Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 sep 2008 - Anul XIII, nr. 211 (3892)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Agricultură

Social democraţii promit o subvenţie anuală de 1.500 de lei la hectar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PSD şi-a stabilit priorităţile pentru sesiunea din toamnă a Parlamentului, ultima a actualului legislativ.

Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu a declarat că social democraţii vor veni cu o serie de iniţiative în special de natură socială, enumerând majorarea punctului de pensie de la 1 octombrie a.c. „pentru recuperarea parţială a veniturilor pierdute de către pensionari”, reintroducerea indexării trimestriale a pensiilor raportate la rata inflaţiei şi un proiect de lege privind pensia agricultorilor. „Sunt foarte importante şi PSD este partidul care este interesat de soarta celor mulţi şi a celor cu probleme, a pensionarilor în special şi a celor cu venituri mici. Şi în această perioadă, în care România a fost condusă de dreapta, PSD s-a impus şi a majorat pensiile, şi a luat măsuri sociale necesare populaţiei”, a spus Bejinariu.

 

PSD va monitoriza atent activitatea de reconstrucţie a zonelor calamitate

Deputatul a anunţat că PSD va introduce şi o moţiune simplă pe agricultură şi că, din 2009, atunci când va fi la putere, va aloca o subvenţie anuală de 1.500 de lei noi pentru fiecare hectar. „Agricultura trebuie susţinută de Guvern şi, după câştigarea alegerilor din toamnă, PSD va subvenţiona fiecare hectar de teren cu 1.500 de lei pe an. Resurse sunt şi ne angajăm la acest lucru”, a precizat deputatul PSD de Suceava.

El a subliniat că PSD va monitoriza foarte atent în această sesiune parlamentară activitatea Guvernului „pentru că nu dorim ca resursele financiare să fie distribuite în mod preferenţial numai în zonele controlate de PNL, ci la nivelul întregii ţări, pentru că toţi cetăţenii contribuie cu impozite şi taxe la buget şi toată lumea are drepturi egale”. Bejinariu a mai spus că PSD va interveni prin Parlament pentru o monitorizare foarte atentă a Guvernului în ceea ce priveşte activitatea de reconstrucţie a zonelor afectate de inundaţii şi în special a celor din judeţul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Social democraţii promit o subvenţie anuală de 1.500 de lei la hectar.
 Vizualizări articol: 611 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Social democraţii promit o subvenţie anuală de 1.500 de lei la hectar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dl Besinariu se vrea la guvernare trimis de
( 8 sep 2008, 14:46:49
Ca sa vezi, un parlamentar adevarat interesat de soarta cetateanului nevoias. Dl Besinariu lasa bulevardele Bucurestiului si costumele Armani, imbraca salopeta, cizmele si cutreiera satele Sucevei instiintand populatia ca va curge laptele si mierea cand PSD/PCR va ajunge la guvernare. (nu stiu dl Basescu ce zice)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei