Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 sep 2008 - Anul XIII, nr. 222 (3903)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anunţ poliţie

Campanie de avizare a permiselor de armă şi eliberare a certificatelor de deţinător

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava anunţă că posesorii de arme de vânătoare, precum şi cei care deţin pistoale cu gaze, trebuie să se prezinte în următoarea perioadă la sediul cluburilor de vânătoare din judeţ, pentru a-şi viza permisele, în cazul celor care au arme de vânătoare, respectiv pentru a-şi preda permisele de armă şi a primi noile certificate de deţinător, în cazul celor care au pistoale cu gaze.

Pentru a veni în sprijinul deţinătorilor de arme, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Toxice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava vor fi prezenţi în mai multe locaţii din judeţ.

 

Locaţiile în care sunt aşteptaţi posesorii de armă

La Clubul de vânătoare din Vatra Dornei acţiunile de vizare, respectiv eliberare a certificatelor de deţinător de armă neletală se vor desfăşura în perioada 6-8 octombrie, pentru ca în următoarele două zile această activitate să se desfăşoare la Clubul de vânătoare din Gura Humorului.

În perioada 14-16 octombrie posesorii de arme sunt aşteptaţi la clubul din Câmpulung Moldovenesc, urmând ca în perioada 28-31 octombrie să se elibereze certificate şi vize la clubul de profil din Rădăuţi.

Între 4 şi 6 noiembrie, posesorii de arme se pot prezenta la Clubul de vânătoare din Fălticeni, după care, între 11 şi 14 noiembrie, respectiv între 18 şi 20 noiembrie, să fie eliberate certificate şi vize la Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Suceava, cu sediul în municipiul reşedinţă de judeţ. Pe 25 şi 26 noiembrie, posesorii de arme se vor putea prezenta la sediul Societăţii de Vânătoare Bucovina.

Informaţii despre documentele ce trebuie aduse pentru obţinerea vizei, respectiv a certificatelor de deţinător, precum şi orice alte relaţii suplimentare, pot fi obţinute de la Serviciul Arme Explozivi şi Substanţe Toxice al Poliţiei, la telefoanele 0230.203060, 0230.203061 sau 0230.203014.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campanie de avizare a permiselor de armă şi eliberare a certificatelor de deţinător.
 Vizualizări articol: 658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Campanie de avizare a permiselor de armă şi eliberare a certificatelor de deţinător1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei