Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 aug 2008 - Anul XIII, nr. 198 (3879)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Departajare

PNL face sondaje pentru desemnarea candidaţilor la parlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii suceveni vor organiza sondaje în mai multe colegii electorale din judeţ, în vederea desemnării candidaţilor la alegerile parlamentare programate în toamna acestui an.

Preşedintele interimar al PNL Suceava, deputatul Relu Fenechiu, a declarat că sondajele vor stabili care dintre potenţialii candidaţi au şanse să câştige alegerile respective.

„Pentru unele colegii din judeţul Suceava avem mai mulţi candidaţi, şi din acest motiv vrem să vedem care dintre ei se situează cel mai bine în sondaje”, a precizat Fenechiu.

El a spus că pentru unele colegii au optat mai multe persoane, atât membri PNL, cât şi noi veniţi în acest partid.

Din informaţiile pe care le deţinem, sondajele ar urma să se facă pentru stabilirea candidaţilor în două colegii. Este vorba despre colegiul Fălticeni, unde până în momentul de faţă era anunţat drept candidat Adrian Artene, şi în colegiul Rădăuţi, unde liberalii nu au stabilit încă un potenţial candidat.

Candidaţii PNL la alegerile parlamentare sunt, la Senat, Mihai Sandu Capră în colegiul Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei, Tiberiu Prodan în colegiul Siret – Rădăuţi – Solca, Aurel Burciu în colegiul Suceava şi Ghiorghi Cornia – Fălticeni.

La Camera Deputaţilor vor candida Philip Rozopol – colegiul Gura Humorului Câmpulung Moldovenesc, Cezar Ioja – Vatra Dornei, Gheorghe Aldea – colegiul Fălticeni, Brînduşel Nichitean – municipiul Suceava, Dorel Guliciuc – Suceava Vest, Iulian Angheluş – Siret şi Gheorghe Coroamă – Rădăuţi Est.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL face sondaje pentru desemnarea candidaţilor la parlamentare.
 Vizualizări articol: 581 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PNL face sondaje pentru desemnarea candidaţilor la parlamentare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sondaje in PNL trimis de
(23 aug 2008, 11:43:40
Sa nu uitati sa-l sondati si pe Tractoras, fiindca are o burta parca este vaca umflata de crapare.

pe zarrrrrrojanu ati sondat-o? dar capra?

lasati-o mai moale cu sondajele astea ca va sondat destul PSD-ul, tot PNLul merge cracanat de atatea sondaje.
2.   Ati ajuns rau... trimis de
(23 aug 2008, 18:23:57
Brandusel Nichitean sau polobocu este excrocul care a votat de mai multe ori si a scapat de parnaie,iar Rozopol este EmilBocul Sucevei.
3.   Nume neaos trimis de
(24 aug 2008, 09:02:27
PHILIP ROZOPOL, nume neaos, romanesc, pe meleagurile pline de istorie, de spiritul lui Stefan cel Mare si al ortodoxismului, ne grabim sa-l si votam!De cand il asteptam! Precis e si un politician de renume mondial!In sfarsit, greu a fost, dar ne-am procopsit!
4.   Gyorgy Kornia trimis de
(24 aug 2008, 16:43:14
De ce Gyoryy Kornia in loc de Ghiorghi Cornia? Pentru ca mai era foarte putin, la cate partide a fst deja, ca Ghiorghi Cornia sa candideze din partea UDMR. FDSN, PDAR, PD, independent, PDSR, PSD, independent, noua incercare PD, independent si... iata, PNL!!! Cu asa candidat, carele candideaza doar ca sa aiba si PNL un candidat, si carele pune la bataie miliardele din 2004-2008, si care stie ca pierde dar spera ca va fi recompensat dupa alegeri cu functia de general al scolii sucevene.... Mai bine se orientau liberalii (mai mare sanse aveau) daca il momeau pe fostul vice Ghilea, macar dansul nu a defilat prin nspe partide!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei