Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 sep 2008 - Anul XIII, nr. 222 (3903)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Solicitare

PSD cere dărâmarea „gardului de sârmă ghimpată” dintre CJ şi Prefectură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Social democraţii suceveni îi somează pe prefectul Ştefan Alexandru Băişanu şi pe preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, să înceteze cu disputele politice şi cu „luptele meschine” pentru imagine şi să dărâme „gardul de sârmă ghimpată” ce desparte cele două instituţii, „spre binele locuitorilor din judeţ”.

Vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Corneliu Popovici, candidat la Senat pe colegiul Rădăuţi, a declarat că este nevoie ca în judeţ să se reinstaureze starea de normalitate instituţională, astfel încât Prefectura şi Consiliul Judeţean să funcţioneze în interesul cetăţenilor.

„Nimănui nu-i face plăcere să amintească de dezastrul din 2006, din Arbore în special, dar dacă mergem acolo astăzi o să vedem că oamenii care au avut de suferit atunci au un acoperiş deasupra capului. Somăm ca disputele politice să înceteze imediat şi vă transmitem mesajul oamenilor aflaţi la necaz care ne-au trecut pragul de atâtea ori, şi mă refer la oameni din Gura Solcii, Ulma, Brodina, Straja, Ţibeni, şi care ne-au spus „a venit iarna, în afară de Dumnezeu cine se mai gândeşte la noi?”. De aceea cerem ca gardul de sârmă ghimpată dintre Prefectură Consiliul Judeţean să fie dărâmat încă o dată”, a declarat Popovici.

 

„Nu este posibil ca prin judeţ să treacă miniştri, preşedinte, premier, copiii preşedintelui şi după aceea să se lase liniştea”

Vicepreşedintele PSD Suceava a amintit de disputele dintre Flutur şi Băişanu pe tema repartizării celor 36 de milioane de lei alocate de guvern pentru refacerea infrastructurii distruse de inundaţii, arătând că întârzierea mare cu care au venit banii a făcut ca unele obiective afectate să se găsească exact în acelaşi stadiu ca în urmă cu două luni. Popovici a dat exemplul podului de la Marginea şi a podului de la Todireşti.

„Din nefericire, banii nu au ajuns acolo unde trebuie şi, pe baza unor dispute care se poartă între cele două instituţii, că-i dăm într-o parte sau în cealaltă, că-i dăm la ai noştri sau ai voştri, aceşti bani sunt şi astăzi în contul Consiliului Judeţean, iar iarna ne bate la uşă, infrastructura nu este refăcută, casele nu sunt reconstruite, iar oamenii ne cer ajutorul. Nu este posibil ca în perioada inundaţiilor să treacă prin judeţ miniştri, preşedinte, premier, copiii preşedintelui şi după aceea să se lase liniştea. La podul de la Marginea nu s-a mişcat un ac faţă de situaţia în care l-a lăsat apa acum două luni. Lângă podul de la Todireşti nici măcar un alt pod secundar de trecere nu este făcut, iar locuitorii îşi pun viaţa în pericol folosind acelaşi pod pentru că nu au altă modalitate de a traversa râul Soloneţ”, a mai spus Popovici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD cere dărâmarea „gardului de sârmă ghimpată” dintre CJ şi Prefectură.
 Vizualizări articol: 995 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD cere dărâmarea „gardului de sârmă ghimpată” dintre CJ şi Prefectură0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   IN ASTEPTARE trimis de
(20 sep 2008, 12:33:42
ASTA NU ESTE NIMICA STATI SA VEDETI CE SE VA INTAMPLA DUPA ALEGERILE GENERALE.
2.   Popovici la reclama trimis de
(20 sep 2008, 13:16:11
Cine l-a delegat pe Tovarasul Popovici-PSD/PCR sa someze? Acest individ nu este o personalitate si nici o persoana cu autoritate la Suceava. Deci, hai la tov. Ionescu sa ne bagam in seama...ca ne papa banii degeaba, tonomatul.

Comunistii PSD/PCR sa-si vada de certurile/hotiile si mizeriile lor; Mitrea/Geoana/Iliescu/Nastase/ etc.

Toata lumea stie ca Baisanu este omul PSD-ului si va zbura cat curand din prefectura pt. un post de Senator-Zoi. Ce mai vrea si Popovici asta?
3.   M am saturat de psd,pdl,fsn,pcr trimis de
(20 sep 2008, 13:30:31
votam pnl ca nu face scandal si tace si face lucruri bune,cam putine dar bune
4.   Kk trimis de
(22 sep 2008, 13:17:06
ai inceput sa iesi si tu mai fraiere, cine iti mai scrie si tie ca tu nu iesti in stare de asa ceva. nu stiu ce vrei si tu sa ajungi dar tot un anonim ai sa ramai ca iesti prost si nu te duce capu

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei