Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 sep 2008 - Anul XIII, nr. 224 (3905)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Replică la PD-L

Nechifor constată că la Suceava apar „fel de fel de Emil Boci”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Prim-vicepreşedintele PSD Suceava, europarlamentarul Cătălin Nechifor, a reacţionat la criticile lansate de deputatul PD-L de Suceava, Eugen Uricec, vizavi de iniţiativa sa de a duce la Bruxelles primarii PSD pentru a vedea cum funcţionează Parlamentul European.

Nechifor a rămas neplăcut surprins de afirmaţiile lui Uricec cum că aleşii PSD au plecat să se plimbe la Bruxelles, în loc să rămână acasă şi să ajute la reconstrucţia caselor afectate de inundaţii şi la refacerea infrastructurii. 

„Văd cu surprindere că în ultima perioadă la Suceava apar fel de fel de Emil Boci. Ţin să le spun că acest model Emil Boc nu va prinde la Suceava, pentru că nu au luat în calcul un lucru, şi anume că PD-L nu este în opoziţie. La Suceava, PD-L are foarte multă putere în administraţia locală şi cred că stimabilii noştri colegi de la PD-L ar trebui să înţeleagă odată pentru totdeauna că nu mai sunt în opoziţie şi pentru asta nu mai au în mod neapărat libertatea de a critica acţiunile pe care un partid de opoziţie, cum este PSD, le face”, a declarat Nechifor.

 

Întrebare retorică pentru cei din PD-L

Europarlamentarul sucevean i-a întrebat pe cei din PD-L, „oarecum retoric”, dacă „plimbarea” aleşilor locali ai PD-L timp de două zile la Conferinţa Naţională a partidului, „unde au aflat că gândesc altfel”, a fost cu folos sau nu pentru localităţile de unde provin, localităţi afectate de inundaţiile din iulie.

„Vreau să închei punând o întrebare retorică domnilor Flutur şi Uricec: „noi, cei din opoziţie, când avem voie să facem acţiuni politice trebuie să mergem la uşa PD-L să întrebăm dacă putem să facem ceva?”.

Această practică nedemocratică pe care PD-L încearcă să o instaureze este o practică dăunătoare sănătăţii politice din România. De fapt este un partid care ne-a obişnuit cu deplasări la Bucureşti, unde aleşii locali află că nu mai sunt de stânga,sunt de dreapta, care află mai recent că gândesc altfel şi mă gândesc cu groază ce am putea să vedem în viitorul apropiat, când din nou aleşii locali ai PD-L vor fi chemaţi la Bucureşti”, a spus Nechifor.

 

Vizita primarilor PSD la Bruxelles, considerată „foarte profitabilă”

Prim -vicepreşedintele PSD Suceava a ţinut să sublinieze că deplasarea la Bruxelles a aleşilor social democraţi a fost „foarte profitabilă” pentru ei. Nechifor a arătat că primarii PSD au avut o întâlnire cu comisarul european Leonard Orban în cadrul căreia s-au discutat „chestiuni extrem de complexe” în ceea ce priveşte agricultura, dezvoltarea rurală şi regională şi au vizitat localităţi din Belgia. 

„Cred că astfel de deplasări trebuie multiplicate, pentru că avem nevoie ca aleşii locali, indiferent de palierul din care fac parte, comune, oraşe, municipii, Consiliul Judeţean să ajungă în Parlamentul European, pentru că acolo îşi deschid ochii către Europa. Viitorul nu poate fi luat în context decât în zona europeană. Avem nevoie ca oamenii să ajungă acolo. Aleşii noştri s-au întors acasă cu idei de proiecte, cu dorinţa de a ajunge mult mai repede ca localităţile lor să fie dezvoltate de o manieră cu localităţi similare din Belgia. Au fost în această deplasare şi au văzut localităţi rurale din Belgia, au văzut cum se pune problema, cum se dezvoltă localitatea, care sunt priorităţile pentru o localitate parte a Uniunii Europene, cum ar trebui să fim şi noi”, a mai spus Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor constată că la Suceava apar „fel de fel de Emil Boci”.
 Vizualizări articol: 598 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Nechifor constată că la Suceava apar „fel de fel de Emil Boci”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cataline nici nu stii cat de mic incepi sa fii trimis de
(23 sep 2008, 11:39:25
Cataline nici nu stii cat de mic incepi sa fii .... e cam gata cu politica ta si cu nivelul intai la tineret...fa loc pt alti tineri ...ca prea te-ai bagat in fata fara merite si cred ca o sa pleci odata cu Marza , cel pe care l-ai slujit!
2.   4 ANI DE FRIG DL. trimis de
(23 sep 2008, 11:55:56
ARE DREPTATE : LA SUCEAVA SUNT MAI MULTI DE , PRECUM MARZA, COSMANCA, MOHORA, STAN, STIRBU, FRUNZA, STIRBU, . TOTI ACESTIA AU LUCRAT SI LUCREAZA MANA IN MANA PENTRU BINELE LOR SI FAMILIILOR LOR, DAR APAR LA TV. CA NISTE SMERITI, CACI CREZI CA SUNT BUNI DE PUS LA RANA. VA ROG FACETI O INVENTARIERE A AVERILOR PE CARE LE AU EI SI MAI ALES FAMILIILE LOR SI ACOLITII. TOV. MARZA TE RUGAM SA CANDIDATI LA NOI LA CAMPULUNG CACI CU TERTIPURILE DUMITALE NE-AI LASAT 4 ANI FARA CALDURA. NU TI-A IESIT PLANUL CA DIN SA OBTII CELE CATEVA MILIOANE DE PRIN TERTIPURILE PUSE LA CALE CU FIRMA UNDE TI-AI INSTALAT COLABORATORII MAFIOTI. CAPULUNGENI ACEST OM, DACA I SE POATE SPUNE ASA NE-A TINUT IN FRIG 4 ANI, TRBUIE PRIN VOT SAI MULTUMIM P.S.D-LUI, ACESTOR OAMENI MILOSI PENTRU BUZUNARELE LOR IN FAPT SI LA TELEVIZOR PENTRU NOI CONSIDERATI ASA CUM AFIRMA TOV. IN PARTICULAR.
2.1  RE: 4 ANI DE FRIG DL. trimis de
(23 sep 2008, 12:34:59
Taica da stai prost tare cu limbile romane.
2.2  RE: 4 ANI DE FRIG DL. trimis de
(23 sep 2008, 12:53:17
Nici cu Caps Lock-ul nu stai mai bine...
3.   Lasa-ne... trimis de
(23 sep 2008, 13:57:30
Nechifore, si fel de fel de prostanaci ca Geoana! Pardon, prostovani, ca Geoana s-a maturizat �ntre timp.
4.   Orezarul isi face reclama din nou trimis de
(23 sep 2008, 16:10:12
De Mirza aproape ca am scapat, de Nechifor o sa fie mult mai greu. E versat, are tupeu de bandit si e plin de engergie. De 3 ani va tot zic, puiul asta de comunist nu e o solutie, ci o problema pt. Suceava. Nu a realizat niciuna din cele 5 sarcini pe care le avea. Vorbeste numai prostii. Nu se pricepe la nimic util. Multi din primari nu stiu legislatia din primarii, dar sa inteleaga ei ce se intampla la UE (in limba engleza) din fuga calului. Se apropie frigul, lumea sta in baraci, iar Gargaunul asta plimba primarii, sa-si faca el reclama si sa le creeza obligatii fata de el. Cineva din guvern trebuie sa examineze urgent anomalia asta.
5.   Intrebare trimis de
(23 sep 2008, 16:16:22
Pe banii cui s-au plimbat acesti prostanaci de PSD-isti in Belgia? Ar trebui sa li se impute cheltuielile si lor si grasanului de Nechifor. Niste gunoaie!!
5.1  RE: Intrebare trimis de
(23 sep 2008, 19:17:59
prostanaci sunt cei frustrati si invidiosi ca in afara de cernauti nu au fost dusi nicaieri ..sac!

crapati acum de de ciuda ca europarlamentarul arata super fain , de invidiat chiar , si ca si a permis sa plateasca deplasarea atator presoane in europa

nu fiti invidiosi , va promit eu ca veti fi dusi si voi in excursie la falticeni , sa l sustineti pe domnul Vitcu

briceag va promite!!

pe cuvant de Briceag
6.   Din Strassbourg la Valea Glodului trimis de
(23 sep 2008, 17:44:36
intoarcerea la ieslea de bastina ,un fotograf din Hanusteakaland...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei