Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 sep 2008 - Anul XIII, nr. 208 (3889)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Prodan: „PD-L foloseşte candidaţi mercenari de la PRM şi PNG”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PNL de Suceava Tiberiu Prodan a anunţat că PD-L va folosi la alegerile parlamentare de la sfârşitul acestui an candidaţi „mercenari” de la PRM şi PNG. Prodan a explicat că în mai multe colegii uninominale din ţară, pe lângă candidaţii proprii, democrat-liberalii se vor folosi de unii candidaţi „de formă” ai PRM şi PNG, care vor avea rolul de a ataca direct candidaţii PNL. În opinia senatorului liberal, o astfel de strategie reprezintă o încercare a PD-L de a-şi proteja propriii candidaţi, dar şi pentru a obţine un scor politic favorabil.

„În încercarea de a-şi proteja anumiţi candidaţi, consideraţi nu atât favoriţi de electoral, dar doriţi în Parlament de conducerea acestui partid, PD-L îi repartizează în colegii unde pot să obţină scoruri bune. Şi mai mult, pentru a-şi asigura un scor electoral bun, la nivelul judeţelor, PD-L va avea nevoie de candidaţi 'răi', pe care îi va folosi acolo unde liberalii au candidaţi puternici”, consideră Tiberiu Prodan.

Senatorul sucevean a explicat că misiunea candidaţilor „răi” va fi de a ataca, în orice mod, reprezentanţii PNL în alegerile parlamentare din toamnă. Mai mult, Prodan a precizat că PD-L nu deţine în momentul de faţă suficienţi candidaţi „răi”, având în vedere că o parte dintre democrat-liberali nu vor să fie folosiţi pentru astfel de acţiuni.

 

Senatorul liberal spune că înţelegerea PD-L - PRM a fost dezvăluită

În aceste condiţii, parlamentarul PNL spune că soluţia PD-L a fost de a se folosi de candidaţii PRM şi PNG. „Aceştia vor candida la sacrificiu în unele colegii uninominale, doar pentru a face jocul celor de la PD-L şi pentru a rupe voturi de la alte partide. Toţi aceşti candidaţi nu se vor adresa candidaţilor, nu vor să fie aleşi. Sunt doar mercenari politici aflaţi în PRM şi PNG, care fac acest lucru pentru bani, având misiunea murdară de a păta candidaţii PNL, care au un alt profil decât ceilalţi contracandidaţi, adică sunt oameni credibili, cu bun simţ şi de ţinută”, a declarat senatorul PNL de Suceava.

Prodan a explicat că înţelegerea PD-L cu PRM şi PNG a fost dezvăluită de votul democrat-liberalilor din Senat, care l-au sprijinit pe liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, să obţină funcţia de vicepreşedinte al Camerei Superioare a Parlamentului în ultima sesiune din acest mandat.

„Corneliu Vadim Tudor a divulgat practic înţelegerea făcută pe sub masă cu cei de la PD-L”, a subliniat Tiberiu Prodan.

El a precizat că în schimbul acestor mercenari, PD-L va ajuta PRM şi PNG să câştige alegerile în trei colegii pentru Senat şi în şase pentru camera Deputaţi. „În acest mod, conform legii electorale, chiar dacă cele două partide nu vor obţine 5% la nivel naţional, vor avea reprezentanţi în Parlament, care vor putea fi folosiţi tot de către PD-L”, a încheiat Prodan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prodan: „PD-L foloseşte candidaţi mercenari de la PRM şi PNG”.
 Vizualizări articol: 932 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prodan: „PD-L foloseşte candidaţi mercenari de la PRM şi PNG”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SENATOR =DORMITOR trimis de
( 4 sep 2008, 12:23:18
DOMNULE SENATOR DACA NU VA SUPARATI CARE AU FOST INITIATIVELE PROPUSE IN PARLAMENTUL ROMANIEI.CONCRET.?
2.   Prodan cu mustati de sobolan! trimis de
( 4 sep 2008, 14:49:38
Tovarasul Prodan, steaua Romaniei comuniste, senator numit si nu ales, fara performante in viata politica, ar face mai bine sa taca. Gura lui deschisa pute a prostie. De cand iese Prodan in presa cu articole de Arici-Pogonici,il iubesc mai mult pe Tractoras patimasul.

Vio, pentru a lua initiative in PR trebuie sa stii sa vorbesti academic si ai iscusinta negocierii, lucruri care lipsesc la Prodan.
3.   PD-L + PRM + PNG = casa de nebuni trimis de
( 4 sep 2008, 18:41:23
Grea misiune pentru lingaii PD-Latrailor, au mai aparut doua funduri in plus de lins, al tribunului WC Tudor si a baciului Becali. Succes bombalailor.
4.   Incredibil! trimis de
( 4 sep 2008, 19:51:04
Ce-a iesit din "laboratoarele" de la Costinesti ale PD-L este absolut incredibil! Cu riscul ca-mi voi atrage extrem de inversunate critici, afirm ca mi-este imposibil sa-mi imaginez la nivelul judetului Suceava, o colaborare intre domnii Gheorghe Acatrinei si Gheorghe Flutur!
5.   Inceputul sfarsitului trimis de
( 4 sep 2008, 21:17:17
Ah,ce te astept in CAMPANIE,sa merg in toata zona sa spun la lume cum ai distrus Siretul si zona Radauti.Da doamne sa ne intalnim in campanie,ESTI UN DISTRUGATOR COMUNIST,inceputul sfarsitului tau porcane-prodane,poate ne intalnim la baraj!!!
6.   ATENTIE SIRETEAN trimis de
( 4 sep 2008, 23:26:11
DE CE ESTI NEOBRAZAT NESIMTITULE DE SIRETEAN PD-LIIIINS,TE VOI URMARII SI TE VOI JUDECA ASA CUM O MERITATI VOI PD-LIIIISTILOR. ZORO.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei