai mult, vor exista spaţii de aşteptare, dar şi o parcare suficient de mare pentru cei care vin la Serviciul de Înmatriculări şi Permise”, a spus Băişanu.El a arătat că Prefectura nu va plăti chirie pentru spaţiul din incinta Iulius Mall, singurele cheltuieli care trebuie acoperite fiind cele cu utilităţile. La mijlocul lunii octombrie a.c., Prefectura Suceava va semna contractul de preluare a spaţiului respectiv, urmând ca acesta să fie dat în folosinţă odată cu deschiderea Iulius Mall.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Serviciul de Permise şi Înmatriculări se mută la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 2154 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Serviciul de Permise şi Înmatriculări se mută la Iulius Mall5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Intrebare trimis de
(23 sep 2008, 16:57:37
Si cam ce chirie se va plati domnule Baisanu pe cei 500 mp.

Dar ciubucul, cat este?
1.1  RE: Intrebare trimis de
(23 sep 2008, 17:41:27
"Prefectura nu va plati chirie pentru spatiul din incinta Iulius Mall, singurele cheltuieli care trebuie acoperite fiind cele cu utilitatile"

Nu imi dau seama de ce te deranjeaza aceasta mutare. Ultima oara cand am fost la ghiseu mi/a fost greu sa suport mirosul de transpiratie raspandit de cei prezenti... dar poate tie iti placea... poate nu simteai, mirosul ci feromonii.
2.   Stima trimis de
(23 sep 2008, 17:59:01
Nu pot spune decat BRAVO.
2.1  RE: Stima trimis de
(23 sep 2008, 21:07:25
Aveti idee cat este metrul patrat de inchiriat in Mall ! Cine inchiriaza oare mocca !Este interesant de maditat,nu !
3.   Niciodata nu o sa mai fiti multumiti trimis de
(23 sep 2008, 21:45:34
este una din cele mai bune idei prin instalarea serviciului in perimetrul Mall Suceava, este parcare, o sa fie un spatiu care sper sa fie cat mai bine amplasat, trebuie sa fiti multumiti domnilor. S-a gasit o solutie foarte buna, dar mai terminati cu comentariile voastre fara nici o logica. Va castiga si Mall-ul, vor castiga si oamenii. Odata cu mutarea in noul sediu, sper ca aceiasi functionari publici, sa i-si schimbe si ei comportamentul, sa fie mai serviabili cu cetatenii, mai corecti. In vechiul sediu ei erau amabili cu cei care intrau pe usa din dos.Schimbati-va odata si fiti corecti, daca nu veti monitorizati pana ce veti fi schimbati din functii, iar in locul dumneavoastra vor veni tineri capabili si corecti. Va multumesc.
3.1  RE: Niciodata nu o sa mai fiti multumiti trimis de
(23 sep 2008, 22:28:10
felicitari pentru idee.

intr-un final au de castigat oamenii care sunt nevoiti sa meaga pentru permise sau inmatriculari
4.   In sfarsitttt trimis de
(23 sep 2008, 22:56:32
ceva bun si pentru noi, astia, muritorii de rand. bineinteles ca Iullius va da acest spatiu moca deoarece cei care vin la inmatricult si la permise, dupa ce isi rezolva treaba mai intra si in mall la cumparaturi, mai ales ca multi vin din teritoriu ( Radauti, GH, CL, Falticeni, etc)
4.1  RE: In sfarsitttt trimis de
(23 sep 2008, 23:34:55
Un comentariu pertinent si inteligent, Iulius Mall are tot interesul sa aduca acolo un flux continuu si garantat de clienti. Ma bucur ca unii inca gandesc.
5.   BRAVO ! trimis de
(24 sep 2008, 08:52:01
IMPORTANT E CA EXISTA UN PAS SPRE CIVILIZATIE SI PENTRU CEI DE LA PASAPOARTE. NU I CEL MAI INDICAT CA O INSTITUTIE PUBLICA SA SE REGASEASCA AICI, DAR ORICUM FATA DE CE ESTE MOMENTAN ESTE FOARTE BINE . BRAVO BRAVO BRAVO...
6.   Tranzitie trimis de
(24 sep 2008, 16:38:11
Nu stiu sigur ce-o sa se schimbe, dar stiu sigur ca de cel putin 10 ani in acest serviciu sunt tot timpul cozi interminabile si nu se face nimic pentru optimizarea activitatii. Este inadmisibil ca in 2008 sa stai la coada 4-5 ore si sa nu rezolvi nimic pentru ca "functionarii" nu mai preiau acte.

Macar luati de pe pereti "reclamele" care nu va caracterizeaza deloc.

Faceti ceva pentru oameni.

Nu mai fiti militieni.

Optimizati-va activitatea ca sa nu va enervati inutil si sa va razbunati pe oameni!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei