Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 mai 2008 - Anul XIII, nr. 113 (3794)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Dezinformările candidatului roşu

Periodic, primarul în funcţie al Rădăuţiului se referă, în conferinţe de presă sau în diverse articole, despre proiecte grandioase privind asfaltarea drumurilor, reabilitarea reţelei de apă şi canal, inclusiv a spaţiilor verzi. Vreme de 22 de ani, Mihai Frunză a practicat acelaşi tip de propagandă, sau mai bine spus, după 1990, s-a folosit de ştiinţa de a manipula oamenii dobândită în vremurile apuse.

Altfel, candidatul PSD-ului n-ar fi îndrăznit să vină astăzi în faţa rădăuţenilor să le vorbească despre proiecte cu finanţare europeană, care, culmea, n-au putut fi puse în aplicare, decât acum, în plină campanie electorală.

Între timp, alegătorii s-au prins de faptul că aceste lucruri fac parte din categoria gogoşilor electorale servite de către Mihai Frunză, edilul şef al municipiului Rădăuţi, din  patru în patru ani.

 

Mihai Frunză, n-a descoperit totuşi, roata...

Introducerea utilităţilor în cartierele municipiului Rădăuţi, plasate în zona suburbană a localităţii - din păcate, nu şi atunci când plătesc taxe şi impozite – ar fi trebuit mult mai devreme realizată. Astăzi, Mihai Frunză le vorbeşte rădăuţenilor despre apă caldă, asfalt, spaţii verzi, ca şi cum, acum, în 2008, el ar fi descoperit roata. Nimic mai  fals, domnule primar!

PD-L le explică cetăţenilor ca administraţia locală rădăuţeană este în slujba cetăţenilor şi nu invers. Primăria nu face un favor –pentru care aşteaptă voturi pentru Mihai Frunză- atunci când asfaltează vreo străduţă, ci este obligată să se preocupe permanent de buna administrare a Rădăuţiului. Ne este greu să credem preocuparea PSD-ului pentru spaţii verzi în Rădăuţi, de vreme ce o parte din parcul de la Gara Mică a fost confiscat de către un particular, deşi este domeniu public –sau era- fără ca Primăria să împiedice acest lucru. Cum  ar putea rădăuţenii să nu califice promisiunile administraţiei Frunză pentru parcuri, altfel decât gogoşi electorale? Oare cum interpretează locuitorii de pe străzile Mihai Bodnar, Gheorghe Motrescu, Plevnei, Sitarilor, Cucului, Pepenăriei, Lungă, Tolocii –şi multe altele- vorbele primarului Frunză din patru în patru ani, altfel decât sub formă de poveşti electorale?

În 2004, participând la lansarea candidatului roşu în incinta Casei de Cultură din Rădăuţi, Gavril Mîrza le spunea celor prezenţi că are impresia că nu va rămâne nimic de asfaltat din străzile Rădăuţiului. Gavril Mîrza nu făcea altceva atunci decât să contribuie la păcălirea electoratului rădăuţean, aşa cum el însuşi procedează acum la nivel judeţean.

Mihai Frunză vorbeşte despre proiecte europene, însă pe străzile Mihai Bodnar, Tolocii, Andronic Motrescu, s.a. în vreme de ploaie, datorită şanţurilor necolmatate, se produc frecvent inundaţii, iar oamenii nu pot merge pe aceste străzi decât încălţaţi cu cizme de cauciuc. Aceste lucruri puteau fi rezolvate mai demult, nu era nevoie decât de puţin interes şi de mâna unui gospodar.

 

Aurel Olărean, şansa schimbării în bine a municipiului Rădăuţi

Cineva trebuie să se ocupe de asfaltarea şi reabilitarea aleilor dintre blocuri, a străzilor din întreg municipiul Rădăuţi, a amenajării de parcări şi implicit a fluidizării circulaţiei rutiere, de demararea construcţiei şoselei de centură a Rădăuţiului, un proiect important şi de durată, însă foarte necesar.

Este nevoie de o atenţie maximă în direcţia atragerii de fonduri europene nerambursabile cu ajutorul unor specialişti în domeniu, pentru că, începând cu 2009, finanţările vor fi date- inlcusiv la nivel judeţean- în funcţie de proiecte.

Acela va fi – speră  toţii rădăuţenii - Aurel Olărean, candidatul PDL pentru Primăria Rădăuţi, un om al schimbării, un bun gospodar, pregătit şi interesat de modernizarea municipiului în conformitate cu nevoile şi interesele comunităţii locale. Pentru aceasta este nevoie ca la 1 iunie 2008, rădăuţenii trebuie să voteze schimbarea pentru binele tuturor.

Biroul de Presă PD-L Rădăuţi

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dezinformările candidatului roşu.
 Vizualizări articol: 973 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dezinformările candidatului roşu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Catre Biroul de Presa PD-L Radauti trimis de
(16 mai 2008, 11:46:14
O fi gospodar Dl. Olarean cu banii subtilizati de la Guvernul liberal Tarineanu. Inainte de a-l recomanda at�t de calduros radautenilor, oare nu ar fi nimerit sa ne prezinte, concret, ce a facut pentru rezolvarea petitiilor care au fost depuse la Biroul deputatului din Radauti. Concret. Mie mi-a raspuns ca nu poate face nimic ca primarul este din partidul lui si nu are interes sa se puna rau cu acesta.

2. Ce a facut concret pentru cultura radauteana, pentru monumentele istorice din Bucovina ? N I M I C. Dar sa vedem cum dragul moderator Costi Vicol va mai recita intrebarile concepute de Harbujel! Pacat Costi, ai inselat asteptarile tuturor!
2.   Catre LICA trimis de
(16 mai 2008, 13:50:03
Amice esti un mic terminat. Voteaza-ti rosii tai si vezi-ti de treaba mai bine zis muta-te din oras pentru ca daca mai iese stimabilul Frunza o sa fi nevoit sa o faci. Mai mult ca sigur esti unul din indoctrinatii aia rosii. Ati ingropat orasul intr-un noroi greu de spalat... ce mai vreti "oamenilor"???

Faptul ca te iei de Vicol spune tot despre tine. BINE CA ESTI TU DESTEPT MAHHH!
3.   Frunza este un gospodar trimis de
(16 mai 2008, 15:06:43
Orice s-ar spune, Frunza este un gospodar. Radautiul arata mai bine decat oricare dintre celelalte municipii din judet si asta este si meritul lui, dar si al oamenilor din Radauti care sunt civilizati si mai mult bucovineni decat moldoveni. Asta vreau eu sa spun. Oamenii voteaza gospodarul si nu partidul. Daca Frunza este rosu, verde sau portocaliu, asta nu intereseaza pe nimeni. Nu el este cel care fuge dupa un partid, ci toate partidele fug dupa el, pentru ca omul ridica partidul si nu invers. As fi curios cum ar arata Radautiul cu un primar ca Olarean. Cred ca la fel ca si crasma lui Olarean. Infect.
4.   Ptr.lica trimis de
(16 mai 2008, 15:50:15
Am fost si eu la biroul parlamentar al deputatului OLAREAN cu o problema si am fost primit foarte bine de echipa lui ,ma indrumat cum pot sa-mi castig dreptul meu la pamant.la frunza umblu de 8 ani si ma tot amana ,acum spune daca ma votezi iti dau pamantul.l-am votat dar acum nu-l voi mai vota ,se trezeste din 4 in 4 ani ne prosteste cu putin asfalt si vrea votul.LA REVEDERE TOV. FRUNZA
5.   Bine ca l-ati gasit voi pe Olarean trimis de
(16 mai 2008, 18:21:21
Mai PD-Laturilor,nu sustine nimeni ca Frunza e cel mai bun ,are si el niste ani (majoritatea in comunism),dar inca mai face fata(nu stiu ce viagra politica ii administreaza astia de la PSD,parca vor sa -l termine,de parca nu mai au(?) altul),dar si cind veniti voi cu Olarean,ii dati pe toti pe spate, cu asa candidat,cum a facut el cu fosta-i secretara(parca,) de erau pline ziarele cu nabadaiosul tomnatic indragostit(chiar,pe unde mai capsuneste dra?) Ce sa asfalteze asta ,poate doar luciile de apa,ca la altceva nu se pricepe,dar voi dati-i inainte cu el,pina cind vedeti ca apare pe 1 iunie, "Drum infundat"......

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei