Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 aug 2008 - Anul XIII, nr. 198 (3879)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Replică

Deputatul Pardău, „înţepat” de eurodeputatul Nechifor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD, europarlamentarul Cătălin Nechifor, l-a „înţepat” pe deputatul PD-L de Suceava, Dumitru Pardău, care în urmă cu câteva zile s-a luat de liderul social democrat Mircea Geoană, afirmând despre iniţiativa sa de modificare a Constituţiei, în sensul eliminării oricărei forme de imunitate, că este una făcută „la plesneală” şi care aduce deservicii întregului Parlament.

Nechifor a sesizat că „deputatul de serviciu al PD-L, domnul Pardău” a primit dispensă din partea liderului PD-L, Emil Boc, să lovească în PSD şi în preşedintele său, dar constată că de fapt acesta nu a făcut decât să citească un comunicat de presă transmis de la nivel naţional şi că acum „îşi arogă merite şi elemente importante de analiză politică la nivel naţional”.

Nechifor îi transmite lui Pardău să nu se mai preocupe de PSD, ci mai degrabă să se concentreze pe ceea ce se întâmplă în curtea PD-L, amintindu-i că PSD a avut întotdeauna o linie politică definită clar, în timp ce PD-L şi-a schimbat doctrina „precum cămaşa de corp”.

Temele politice pe care le-a pregătit şi le pregăteşte PSD pentru perioada următoare, a subliniat eurodeputatul social democrat, „sunt teme serioase care vizează o largă categorie a populaţiei” care nu pun accent pe răzbunări sau atacuri personale, „aşa cum face PD-L”.

 

Întrebare punctuală pentru Pardău

„Vreau să pun o întrebare mai mult retorică şi mă întreb aici dacă domnul Pardău a avut în vedere un mandat mai eficient decât al domnului Geoană, pe care-l contestă, şi aş vrea să-l întreb ce a făcut el punctual cuantificabil pentru locuitorii din judeţ în calitate de parlamentar.

Vreau să-i transmit domnului Pardău că ar fi mai bine să fie preocupat de ceea ce se întâmplă cu domnul Orest Onofrei, ce va face în calitate de candidat PD-L un fost înalt  funcţionar public care revine în politică şi care lasă un judeţ baltă atunci când inundaţiile încă nu au fost şterse din sufletul sucevenilor”, a spus Nechifor.

El a adăugat că PD-L nu face decât să repete ce a făcut fostul CDR „adică să ne lase cu ochii în soare să plece atunci când este mai greu şi să dea sfaturi din tribună”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Pardău, „înţepat” de eurodeputatul Nechifor.
 Vizualizări articol: 599 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul Pardău, „înţepat” de eurodeputatul Nechifor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mitica e cineva, Nechifor e un nimeni trimis de
(23 aug 2008, 11:37:20
Mai Gargaune Nechifor, daca PSD/PCR vrea cu adevarat sa excluda imunitatea parlamentara, de ce a votat de atatea ori impotriva si si-a protejat capusele comuniste, Nastase, Mitrea si altii? ai?

Mitica a ajuns unde a ajuns pe meritele lui. Tu ai fost votat la comanda de zoaiele PSD/PCR cu 5% pt. PE...iar acum te dai gaina grasa. Marsh de aici, zoiule!
1.1  RE: Mitica e cineva, Nechifor e un nimeni trimis de
(23 aug 2008, 14:19:45
Ce o fi ce nu o fi conu Mitica nu stiu dar umflatul asta de Nechifor chiar nu are ce vorbi.Cel mult poate sa linga,asta e calificarea lui.Lingau si pupator de dosuri calificat.A avut mentor bun in familia adoptiva si cum el saracutu era cam flaminduc a ascultat si uite ce bine a ajuns.Urmasul unui lingau pcr-ist.Turnator si hot.Calicul asta de Nechifor a crezut ca a prins pe cineva de un picior dar calicia nu trece cu anii.Daca ai vocatie de sluga asa mori poti sa fii si euro si non euro parlamentar.Rahatul de pe limba nu se spala cu nimic.
1.2  RE: Mitica e cineva, Nechifor e un nimeni trimis de
(24 aug 2008, 18:48:41
Mai prostul de BRICEAG ai uitat cea mincat Basescu la intilnirea cu Nastase la presedentie: Mai Andriane tot noi 2 comunisti candidam la Presedentie ,asa ca mai Briceag maninci spurcat cu gura fara tine toti sint o apa si un pamint ca sint PSD sau- PDlaturi.Tu il pupi in ..... numai pe hotul de Flutur.
1.3  RE: Mitica e cineva, Nechifor e un nimeni trimis de
(24 aug 2008, 20:04:10
Tu ai mintea grea, nu ai inteles substratul afirmatiei lui Basescu. El l-a facut pe nepotul Tamarei comunist fara sa-l jicneasca...poate-si dadea drumul la gura Nastase.

Si, mai scoate-ti coltii din bucile dlui Flutur, fiindca-l infectezi cu balele tale otravitoare de reptila comunista.
2.   , trimis de
(23 aug 2008, 14:32:03
umflat e fiu lui mata pupincuristule
3.   Egalitate trimis de
(23 aug 2008, 18:20:41
la fel ca Nechifor si conu Mitica este un lingau si pupator de cururi. Singura diferenta e ca unul il pupa pe Marza iar celalalt pe Flutur.Astia sunt "uninominalistii" nostri. Lasati fratilor pe altii cu verticalitate sa candideze si ocupativa de afacerile pe care le aveti impreuna ( pdl cu psd).Asteptam totusi ca Flutur sa vina la uninominal cu oameni de valoare nu cu P i erdau si cu Orest e...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei