Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 sep 2008 - Anul XIII, nr. 224 (3905)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Auto

Trei ani de activitate a şcolii de şoferi „AUTO CHELARU”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Şcoala de şoferi „AUTO CHELARU” împlineşte astăzi trei ani de activitate, eveniment care coincide cu ziua de naştere a directorului Dumitru Chelaru.

Acesta ne-a explicat că, în cei trei ani, şcoala de şoferi pe care o conduce a reuşit să-şi dezvolte constant activitatea, astfel încât în momentul de faţă dispune de cele mai moderne dotări necesare unei astfel de instituţii.

De altfel, la ultimul control realizat de Autoritatea Rutieră Română la şcoala de şoferi „AUTO CHELARU”, calificativul obţinut de aceasta a fost „foarte bine”. Acest lucru a fost confirmat şi de inspectorul ARR Suceava Florin Beznă, care a subliniat faptul că „AUTO CHELARU” este una dintre cele mai bine organizate şcoli de şoferi din judeţul Suceava.

„Este una dintre şcolile cele mai organizate, are dotările corespunzătoare şi a dat dovadă de seriozitate în pregătirea cursanţilor. Este o şcoală de şoferi care poate fi dată ca exemplu, mai ales prin efortul depus în dotarea cu echipamentele necesare pregătirii celor care vor să obţină carnetul de şofer”, a declarat Florin Beznă.

 

Dotări de ultimă generaţie

Şcoala de şoferi Auto Chelaru asigură pregătirea teoretică şi practică a cursanţilor în vederea obţinerii permiselor de conducere pentru categoria B şi a atestatelor pentru categoria mopede.

Dumitru Chelaru a precizat că instruirea practică a cursanţilor se face cu trei autoturisme, două Dacia Logan şi un Opel, în prezenţa a cinci dintre cei mai buni instructori din Suceava.

Pe lângă Dumitru Chelaru, cei care asigură instruirea practică sunt Dumitru Pop, Cătălin Plugaru, Dorel Mitrea şi  Constantin Cocriş. La aceştia se adaugă şi Mircea Gobei, profesorul de legislaţie al şcolii de şoferi.

Dumitru Chelaru a subliniat faptul că şcoala pe care o conduce dispune de sală proprie de instruire teoretică a cursanţilor, dotată cu videoproiector, calculator „touch screen” pentru simularea examenului teoretic, precum şi toata dotarea necesară bunei desfăşurări a programului didactic.

Astfel, sub directa supraveghere a directorului şcolii şi a profesorului de legislaţie, cursanţilor li se predă Codul Rutier şi regulamentul de aplicare a acestuia, după care cei care doresc să obţină carnetul de şofer au posibilitatea să „simuleze” examenul pe calculatorul aflat în sala de cursuri.

„Dispunem de toate dotările necesare pentru a asigura o pregătire foarte bună a celor care vor să obţină carnetul de conducere. Întreaga aparatură este nouă, instructorii şi profesorul de legislaţie sunt cei mai pregătiţi, astfel încât putem asigura cele mai bune condiţii pentru persoanele care urmează cursurile şcolii noastre”, a declarat Dumitru Chelaru, care a mai adăugat că, de la deschiderea şcolii, au fost instruiţi 1.086 de cursanţi.

 

Ora de instruire este de 50 de minute

Dumitru Chelaru a subliniat faptul că la şcoala de şoferi pe care o conduce ora de instruire, atât teoretică, cât şi practică, este de 50 de minute. Astfel s-au creat condiţiile în care atât cursantul, cât şi instructorul beneficiază de o mică pauză între ore.

De asemenea, directorul şcolii de şoferi „AUTO CHELARU” a arătat că elevii şi studenţii care urmează cursurile şcolii pe care o conduce beneficiază de o reducere de 20%. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei ani de activitate a şcolii de şoferi „AUTO CHELARU”.
 Vizualizări articol: 2696 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.3 din 4 voturi
Trei ani de activitate a şcolii de şoferi „AUTO CHELARU”1.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Articol la comanda trimis de
(23 sep 2008, 12:31:54
ce bine face unora un articol la comanda , sunt curios daca apare acest comantariuhappy
2.   ARTICOL PLATIT !!! trimis de
(23 sep 2008, 12:49:01
SE POATE OBSERVA DE LA O POSTA DISTANTA CA ACEST ARTICOL ESTE PLATIT.MA INTREB OARE CAT MA COSTA SI PE MINE SA PLATESC UN ARTICOL CA SA VB DE BINE ORASUL MEU???
2.1  RE: ARTICOL PLATIT !!! trimis de
(23 sep 2008, 20:25:45
daca si la auto chelaru se invata soferie ca la Ovasal sau Ovadiuc e clar o SCOALA de doi bani nu de doi lei
3.   ? trimis de
(23 sep 2008, 13:03:44
reclama de ca.cat
4.   Se poarta trimis de
(23 sep 2008, 13:21:28
plata acestui articol oare este din banii ramasi din diferenta de ore neefectuate cursantilor? Mai ramane sa deschid frigiderul si sa aflu ceva de AUTO CHELARU,ca peste tot unde mergi numai asta afli.De ce nu -i intrebati si pe cursantii acestei scoli ce parere au?
5.   Cat ma costa ? trimis de
(23 sep 2008, 13:58:14
cat ma costa un articol , sa ma faceti si pe mine vedeta ..eroul orasului .. intelectualul anului .. sau sa-mi promovati firma ? ce exemplu dati altora ? asta nu se numeste articol ci poate publicitate si ar trebui sa fie incadrat la alta sectiune zic eu . Urat din partea voastra..in ultimu timp cadeti tare in ochii multora .
6.   Nesimtire trimis de
(23 sep 2008, 14:03:38
Ocupa patru locuri de parcare pe Str. Grigore Ureche pt. cele 4 autoturisme(3 de scoala si unul personal) pe care le detine .Nu cumva este un miniparc auto?Altii care au un autoturism , nu pot incape de unii nesimtiti care-si parcheza toate masinile in fata blocului.
7.   Advertorial trimis de
(23 sep 2008, 14:33:06
http://en.wikipedia.org/wiki/A

Teoretic ar fi ca macar undeva sa se specifice ca e vb de Publicitate... asa cu se face la Informecial-ele marcate la tv cu un P...
8.   Fiti mai subtili, ce dracu' trimis de
(23 sep 2008, 14:48:08
1. Ziaristu' asta chiar isi inchipuie ca cineva e atat de naiv incat sa creada ca asta e un articol de ziar? Nu ca miroase de la o posta a reclama, dar pute de-a binelea !

2. Scoala de soferi (sau patronul ei) evident ca au platit pentru articol, dar oare cui? Parerea mea: daca se facea cu acte in regula, reclama aparea la locul ei - la "Publicitate".
8.1  RE: Fiti mai subtili, ce dracu' trimis de
(23 sep 2008, 18:21:13
MERITA domnul Chelaru. Bravo lui, am avut ocazia sa-l cunosc, stiu sigur ca este un om adevarat si ma bucur pentru el. Nu am facut scoala de soferi cu dansul, l-am cunoscut in alte imprejurari si va spun sigur ca este un om de isprava si cu un spirit de observatie deosebit. Cu alte cuvinte este priceput in ceia ce face.
9.   Rekklama trimis de
(23 sep 2008, 20:22:34
domnule ziarist ati taiat chitanta pentru reclama? AL DRACU DOM MITICA
10.   X trimis de
(24 sep 2008, 09:39:06
ati uitat sa specificati in articol ca instructorii vin beti manga la ore la aceasta minunata scoala.
11.   SCOLI NASPA, trimis de
(24 sep 2008, 15:17:42
scoala de soferi cu trei masini ? are si un sediu adecvat{intr un fost coafor sau frizerie ce be3ste }
12.   ADEVAR trimis de
(24 sep 2008, 15:19:59
Dl.Chelaru este un mare carmolit care l a furat pe Dl. Alexa si a ajuns mare director
13.   SCOLI DE SOFERI trimis de
(24 sep 2008, 15:29:01
ne stricxa faima si prestigiul asemenea scoala,sau mai bine zis Dl.CHELARU si betivii lui(votka este de la putere incepind cu ora 07 a fiecarei zile)
14.   SCOALA E SUPER trimis de
(24 sep 2008, 19:18:16
POT SA VA SPUN CA SCOALA E SUPER OK. CAT DESPRE INSTRUCTOR, ACESTA NU MIROASE A BAUTURA VA SPUN SIGUR. DECAT SA FACETI NUMAI COMENTARII CARE SUNT RAUTACIOASE(CA SI VOI , DE ALTFEL) MAI BINE VA ABTINETI.
15.   NU ITI PUNE SINGUR VIATA IN PERICOL trimis de
(24 sep 2008, 23:39:10
Nici macar nota unu nu merita nici scoala, nici ziaristul care a scris articolul. Domnule ziarist daca vrei articole "mari " care sa-ti aduca faima si renume cauta cu avevarat profesionistii.

Domnule Chelaru, daca asa credeti ca procedeaza adevaratii oameni de afaceri, va rog sa nu-i mai jigniti. Mai cercetati un pic piata si ceea ce ofera concurenta, poate ve-ti vedea, studiind la rece, pe ce loc va aflati.

O foarte mare curiozitate am si anume, ce favoruri a primit domnul de la ARR pentru a face acele afirmatii care nici el nu le crede.

DRAGI CANDIDATI LA EXAMENUL PENTRU OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE VA SUGEREZ SA VA GANDITI FOARTE BINE CE SCOALA ALEGETI PENTRU A VA PREGATI SI CE VA OFERA IN PRETUL CERUT. SUGERATI SA INCHEIATI UN CONTRACT DE PERSTARI SERVICII INTRE D-VS SI RESPECTIVA INSTITUTIE, PE CARE SA-L CITITI CU ATENTIE SI DACA VA CONVIN TERMENII ABIA APOI SA-L SEMNATI IN DOUA EXEMPLARE (cite unul pentru fiecare parte).

VIATA ARE PRIORITATE
16.   AUTO CHELARU???????????????????????????? trimis de
(24 sep 2008, 23:42:46
N'ea Mitica si scoala lui demni de opera lui ION LUCA CARAGIALE

DATI-MI VOIE SA RAD

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei