Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 aug 2008 - Anul XIII, nr. 202 (3883)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Declin

Mîrza: Veniturile din turism s-au redus cu 50 la sută

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Infrastructura deteriorată a judeţului Suceava a făcut ca una din ramurile economice de bază, turismul, să intre în declin.

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Gavril Mîrza, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că analizele specialiştilor indică faptul că în ultimii ani veniturile aduse în judeţ de turism au scăzut cu aproape 50 la sută „şi nu sunt, pe termen scurt, perspective de redresare”.

Mîrza a indicat drept cauză a declinului starea proastă a drumurilor, în primul rând a DN 17 Suceava-Vatra Dornei, intrat în reabilitare din 2005 şi nefinalizat nici acum.

Soluţia pe care o vede liderul PSD este, evident, modernizarea căilor rutiere, pe care o promite în cazul unei viitoare guvernări social-democrate.

„În oferta PSD, dezvoltarea infrastructurii va avea o pondere deosebită. Considerăm importantă modernizarea drumului european Roman-Siret şi finalizarea DN 17 Suceava-Vatra Dornei”, a declarat Gavril Mîrza.

Acesta a mai apreciat că „Guvernul nu a făcut ceea ce trebuia” în privinţa contractelor cu firmele care lucrează pe diferitele tronsoane de pe DN 17, în sensul că nu au fost stipulate condiţii mai ferme de execuţie şi de penalizare a întârzierilor.

Totodată, Mîrza a apreciat că o parte dintre proiectele de modernizare de drumuri pe care le-a iniţiat în perioada în care a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava au fost acceptate la finanţare, la Agenţia de Dezvoltare Nord- Est.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza: Veniturile din turism s-au redus cu 50 la sută.
 Vizualizări articol: 638 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mîrza: Veniturile din turism s-au redus cu 50 la sută0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cine a inmormintat turismul trimis de
(28 aug 2008, 11:27:14
ce turism sa faci daca nu ai drumuri?cine a gestionat banii judetului 18 ani?nu ati sesizat ca Moldova nu mai are legaturi cu Ardealul,decit prin Tg.Neamt?intre Suceava si V Dornei faci 6 ore cu masina si 12 ore pe jos.succes in alegerile parlamentare!dar cine oare o sa mai voteze? doar 5-10%.asteptam sa vina din nou austrounarii sa ne conduca.
2.   Daca va ganditi... trimis de
(28 aug 2008, 13:59:53
Daca va ganditi la cei 1000 miliarde lei alocati initial judetului Suceava pentru drumuri, ulterior taiati in urma unei "conspiratii", detaliati subiectul, dar daca altceva vreti sa spuneti, va rog sa va amintiti, ca Miron Mitrea, Ministrul PSD al Transporturilor, a taiat din sumele alocate DN17, pentru a construi niste drumuri in judetul Vrancea!
3.   Demagogu trimis de
(28 aug 2008, 14:57:03
Bai M�rza, ce te apuca iar sa promiti? C�t ai fost presedintele CJ n-ai avut timp sa rezolvi infrastructura, ca doar nu ai stat un an ,doi, ci enspe ani! Cine dracu (Doamne iarta-ma!)te mai asculta ? Las-o jos ca macane!
4.   PSD/PCR este vinovat! trimis de
(28 aug 2008, 15:18:15
Mirzoi, PSD/PCR a fost 18 ani la conducere (mangleala), de ce nu a reparat DN 17?

De ca halesti khkhutza acum?
5.   Voi ce-ati facut 18 ani trimis de
(28 aug 2008, 15:59:43
PSD o sa ajunga ca DN 17.Si cind o sa fie gata o sa fie plin de gropi din care una o sa fie groapa de gunoi a istoriei unor hoti.
6.   Mars la colt trimis de
(28 aug 2008, 16:19:07
Nu stiu cum de mai are tupeul sa iasa la masa declaratiilor si inca pentru o problema care era de datoria lui sa o rezolve cat a stat (nu a lucrat!) la CJ Suceava. Mancate-ar groapa, Marza, nu gropile din asfalt!!
7.   Corectie trimis de
(28 aug 2008, 16:35:44
"manca-te-ar"

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei