Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 sep 2008 - Anul XIII, nr. 222 (3903)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dorinţă

PNL cere demisia lui Gheorghe Flutur de la conducerea CJ Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL Mihai Sandu Capră i-a solicitat demisia lui Gheorghe Flutur din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, precizând că acesta „habar n-ar administraţie”. Mai mult, Sandu Capră i-a sugerat lui Gheorghe Flutur să renunţe definitiv la administraţia locală şi să se ocupe doar de politică.

„Văd că domnul Flutur mai mult se plimbă, face şedinţe prin Ucraina şi şedinţe PD-L pe la Bucureşti. Îi dau un sfat. Să-şi dea demisia din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, pentru că habar n-are de administraţie locală”, a spus parlamentarul liberal, care a mai adăugat că Gheorghe Flutur ar trebui să-şi ceară scuze de la sucevenii care i-au dat votul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Mihai Sandu Capră a subliniat că şi-ar dori ca actualul preşedinte al administraţiei judeţene să candideze pentru un mandat de senator în acelaşi colegiu în care candidează şi el, respectiv Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei.

„Dacă nu ştie administraţie, măcar să facă politică. Şi îl invit să candideze în colegiul senatorial numărul 1, din zona de munte a judeţului”, a încheiat Sandu Capră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL cere demisia lui Gheorghe Flutur de la conducerea CJ Suceava.
 Vizualizări articol: 2246 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
PNL cere demisia lui Gheorghe Flutur de la conducerea CJ Suceava3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Praf in ochi trimis de
(20 sep 2008, 11:27:02
Dl. Capra dvs aruncati cu vorbele stiind ca dl. Flutur nu v-a candida... ca daca ar fi asa ar castiga in favoarea dvs.Asa ca mai bine multumiti ca nu candideaza..si credeti-ma nu il cunosc personal, nu sunt membra a nici unui partid dar pe mine m-a convins mai mult decat altii.. inclusiv mai mult decat dvs. Si eu am votat cu d-na Zarojanu...singura care m-a convins din tabara PNL.
1.1  RE: Praf in ochi trimis de
(20 sep 2008, 11:56:15
Eu regret ca doamna Zarojanu nu doreste sa candideze pentru parlament. Se pare ca inceput campania electorala. Un sfat: pastrati stimati liberali atitudinea din campanie a doamnei Zarojanu: echilibrata si civilizata. Pina la urma poate o sa se convinga sucevenii ca astfel de oameni trebuie votati.
1.2  RE: Praf in ochi trimis de
(20 sep 2008, 12:32:56
O curva in Parlament. Parca nu ar fi suficiente.
1.3  RE: Praf in ochi trimis de
(20 sep 2008, 12:41:47
Raspopitule, dar maicata ce e? Nu e o curva? Daca ai sti cum o iau baietii, cate 3-4 odata...eu n-as vorbi sa fiu in locul tau. SUnt convins ca nu stii cine este tatal tau adevarat...poate sunt chiar eu!!
1.4  RE: Praf in ochi trimis de
(20 sep 2008, 16:50:08
eeeh,curva nu-i,da' proasta daaaa!
1.5  RE: Praf in ochi trimis de
(20 sep 2008, 18:54:36
Uite ba ca zbiara CAPRA !Vrea sa fie tzap!Sa saturat ca Flutur sa fie tzap!!:))NENEA-TANTI CAPRA,CAND DORITZI SA AVETZI DEMISIA PE MASA?OK INTREBATZI-L PE TATICU -MAMICA MARZA APOI MAI VB-IM.
2.   Hmmm trimis de
(20 sep 2008, 11:46:24
flutur si baselu sa taca si sa inghita
2.1  RE: Hmmm trimis de
(20 sep 2008, 18:57:07
DE CATE ORI A CERUT DEMISIA LUI MARZA?MAI ALES CA STRADA DINSPRE SHCHEIA DE CAND E MARZA NUMAI GROPI SHI INUNDATA A FOST SHI IARNA IN LOC DE SARE LE BAGA NISIP CA NU VEDEAI PE UNDE SA MERGI DE LA MAZGA AIA!!
3.   DEMISIA FLUTUR trimis de
(20 sep 2008, 11:58:51
foarte bine. daca flutur a gresit DEMISIA
4.   LiberalismulNational-boala mintala trimis de
(20 sep 2008, 12:04:54
Capra asta tiganeasca imputita behaie la luna si la stele, nimeni n-o baga'n seama. Liderii PDL au facut Capra-om, iar acum, raioasa behaie, musca si impunge.

Dl Flutur a fost ales de popor, nu a fost numit, asa cum a fost el. Cand dl Flutur facea politica adevarata, Capra plangea pe la usile parlamentului ca nu-i da voie Garda inauntru.

Partidul-Presh, PNL sa tina clontul inghis pt. ca e'n fapt cu PSD/PCR.

Incep sa cred ca Liberalismul National, la ora actuala, nu este o doctrina, ci mai degraba o boala mintala.
4.1  RE: LiberalismulNational-boala mintala trimis de
(20 sep 2008, 12:37:52
Domnul Cosor, Le Papillon facea hotii si borfasisme, nu politica adevarata. Nu-l mai pupati in****pe mister Le Papillon.
5.   Demisia trimis de
(20 sep 2008, 12:32:32
flutur ar trebui sa demisioneze ,ca numai de problemele judetului nu se ocupa. ba pe la o televiziune, ba pe la ucraineni, ba pe la bucuresti, numai acolo unde-i locul,la munca, nu-i de gasit.
5.1  RE: Demisia trimis de
(20 sep 2008, 16:55:45
S/a deschis sezonul la vulpi.Draga Vulpe nu cel la care te referi alearga la televiziuni,cunosc pe unii care isi tin televiziunea numai dupa ei.Oare si la wc dau interviuri.
6.   Mai Briceag trimis de
(20 sep 2008, 12:51:40
Iar te dai in stamba sub protectia anonimatului. Te mai intreb o data; tatuta-tu si mamuca-ta nu te-au invatat bunul simt? Nu le crapa obrazul de rusine acum, cand isi dau seama ca nu s-a prins nimic de progenitura lor? Mai Briceag, n-ai umor absolut deloc, capacitatea ta de analiza este extrem de limitata, totul prin ce te distingi este limbajul golanesc, iar faptul ca te autointitulezi cu ostentatie domn, poate fi un semnal ca ai nevoie de altceva ce tine in prima faza de vizita la un medic! Cu sinceritate iti doresc insanatosire!
6.1  RE: Mai Briceag trimis de
(20 sep 2008, 13:37:26
Tu esti prost fiindca intelegi lucrurile pe dos. Menirea prezentei mele aici nu este sa fiu placut lumii ca tine, dimpotirva, vreau sa fiu cat mai neplacut godacilor comunisti, care-si fac continuu reclama pe banii poporului, si merg la prosteala cu lumea.

Ce rost are vorba dulce (care mult aduce) si cuvantul bine dramuit (temelia fundamentala a relatiilor umante) in urechea porcului comunisto-securist? Niciuna!

Deci, lepro....fa-ti reclama un pic la vale, la bodega comunistilor. Mrash!
7.   Revenind trimis de
(20 sep 2008, 13:03:27
Revenind la discursul deputatului Mihai Capra, mi se pare de prost gust si nejustificat agresiv. Nu de asa mod de a duce campania electorala duc dorul oamenii, cine nu-si da seama ce vrea in acest moment electoratul, va pierde!
8.   Jos flutur trimis de
(20 sep 2008, 13:53:47
ai promis bai Fluture ca indiferent cine iese Primar la C-lung ai sa ajuti acest oras ,ai uitat vb astea spune in cartierul Stadion nu??? ai uitat cate voturi aila C-lung ...esti varza lasa-ne lasa-ne ...
9.   Rabdare sloo, rabdare trimis de
(20 sep 2008, 14:40:34
Dl Flutur nu este SuperMan nici Mecca sau MamaOmida. El este un om cu viziune, bine pregatit politic si profesioanl care face cat ii sta in putinta sa ajute judetul/c-lung.

Presedintele CJ nu poate incarca un vagon de bani de la Bucuresti si sa-l aduca la Suceava. Aprobarile guvernamentale de fonturi pt. judet cer timp si proiecte bine documentate.

Mai este putin si vine PDL-ul la guvernare, dupa aia, treaba va merge mai usor pentru judetul Suceava. Lumea cu cap intelege.

9.1  RE: Rabdare sloo, rabdare trimis de
(20 sep 2008, 19:38:11
Domnule daca ai ajund sa gansesti asa inseamna ca ai probleme grave psihice.

Flutur este un pericol pentru Suceava, este un bolnav neinteles si de aceea trebuie tratat. Cum? Simplu. Scos pe tusa si dat cu agheazma in urma lui.
9.2  RE: Rabdare sloo, rabdare trimis de
(20 sep 2008, 19:56:05
Este foarte usor sa etichetezi oameni,sub protectia anonimatului.Aceasta inseamna lasitate.Domnule sau doamna,sper ca si in viata reala sa ai asemenea curaj prostesc.Pentru ceea ce ai scris dumneata aici,in viata reala ar trebui sa platesti...dar cum la tot pasul intalnim lasi.....Eu l-am cunoscut personal pe domnul Flutur si nu am decat cuvinte de lauda despre el.Si,va spun,ca sunt un om liber care gandeste inainte de a face afirmatii.
9.3  RE: Rabdare sloo, rabdare trimis de
(21 sep 2008, 18:59:45
Bine, bine, dar cum ramane cu amenintarie indreptate asupra celora care nu sunt cu PD-L ?
9.4  RE: Rabdare sloo, rabdare trimis de
(21 sep 2008, 23:21:12
pe judecatile de valoare ale gabrielei nu dau doi bani.

in afara de multa lauda(evident pe linga subiect) gindirea personajului este absolut superficiala.

in primul rand este o judecata subiectiva, foarte putine din actiunile lui flutur fiind de calitate si eficiente.

cele mai multe din actiuni vizeaza lupta pentru putere si influenta in judet.

foarte putine din actiuni si din decizii sunt pentru suceaveni.

multa reclama, mult zgomot, putine fapte concrete.

foarte multa minciuna.
9.5  RE: Rabdare sloo, rabdare trimis de
(22 sep 2008, 09:25:36
Este bine draga GINGA ca inainte de a emite asemenea elucubratii sa-ti mai pui mintea putin la contributie.Sper ca nu cer prea mult......
9.6  RE: Rabdare sloo, rabdare trimis de
(22 sep 2008, 09:31:38
as vrea sa i spun dl lui briceag si dnei/drei gabriela sa si revina putin. daca urmarim cu atentie tot ceea de a facut dl presedinte al cj suceava, de la inceputuri, trecand prin perioada in care a fost ministru si in final, din nefericire nu in cele din urma, in aceasta perioada in care ocupa aceasta functie la suceava, se poate observa cu foarte mare usurinta ca dl flutur are vocatie de om politic, nici intr un caz de administrator.

si dna gabriela, poate ca il cunoasteti personal, ca om nu i neg in totalitate calitatile, dar are foarte multe explicatii de dat din perioada in care a fost ministru si pentru deciziile pe care le a luat.

din nefericire, justitia e atat de oarba incat..... oricum, in romania nu ne mai mira nimic.

toate aceste invarteli ale domnului presedinte al cj vor iesi la iveala curand, dar dupa campania electorala. sa nu se inteleaga ca cineva (oricine) ar face campanie pe nenorocirile oamenilor de rand.

9.7  RE: Rabdare sloo, rabdare trimis de
(22 sep 2008, 09:42:57
Incerc sa-mi revin dupa ce am revenit din Qatar.Am calatorit aproape 7 ore cu avionul.Oboseala mare.....

Daca organele abilitate ale statului hotarasc ca domnul Flutur are de dat explicatii,dumnealui le va da.Eu insa sunt convinsa ca activitatea lui politica si acum si administrativa este O.K.Adevarul este ca nu poti sa multumesti pe toata lumea indiferent cat de bine iti faci treaba.Intotdeauna vor exista carcotasi.Parerea mea este ca e bine sa-i lasam pe cei alesi sa-si faca treaba.Daca lucrurile nu vor fi O.K. tot noi electoratul vom decide cine merita sa ne conduca judetul...
9.8  RE: Rabdare sloo, rabdare trimis de
(22 sep 2008, 09:58:43
regret ca sunteti obosita. si nu sunt carcotas. mi ar placea sa fiu doar un carcotas si cele ce am scris mai sus (si in continuare) sa fie doar vorbe in vant. toti avem mici greseli. dar atat timp cat aceste mici greseli nu afecteaza o buna parte din populatia judetului, sa zicem ca sunt cat de cat de iertat.

ce am vrut sa punctez este faptul ca dl flutur nu ar trebui, trebuie sa rezolve cateva probleme restante inca din timpul mandatului de ministru. aceste probleme ce trebuie rezolvate de domnia sa pot avea inca solutie si din scaunul de presedinte de consiliu judetean.

tot ce imi doresc este ca dl presedinte al cj sa nu repete greselile facute si sa nu continue in starea asta de indiferenta fata de cele facute, mai exact de cele nefacute.

9.9  RE: Rabdare sloo, rabdare trimis de
(22 sep 2008, 10:15:00
Eu sper ca domnul Flutur,impreuna cu echipa sa sa rezolve cat mai multe din problemele judetului,dar....step by step....

P.S.Si eu imi doresc ca parintii mei si nu numai sa beneficieze de gaz metan la Vatra Dornei.Imi doresc ca sa pot ajunge acasa la parinti in conditii de trafic normal.Sunt mahnita de soarta cazinoului din Dorna.......

Sunt foarte mahnita de traficul din Suceava,de gropile din Suceava,de faptul ca nu exista parcari subterane,supraterane si parcari amenajate pe strada contracost.Daca ar fi toate astea,nu ar mai fi acest haod in Suceava.....etc,etc.....

Eu mizez pe buna credinta a domnului Flutur.Este un om educat,care,cred eu a luat ce este bun din exterior si va implanta si la noi.Dar este nevoie de timp....
9.10  RE: Rabdare sloo, rabdare trimis de
(22 sep 2008, 10:16:14
......haos....
10.   Reveniti-va trimis de
(20 sep 2008, 18:48:52
Capra,Zarujanu,Prodan,Steiciuc etc aduc prejudicii partidului (PNL) doar prin simpla lor prezenta, dar foarte grav este ca acesti indivizi se mai si exprima in tot ce inseamna media si asta sub umbrela ocrotitoare a d-lui Bogdan Olteanu si a d-lui Fenechiu. Tariceanu saracu nu stie ce se intimpla la Suceava, dar va afla in curind si va vedea si extraordinarele reusite ale PNL(actual) Suceava.

P.S. Noroc ca PNL Suceava nu amurit inca, iar dupa alegeri lucrurile vor intra pe fagasul lor normal.
10.1  RE: Reveniti-va trimis de
(20 sep 2008, 19:35:32
Cine a scria asta este cu siguranta o cartita de-a lui Lungu care si-a lasat vreo 3-4 oameni ca sa destabilizeze partidul. Unul a fost dat afara, urmeaza si altii fiindca numai asa PNL-ul se va ridica la Suceava.
11.   Nici el nu stie trimis de
(20 sep 2008, 18:58:34
Menirea lui Briceag nici el nu si-o stie, dar se cramponeaza in a latra in vant, poate doar, doar s-o indura cineva sa se uite la el. Mai Briceag, a fi nesimtit nu inseamna a fi anticomunist, inseamna a fi pur si simplu nesimtit, iar cu micimea mintii tale si cu limbajul tau grobian nu vei fi bagat in seama de nimeni! Nu te gandi ca s-ar putea baza pe tine cineva serios! Nu ti-e rusine sa intinezi memoria marelui anticomunist Corneliu Coposu, cu atitudinea ta de mahalagiu?
11.1  RE: Nici el nu stie trimis de
(21 sep 2008, 05:16:51
Nu am ce face cu banii si cu functia, pt. ca nu-mi sunt folositoare, am tot ceea ce-mi doresc. Sigur ca sunt nesimtit, fiindca nu sunt animal sa-mi traiesc ziele numai dupa simtzaminte. Viata mea se bazeaza pe principii/etica/logica si buna cuviinta, lucru atat de trebuincios lumii ca tine. Nu te mai ridica in pinteni cu limbajul "gorbian", daca eu am o convingere pe care mi-o exprim, nu e la voia intamplarii, ea motiveaza ceva anume, lipsit cunostintei tale. Tu nu stii cine este Coposu, profesorul era un prieten bun de-al meu. Ia gura de pe el, tartane!

De-o vreme te plimbii pe aici cu aprecieri si calificatie. Eu ti-am zis cine sunt, mataluta cine esti? Hai sa vad daca esti ceea ce zici, ori esti vreo sageata din partea PSD/PCR.

Sa-ti vad onoarea, care zici c'o ai.
11.2  RE: Nici el nu stie trimis de
(21 sep 2008, 23:23:25
in viata ta nu prea are loc gramatica!
12.   Pentru Flutur trimis de
(20 sep 2008, 19:32:18
Stimati cititori, Poate ca am sa gresesc dar totusi am sa-mi exprim o parere. Flutur e un individ care doreste sa comande. Ce anume? ORICE! El vrea sa fie seful suprem, el vrea sa apara la televizor, el e singurul care nu greseste, el cunoaste orice problema, ce sa mai spun... EL E TOTUL. Alfa si Omega politicii sucevene.

Oameni bun, nu e bine. Acesti oameni sunt periculosi, sunt avizi de putere.Flutur are grave probleme de comportament, este mandru si nu si-a realizat propriul statiu de intelegere. Cine doreste sa-l inteleaga isi da seama ca acest domn este EL si restul (care mai putin conteaza). La Flutur totul inseamna vot, adiva cine aduce voturi este bun indiferent de cine este acel om . Uitati-va de cine s-a inconjurat. Numai oameni care nu au treaba cu omenia si problemele poporului ci numai cu propriile interese. Fosti banditi, actuali interlopi, oameni periculosi care nu admit opozitie. Cine nu spune ca Flutur este o posibila tinta a umililor lui acoliti. RUSINE!
12.1  RE: Pentru Flutur trimis de
(20 sep 2008, 19:49:45
voi chiar nu intelegeti???

bugetul alocat acestui an pt judetul suceava a fost stabilit de catre marza!

asteptati un an si apoi vom vedea daca flutur va face sau nu ceva!

pana atunci nu putem invinui omul degeaba!

trebuie sa ii dai omului timp!
12.2  RE: Pentru Flutur trimis de
(20 sep 2008, 19:58:59
Dumneata stii cum se elaboreaza un buget??????????Poate a fost aprobat de catre Marza....Dar......:)))))))))))
12.3  RE: Pentru Flutur trimis de
(21 sep 2008, 23:27:00
dar tu stii cum se elaboreaza un buget?

timpenia ca bugetul nu este bine constituit este o fumigena aruncata pentru a-si ascunde incompetenta.

un argument: a rectificat bugetul, avand posibilitatea sa-si dirijeze o parte din bani in domeniile dorite.

12.4  RE: Pentru Flutur trimis de
(22 sep 2008, 09:33:12
Sigur ca stiu cum se elaboreaza un buget de venituri si cheltuieli,altfel nu mi-as fi permis sa scriu.Am elaborat n bugete(desigur impreuna cu alti sefi de servicii).

Am si eu o intrebare la tine.Ai lucrat la bugetul de venituri si cheltuieli al Consiliului Judetean ca sa-ti permiti sa scrii sub anonimat asemenea aberatii?????????
13.   Pentru flutur trimis de
(20 sep 2008, 21:36:30
flutur a fost pana acum la guvernare,cel putin asa l-am ales pentru guvernare acum patru ani, ce incredere mai poti avea in acesti oameni , care nu au putut guverna tara. acest flutur a guvernat doar aviara cu sute de milioane de euro.
14.   Mai Briceag trimis de
(21 sep 2008, 06:17:34
Ai fost la medic? Nu te uita ca-i sambata sau duminica, tu ai acces oricand! La urgente! Iti vor da si o camasa de domn, e drept cu maneci mai lungi, dar ti le leaga la spate si totul va fi in regula! Multa sanatate!
14.1  RE: Mai Briceag trimis de
(21 sep 2008, 17:04:19
Mai prostovane, daca nu te duce bibilica sa spui ceva interesant aici, nu mai monopoliza timpul la lume cu idioteniile tale.

Marsh!
15.   Pt misu trimis de
(21 sep 2008, 16:31:52
bai tu esti prost de giriii

16.   PNL, posheta PSD/PCR trimis de
(21 sep 2008, 16:56:27
Ca sa ceri o demisie, in speical a unui Presedinte de CJ, care a fost ales de popu'latie, trebuie sa ai o autoritate majora in guvern. Iar aceast suspendare trebuie sa se bazeze pe ceva anume. Nu numai asa ca s-a suparat Capra tiganeasca imputzita.

Cine este PNL-Suceava si cine este Capra (deputat ales pe lista)? Niste nimeni!

Rog ceea ce mai ramas din PNL(partidul-posheta PSD/PCR) sa nu-si mai faca reclama cu liderii competenti PDL.

Iar toti grohaitorii comunisti de aici sa mearga repede la troc, fiindca au acolo niste fecale proaspete, tocmai bune pt. ei.

16.1  RE: PNL, posheta PSD/PCR trimis de
(21 sep 2008, 23:31:09
capra este o nulitate impinsa in parlament de seminulitatea flutur.

amindoi au fost colegi de partid, flutur mentinandu-l pe liste chiar daca avea o parere proasta despre el.

la alegerile de acum flutur face aceeasi greseala(pe el doar rezultatul alegerilor conteaza, efectele nu) ii promoveaza pe onofrei, pe balan la primarie l-a impins pe lungu.

halal oameni are in jurul lui
17.   ... trimis de
(21 sep 2008, 18:56:51
A tunat de i-a adunat... pe amandoi.
18.   Pina atunci trimis de
(21 sep 2008, 19:53:02
Pina o sa-si dea demisia Flutur deocamdata stati CAPRA.
19.   Are dreptate trimis de
(21 sep 2008, 20:00:34
Dl-Briceag are dreptate,elemente cu energie negativa si care au facut atata rau sucevenilor cum sunt:porcan prodan,capraleone nu au ce cauta in fata lumii,jos cu asemenea gunoaie comuniste huo huo.
19.1  RE: Are dreptate trimis de
(21 sep 2008, 23:32:37
lungu, onofrei, alte lepre in suceava
19.2  RE: Are dreptate trimis de
(21 sep 2008, 23:32:50
lungu, onofrei, alte lepre in suceava
20.   Rusine psd trimis de
(21 sep 2008, 22:08:04
ce gard sa se ia dintre prefectura si C J?sa i se ia hectarele lui myrza care le a facut ilicit,si le a luat numai el si clica lui, si le a trecut pe familie .terenuri in comunele care este]]]. mai bine s ar duce la casa lu i din ,sa ste sa prinda peste ca si afacut iazuri,nu sa dea lectii de comunism altora .huooooo

21.   Ai dreptate trimis de
(21 sep 2008, 22:52:17
bravoo gigi bine spus ai pus punctul pe I

bine spus ai perfecta dreptate asa este

22.   TARA ARDE.... trimis de
(22 sep 2008, 08:44:23
MAI BINE ATI LASA TOATE DISPUTELE POLITICE SI ATI PUNE IN FUNCTIUNE ACCELERATORUL DE RECONSTRUCTIE A ZONEI AFECTATE DE INUNDATII.

LA URMA URMEI TOTI SUNTEM BUCOVINENI!
23.   Continuare trimis de
(22 sep 2008, 09:41:11
totusi, revenind la cele spuse mai sus, daca dl flutur si implicit pd-l va incepe o campanie urata, ceea ce este mai mult decat evident, si vor incepe domnii candidati cu aceleasi vorbe goale din timpul campaniilor precedente, toate materialele si dovezile impotriva multor persoane din acest prestigios partid, nu vreau sa fiu rau si sa spun pseudo-partid, vor ajunge in mainile contracandidatilor si in mainile presei.

domnilor simpatizanti, oricat v ar fi spalat acest partid mintile si v ar fi orbit cu stralucirea lui, incercati sa nu faceti abstractie de ceea ce este evident.

nimeni nu e perfect. si nici domnii pd-l isti.

toata aceasta lauda fara limite imi suna foarte cunoscuta. pentru cei care acuza poporul roman si pe cei care nu simpatizeaza cu pd-l de comunism, incercati sa plasati acest chenar din 2008 cu chenarul unui an de inainte de 1989.

24.   .... trimis de
(22 sep 2008, 09:42:49
cred ca mi se pare mie, dar parca imi suna putin cunoscut. oare sa fie dl flutur si pd-l la fel de perfecti ca raposatul presedinte si raposatul partid?!?!?!?

sper sa nu. doamne ajuta sa nu fie.

24.1  RE: .... trimis de
(22 sep 2008, 09:50:03
Nu,nimeni nu este perfect...Toti avem defecte si calitati.Important este ca talerul pe care sunt calitatile sa atarne mai mult decat cel cu defecte.Pe mine ma deranjeaza doar prostia si ipocrizia.Din pacate,mai sunt printre noi,indiferent de coloratura politica,si oameni care au aceste "calitati".
24.2  RE: .... trimis de
(22 sep 2008, 10:01:27
si acesti oameni nu vor disparea prea curand. indiferent de partidul din care fac parte.

din fericire, sunt apolitic si voi continua asa, cu doamne ajuta in fata.

24.3  RE: .... trimis de
(22 sep 2008, 10:24:40
Nu stiu daca este o fericire sa fii politic sau apolitic.Eu incerc sa ma implic atat cat pot,dar nu intotdeauna imi iese cum as vrea.Am si eu neimplinirile mele....Intotdeauna am sperat intr-o minune,gandesc pozitiv,am incredere....Eu cred ca usor,usor,vom merge inainte...ca nu se mai poate asa.
25.   Hai Briceag! trimis de
(22 sep 2008, 13:58:46
Briceag nu-i Briceag destul, daca nu e si fudul! Am citit azi noile sale postari, una dintre ele este de antologie: cea despre de ce este el nesimtit! In rest multa marlanie de-mi vine sa cred ca nu-i el, intelectualul, prieten cu Profesorul, cel ce posteaza cu numele sau ci, mai curand vreun derbedeu, vreo scursura ce vrea sa-l compromita, dovada si lipsa de capacitate de-a analiza si de-a se exprima!
26.   Pt. alegatorul terkea-berkea trimis de
(22 sep 2008, 17:07:51
Mai zeama de cartofi, asa te cheama, de unde ai invatat tu ca hotii, reptilele comuniste si zoaiele trebuiesc respectate? De la bulau? Nu mai bate saua cu scoala ta aici, fiindca tot idiot ai ramas.

Ti-am mai zis, nu-mi irosi timpul cu prostiile tale.

Marsh!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei