Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 aug 2008 - Anul XIII, nr. 202 (3883)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Demersuri

Guvernul amână eliberarea lui Orest Onofrei din funcţia de subprefect

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Guvernul României nu a luat în discuţiei solicitările făcute de subprefectul judeţului Suceava, Orest Onofrei, de încetare a contractului de muncă cu acordul părţilor şi cea de demisie din funcţie.

Onofrei a depus, la începutul săptămânii trecute, o cerere de încetare a contractului de muncă, pentru ca ulterior, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la sediul PD-L Suceava, să anunţe că îşi prezintă şi demisia din funcţia de subprefect. După ce a trimis la Guvern cererea de demisie, subprefectul judeţului şi-a anunţat candidatura la alegerile parlamentare din partea PD-L Suceava.

Contactat telefonic, după şedinţa Guvernului de ieri, Orest Onofrei a precizat că amânarea luării unei decizii poate fi justificată şi de lipsa unei nominalizări pentru persoana care ar urma să-l înlocuiască în funcţia de subprefect al judeţului.

„Cred că nu s-a luat în considerare solicitarea de încheiere a contractului de muncă cu acordul părţilor, dar rămâne în continuare cererea mea de demisie”, a precizat Orest Onofrei.

El a precizat că îşi doreşte să creadă că amânarea aprobării cererilor pe care le-a depus la Guvern nu reprezintă un gest politic. „Nu ar trebui să se acţioneze politic. Dar dacă este aşa, atunci se confirmă ceea ce am mai spus cu privire la implicarea politică în funcţiile de la nivelul prefecturilor”, a încheiat subprefectul judeţului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Guvernul amână eliberarea lui Orest Onofrei din funcţia de subprefect.
 Vizualizări articol: 859 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Guvernul amână eliberarea lui Orest Onofrei din funcţia de subprefect0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   TE ROG NU PLECA, PE NOI CUI NE LASI.. trimis de
(28 aug 2008, 13:25:52
MAI ORESTE POATE NU SE POATE FARA TINE, DE CE NU TE AI GANDIT SI LA ACEASTA MOTIVATIE. VEZI CE BUN ESTI??
2.   Dl Onofrei, om cu verticalitate trimis de
(28 aug 2008, 15:14:17
CapDeCal de la Bucuresti trebuie sa inteleaga ca dragoste nu se poate face cu sila si nici pe Orest nu-l poate tine in Prefectura fara voia lui. Pentru ca, el si-a dat demisia si a intrat intr-un partid demn de respect, PDL. Nu ca PNL, un partid de ciolanari si fetitze de seara PSDiste.
3.   Eu trimis de
(28 aug 2008, 15:37:43
Pocaitule, de ce vrei sa pleci asa de odata??? Mai ramai pe post o luna doua, pana la alegeri, ca doar ai declarat de atatea ori ca nu te intereseaza politica si ca esti functionar public....GUNOIULE mi-e greata si cand te vad.
4.   SULAC trimis de
(28 aug 2008, 15:53:08
cand era mai tanar acest criminal de copii, mulgea harmasarii de la herghelia radauti crezand ca obiectul ala ar fi un nas de elefant. de aceea cand a ajuns prefect calarea calul marzac.
5.   Lasa-ne trimis de
(28 aug 2008, 16:29:22
Oreste, du-te unde a intarcat mutu' iapa ca tot esti tu in domeniu, poate acolo vei fi mai util. Ca prefect , n-am vazut nimic sa fi facut . Spune-ne si noua , astia prostii, ce suuula calului ai facut ?

Este oare vreun partid in care sa nu fi fost si tu? Oportunist fara limite, asta esti si din pacate iti merge inca, dar pana cand? Stai in banca ta ca si asa esti cu inima in pioneze, nu crezi ca ar fi cazul sa te retragi din viata publica?
6.   Onofrei, Senatorul! trimis de
(28 aug 2008, 20:47:25
Javrelor PNListe, asa v-ati comportat si cu dl Flutur, l-ati admonestat din toate partile. Dar, pana la urma v-a pus cu botul pe labe pe toti, de la Bucuresti si pana la Suceava. Asa o sa faca si Onofrei cand va fi Senator. O sa va urcati pe garduri pe stalpi si prin copaci numai sa-l vedeti cum trece el pe strada.

Si nu uitati, un guvern PDL si cu parlamentarii de Suceava vor face pt. judet ce n-a facut PSD in 18 ani, si nici PCR in 45 de ani. Deci, ciocul mic, ca ati ajuns niste zdrente cu Tractoras si Capra tiganeasca in frunte. Si nu uitati, daca scapam de CapDeCal si de harparetul Patriciu, noul PNL va fi din nou cu PDL, iar atunci, vai de capul vostru, grohaitorilor!
7.   Pt dl briceag trimis de
(29 aug 2008, 08:56:26
esti penibil!!!! un pupincurist cu stat de plata!!!
8.   Demisie aprobata trimis de
(29 aug 2008, 10:23:01
ai demisionat bravo tie ,senator vei ajnge cand va zbura porcu

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei