Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 sep 2008 - Anul XIII, nr. 208 (3889)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hotărâre

PSD se opune majorării preţului la gunoi în Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social democraţii din municipiul Fălticeni au catalogat drept minciuni afirmaţiile deputatului PD-L de Suceava Romică Andreica, potrivit cărora consilierii PSD s-ar afla la baza iniţiativei privind majorarea preţului la colectarea gunoiului.

Liderul consilierilor PSD din Fălticeni, Lăcrămioara Grigoriu, a declarat că în şedinţa deliberativului local din data de 28 august s-a luat în discuţie, la solicitarea primarului Vasile Tofan „coleg de partid cu prea îngrijoratul deputat Andreica”, o scrisoare de intenţie a societăţii de utilităţi GOSCOM cu privire la majorarea preţului la colectarea gunoiului, dar că „aşa cum se poate citi în procesul verbal de şedinţă, nici un consilier PSD nu şi-a făcut cunoscută părerea în legătură cu aceasta”.

Grigoriu a precizat că aleşii PSD nu sunt iniţiatorii şi nici sprijinitorii unui astfel de proiect de hotărâre şi nici nu au cunoştinţă să existe la această dată un astfel de document. „Pentru a se feri pe viitor de ridicol, sugerăm domnului deputat Andreica să păstreze o mai strânsă legătură cu primarul Fălticeniului, la fel de PD-L-ist ca şi dumnealui, spre a putea consulta casetele audio şi celelalte documente ce păstrează pentru cei cu adevărat interesaţi adevărul despre trecerea unora şi a altora prin calitatea de consilier local. Poate că aşa nu va mai îndrăzni să mintă fără nici o reţinere un oraş întreg de dragul câştigului politic în vederea toamnei electorale”, a declarat Grigoriu, care a adăugat că aleşii PSD în Consiliul Local Fălticeni nu vor vota niciodată împotriva interesului comunităţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD se opune majorării preţului la gunoi în Fălticeni.
 Vizualizări articol: 508 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD se opune majorării preţului la gunoi în Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Andreica e beat mereu trimis de
( 4 sep 2008, 14:17:51
Andreica e beat si hotaraste prin crisme ce minciuni sa mai indruge ca sa ponegreasca opozitia.Era atit de beat ca nu stia daca Tofan face parte din acelasi partid cu el.Asta e Andreica cel mai destept de pe aceste meleaguri mai ceva ca tov.Prim secretar Flutur.
2.   Sa votam inteligent ! trimis de
( 4 sep 2008, 14:48:19
pentru prima data locuitorii din Falticeni vor vota cu capul si nu subjugati intereselor politice.vor vota pe cei care sunt cei mai in masura saii reprezinte : la senat VITCU-PDL si la deputati CATALIN NECHIFOR-PSD ! Sunt variantele perfecte pentru urbea noastra !
3.   Falticenean trimis de
( 4 sep 2008, 16:19:39
Falticenenii s-au desteptat si discern ce e adevar si ce-i minciuna.Daca Andreica e mereu mahmur ,lumea se informeaza despre ce vorbeste el, si -si da sema ca bate campii.Vrea sa -i duca pe cetateni in eroare cu informatiie lui false.A intrat o data din intamplare in parlament ,dar a dovedit ca e un incompetent si nu-l mai votam. Locul lui e prin crasme,ca la asta sepricepe foarte bine.NU mai minti Andreica,ca oricum esti pe dinafara.Cu minciuni nefondate si cu gargara nu mai pacalesti falticenenii.Flutur esti inconjurat numai de lichele de la Falticeni.
4.   La balamuc trimis de
( 4 sep 2008, 16:42:55
Nea Andreica ,la balamuc cu tine.Inainte de-a deschide gura informeaza-te.Esti demnitar si nu-ti sade sa vorbesti in necunostinta de cauza. Daca esti incapabi9l, nu te tine nimeni cu forta in Parlament. lasa oameni cu scaun la cap sa reprezinte interesele cetatenilor.Du-te acolo unde te pricepi si nu mai crea atata diversiune. Numai la asta te pricepi.Minti cu NESIMTIRE .FA-TI PAPUCII SI LASA LOCUL ALTUI O0M CU MINTEA LIMPEDE.
5.   Cumetrii politice trimis de
( 4 sep 2008, 22:05:15
Acum se revolta baba pupincurista de LAcramioara grigoriu. Mereu ai fost o oportunista, o lingauca, o dornica de putere , dar putere , fie ce-o fi ! In rest il lingi pe Tofan , te apleci mpana in pamant cand il vezi pa Vitcu. Du-te si-ti cauta de suflet, si uita-te in oglinda!
6.   Cel ce stie trimis de
( 5 sep 2008, 16:51:22
Decat sa varsati atat venin, voi, comunistii de ieri si pesedisti de azi, mai bine ati consulta inregistrarea sedintei din 28 august de la Primaria Falticeni (sedinta a fost publica) Cand s-a ridicat problema majorarii pretului si a volumului de gunoi menajer, singurii care s-au opus au fost cei de la PDL. De la PSD a luat cuvantul doar dl. consilier Mogos Eugen care a laudat cu sarg societatea GOSCOM si a fost de acord cu cresterea pretului! Ceilalti au tacut malc! De ce? Pai, actionarul majoritar este secretar executiv PSD! (cu 60%) Anul trecut a fost o societate cu un bun profit, dar... intotdeauna e loc de mai bine, nu? Din pacate, masina de dezinformare pesedista functioneaza ireprosabil si, ca de obicei, ei stiu ca orice infrangere se poate transforma in victorie! Si in bunul lor stil de securisti cu state vechi, sunt primii care, chiar daca fura, tot ei striga hotii!... Patetic! Dar le merge, mizand pe indobitocirea populatiei, timp de 16 ani, sub seful de colhoz Mirza!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei