Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 sep 2008 - Anul XIII, nr. 222 (3903)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Parcă nu-i a bună

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
După startul lansat al CFR-ului, parcă ne-am fi aşteptat cu toţii măcar la altă atitudine în joc a celorlalte echipe româneşti şi, eventual, la alte rezultate notabile. În loc de asta, în 6 meciuri disputate, ai noştri au acumulat…2 puncte din 18 posibile! Iar performerele au fost echipele din provincie, cele care porneau practic cu şansa cea mai mică, Urziceni şi Vaslui, care au întâlnit şi cei mai tari adversari cu putinţă: Vasluiul pe cehii care au bătut Steaua fără emoţii acum doi ani, iar Urziceniul pe liderul la zi al Bundesligii, care în urmă cu vreo 12 zile a scăpat printre degete victoria în faţa celor de la Bayern Munchen.

Dincolo de punctele irosite, mult mai grav mi se pare faptul că nimeni n-a jucat nimic, cel puţin în cele 4 meciuri pe care le-am văzut, exact cele ale tuturor învinselor. Sigur că Steaua poate invoca şi un pic de ghinion, dacă vorbim de cele două bare. Numai că ele au fost perfect întâmplătoare, în contextul unei dominări a jocului de către nemţi aproape până la descalificare. Dacă era box, arbitrul ar fi oprit de mult timp jocul pentru inferioritate. Cele nouă ocazii salvate de Zapata vorbesc de la sine. Şi mai grav e că nimeni nu pare a observa ceea ce spun eu de mult timp: că Ovidiu Petre şi Lovin nu sunt fotbalişti şi că Ghionea este doar un băiat cu probleme psihice. De acelaşi nivel cu cele ale lui Moţi (bine că măcar acela a dispărut din peisaj). Am ajuns, aşadar, la Dinamo: o echipă unde ciurucurile Europei (ştiţi pe vreunul care să nu fi fost trimis repede înapoi acasă după ce s-au păcălit vreunii mai naivi, cumpărându-i? – iar ăştia sunt ăia buni, că pe ăilalţi numai i-au minţit că-i cumpără, oare bănuiţi de ce, domnule Dănciulescu?) se asortează ca la balamuc cu panarama supremă numită Tamaş, cu cel mai bun portar dintre manelişti şi cu câţiva Pulhaci. Produsul final este cu nimic mai breaz decât galeria adiţională, adică penal. Rapidul, că nici el n-o fi mai prost, a reuşit, cu o echipă incomparabil mai bună decât cea de acum doi ani, să ia bătaie de la una nemţească incomparabil mai proastă decât Hertha pe care o eliminase pe atunci! Cât priveşte Timişoara, treaba-i pe bune: încă două-trei meciuri ca ăl’ de alaltăieri şi le dă Zambon palmaresul înapoi, că doar la ce bun să ţi-l încarci cu înfrângeri penibile!? Aş vrea să cred că Urziceniul e calificată, dar gândiţi-vă că un singur gol luat în retur îi poate fi fatal, la fel şi Vasluiului. Vreţi pronosticuri? Steaua ia bătaie de la toţi, iar în UEFA ne calificăm cu două echipe: Rapid şi Vaslui. Merg însă pe mâna CFR-ului chiar până în semifinală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parcă nu-i a bună.
 Vizualizări articol: 1037 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Parcă nu-i a bună2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cablu tv de la RDS trimis de
(20 sep 2008, 22:51:02
Domn profesor !

Nu va mai plangeti in fiecare dimineata de luni pana vineri la Radio TOP 91 Suceava impreuna cu d-l Sorin Avram, ca nu vizionati Liga lui Mitica !

Daca doriti sa vizionati meciurile de Liga 1 pe GSP TV , Premier Ligue pe EUROSPORT 2 , Liga Germana pe SPORT KLUB , renuntati la nesieriosii de la UPC si treceti la RCS-RDS cablu tv !!!

Mult mai ieftin , doar 21 lei abonament pentru 66 de canale , printre care si un program care sigur va intereseaza : FISH & HUNTING !

In municpiul SUCEAVA cablu tv oferit de RDS este cu 10 clase peste cel al UPC ului , lucru demonstrat de miile de rezilieri de la UPC , abonati care au trecut la RDS !

2.   Tare trimis de
(21 sep 2008, 19:54:09
ador limbajul colorat al domnului Popovicilaughing sunt curios de implinirea pronosticurilorlaughing)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei