Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 sep 2008 - Anul XIII, nr. 222 (3903)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Întâlniri cu cetăţenii

Programul de dezvoltare durabilă a Sucevei, supus dezbaterii publice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Timp de două zile, cetăţenii municipiului Suceava au fost invitaţi să participe la o dezbatere publică pe tema priorităţilor de dezvoltare a oraşului, pe termen scurt, mediu şi lung.

Prima dezbatere publică a avut loc joi seara, la sediul Primăriei din cartierul Burdujeni, unde au fost invitaţi să participe şi cetăţenii din Burdujeni Sat şi Iţcani.

Vineri seara au urmat alte două consfătuiri publice, una cu locuitorii din cartierele George Enescu şi Obcini şi alta cu cei din Centru şi Zamca.

Temele de discuţie abordate în cadrul acestor dezbateri publice s-au referit la problemele cu care se confruntă locuitorii Sucevei, aspectele pozitive sesizate de ei, condiţiile de locuire, infrastructura Sucevei şi echiparea tehnico-edilitară, siguranţa publică, calitatea mediului înconjurător, posibilităţile de petrecere a timpului liber, serviciile medicale şi administraţia publică.

Toate opiniile exprimate de suceveni în cadrul acestor dezbateri publice, cât şi cele înregistrate prin completarea unor sondaje efectuate în cartierele Sucevei, vor fi prinse în proiectul programului de dezvoltare durabilă a municipiului, la care lucrează în prezent o firmă desemnată prin licitaţie de către Primărie.

Realizarea acestui proiect costă aproximativ 360.000 de lei, dar, după cum a subliniat primarul Sucevei, Ion Lungu, finalizarea acestuia va permite accesarea a numeroase proiecte cu finanţare europeană.

“Toate proiectele pe fonduri structurale vor putea fi accesate doar dacă le avem prinse ca necesităţi în programul de dezvoltare durabilă a Sucevei. De aceea e foarte important ce vom cuprinde în acest proiect, iar părerea cetăţenilor ne e de mare folos, pentru că aşa aflăm care sunt necesităţile lor, la care trebuie să răspundem cu programe de finanţare”, a declarat Ion Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Programul de dezvoltare durabilă a Sucevei, supus dezbaterii publice.
 Vizualizări articol: 1074 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Programul de dezvoltare durabilă a Sucevei, supus dezbaterii publice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Imbecilitatile lui lungu trimis de
(21 sep 2008, 22:57:14
este evidenta incompetenta lui lungu:

i-au trebuit 5 ani (de primar, fiindca a fost consilier inainte) pentru a afla care sunt etapele necesare obtinerii unor fonduri prin programe de finantare.

a pierdut inutil patru ani in primaria suceava si a ratat tot ceea ce se putea rata.

motivele pentru care lungu nu a vrut fonduri pre si postadreare sunt:

- incompetenta ;

- prostia imensa care-l caracterizeaza;

- banii din fondurile respective sunt mai greu de furat (modul de cheltuire a fondurilor este monitorizat de compartimente specializate)

in concluzie: din cauza cretinului si imbecilului de lungu am pierdut patru ani , perioada in care infrastuctura putea fi refacuta si economic suceava se putea dezvolta.

suceveni ati ales ca primar (sau ati lasat sa fie ales ) un incompetent notoriu, un imbecil un om lipsit total de rusine si moralitate .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei