Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 mai 2008 - Anul XIII, nr. 113 (3794)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Seninătate

PD-L critică turismul politic şi “dragostea de şpriţuri” a PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Democrat liberalii suceveni au comparat, joi, echipa de candidaţi de primar din oraşele vechi grupată în jurul lui Gheorghe Flutur cu cea a candidaţilor PSD din jurul lui Gavril Mîrza.

Candidat la un nou mandat de consilier local pe lista PD-L, Viorel Seredenciuc a apreciat, în cadrul unei conferinţe de presă, calitatea colegilor săi de partid Ion Lungu, Vasile Tofan, Cristian Cuciureanu, Mircea Rusu şi Aurel Olărean, „echipă de vârstă medie, de 40 de ani, oameni care au făcut ceva la viaţa lor, oameni cu programe ambiţioase”.

Candidaţii PSD au fost catalogaţi de Seredenciuc, „fără a avea vreun resentiment faţă de oamenii de vârsta a treia”, drept „oameni blazaţi, trecuţi binişor de 60 de ani, cu o amprentă comunistă serioasă în discursul lor, pentru care principala ţintă au fost atacurile la adresa domnului Flutur”.

Deşi nu candidează la nimic la alegerile locale, deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu a fost inclus în pachetul celor care nu merită încrederea electoratului, fiind numit de Seredenciuc „turistul bucureştean Bejinariu, care vine din 4 în 4 ani la Suceava în campanie electorală”, cu un discurs „axat pe un subiect drag lui, adică şpriţul, pe care agenţia de turism PSD îl oferă din belşug tuturor participanţilor la chiolhanurile de la conacul Călineşti în regim all inclusiv”.

 

Invitaţie la inaugurarea Primăriei Burdujeni

Viorel Seredenciuc a prezentat, joi, în aceeaşi conferinţă de presă, şi o întâlnire electorală a primarului Ion Lungu şi a candidaţilor PD-L la funcţiile de consilieri locali cu locuitori ai cartierului Burdujeni, apreciată ca un succes.

“Mai sunt multe de rezolvat, deşi s-au făcut multe în aceşti 4 ani. Noi şi primarul le-am solicitat să ne mai acorde un vot pentru 4 ani pentru a putea realiza şi celelalte proiecte”, a afirmat consilierul local. Totodată, el a invitat locuitorii din acest cartier să participe, vineri, la ora 12.00, la inaugurarea sediului primăriei din Burdujeni, care va funcţiona în fostul cinematograf de cartier, vândut, recumpărat şi reamenajat de municipalitate.

În primărie, pe lângă birourile specifice activităţii de administrare a municipiului vor mai funcţiona un cabinet medical, care va fi scos la licitaţie, precum şi Asociaţia Gospodarul.

„Este o investiţie a Primăriei Suceava şi a Consiliului Local şi a fost redată Burdujeniului o clădire construită pe banii cetăţenilor, înainte de epoca comunistă. Este ceea ce au vrut ei, primărie în beneficiul lor”, a spus Viorel Seredenciuc, care a mai spus că „e posibil să se facă o primărie şi în Iţcani, numai să găsim sediu”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L critică turismul politic şi “dragostea de şpriţuri” a PSD.
 Vizualizări articol: 646 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PD-L critică turismul politic şi “dragostea de şpriţuri” a PSD0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Barbi a la Seredenciuc trimis de
(16 mai 2008, 12:41:35
Vecinul meu, de bloc, Costica Prodaniuc candidat PD-L la Primaria Moara are cam 40 de ani, dar este bautor fruntas, nu spritar. Lasati gargara, trageti ca Prodaniuc.
1.1  RE: Barbi a la Seredenciuc trimis de
(17 mai 2008, 08:47:01
La Marginea cine credeti ca ,candideaza la functia de Primar din partea pd-laturi. Margineni stiu!!! cine conduce Primaria!!!???,un fost pcr; pdar; pntcd; pnl; si acum partidul oportunistilor,tradatorilor,ma si cei care calca peste cadavre fara sa tina cont ca sant semeni lor.
2.   DOVEZI trimis de
(16 mai 2008, 12:46:13
Aveti dovezi?Daca nu.....

CALOMN�E, calomnii, s.f. Afirmatie mincinoasa si tendentioasa facuta cu scopul de a discredita onoarea sau reputatia cuiva; defaimare, clevetire. - Din fr. calomnie, lat. calumnia.

Sursa: DEX '98 |

De garagara ieftina suntem satui!

LA NOI SE VOTEAZA PD-L!!!

LA NOI SE VOTEAZA PD-L!!!

LA NOI SE VOTEAZA PD-L!!!

2.1  RE: DOVEZI trimis de
(16 mai 2008, 14:03:07
GABY a-ti pierdut partida,Unde la voi?
2.2  RE: DOVEZI trimis de
(16 mai 2008, 14:07:29
Gabriela turismul politic,Flutur,Lungu.Andreica ,tofan cu t mic acesti ipostori practica tradarea.Deja avem din cauza lor alti Primari turisti tradatori care detin acum functie ilegal.Trebuie demisi de Prefectura imediat ca la alegeri sa fie someri.Rusine asa partid de Pedelei.
3.   Traseisti trimis de
(16 mai 2008, 14:34:55
Cine vorbeste!!!! Un partid format doar din traseisti, mincinosi, bautori fruntasi, curvari cu diplome.
3.1  RE: Traseisti trimis de
(16 mai 2008, 17:44:57
Repet,pana veti pricepe cat de cat....

CALOMN�E, calomnii, s.f. Afirmatie mincinoasa si tendentioasa facuta cu scopul de a discredita onoarea sau reputatia cuiva; defaimare, clevetire. - Din fr. calomnie, lat. calumnia.

Sursa: DEX '98
3.2  RE: Traseisti trimis de
(16 mai 2008, 20:41:43
Precum vad faci parte din acest partid de cacao, iar tu tot tarfa politica esti. Cat despre specimenele umane.......uita-te in jurul tau si vezi de cine esti inconjurata. Aveam dreptate cand afirmam ca esti una din alea care se tem pentru scaunel. Asa partid ,asa oameni!!!!
3.3  RE: Traseisti trimis de
(16 mai 2008, 22:53:25
Rusine sa va fie.Nu va onoreaza nimic din ceea ca ati scris.Din contra,ma rog la bunul Dumnezeu sa nu-mi scoata in cale o asemenea individa!
4.   DE CE ? trimis de
(16 mai 2008, 16:35:10
De ce nu au fost demisi primarii care si-au schimbat coloratura politica? Pentru ca functioneaza bine cumetriile politice. Hartiile semnate de acesti tradatori sunt nule in aceasta perioada. Vrem SCHIMBARE!
5.   Dovada ! trimis de
(16 mai 2008, 17:58:51
Sa te numesti PD-Laturi si sa cririci turismul politic,indiferent de la ce partide(PSD, aici) mi se pare cea mai nerusinata si infecta modalitate de a-ti ataca adversarii politici.Gasca acestor neispraviti,ce au umblat la fel ca Becali, cu sacose de bani dupa ei,cumparind primari,consilieri(oameni fara nici un Dumnezeu,speriati (cu) de faradelegile pe care le-au facut are ordinarul tupeu de a-i acuza pe altii.Si mai sare din baie ,cu clabucii pe ea si idioata de serviciu (gabriela),cerind ,precum impuscata ...dovezi ! Ca daca nu e ... calomnie ,stie ea ca doar asa se zice la ele, pe centura ,cind o mai face cite un turc pe-o colega de-a ei...doamna( si ea zice ,mai mult prin semne,ca-i cu gura plina,sa n-o calomnieze in halul asta, ca-i domnisoara.Pentru alde Gabriela nici nu mai trebuie mare cleltuiala la vot,deoarece ele voteaza direct in cabinele de ...TIR,umplind.... stampilele cu ruj de buze. Si uite -asa : din cabina in cabina,pin-la pedele-n gradina, nu-i decit un pas
5.1  RE: Dovada ! trimis de
(16 mai 2008, 18:06:34
Rusine sa va fie.Nu credeam ca exista asemenea specimene umane!!!
5.2  RE: Dovada ! trimis de
(16 mai 2008, 18:30:36
Faultatule,parca spuneai ca-mi invinetesti ochii...azi,cand m-ai vazut,ai taiat-o cu a cincea de pe loc! Nu te forta asa,ti-am spus,pana pe 1 iunie nu patesti nimic. Inca nu ti-am definitivat dosarul...te las sa-ti mai legi ceva bolovani la picioare! Nu uita de AMR!
5.3  RE: Dovada ! trimis de
(16 mai 2008, 19:38:47
Si mai spuneti ca PSD-ul minte, iar cei din PD-Laturi nu ameninta cu dosare si demiteri pe capete! Aveti aici un ex de ide ologie PD-Laturi-sta. ASA II INSTRUIESTE SI INVATA TOV FLUTUR, CAM CA SI FOSTUL PCR, DUPA 01-06-08, "VA FACEM DOSARE SI VA TRIMITEM LA CANAL". Dar voi veti ramane rusinea lumii democratice, macar PSD-ul e declarat de stanga si nu extremist ca voi, partid fara doctrina si ideologie, nu si idioti.
6.   Pe bune,doctore? trimis de
(16 mai 2008, 18:20:12
Am urmarit cu interes evolutia colegilor mei din PDL,aseara,pe Bucovina TV. Vreau sa spun ca am ramas total dezamagit de prestatia medicului Cristian Irimie. Expresii de genul "fartangau" sau "lovit in cap de filoxera",spuse la adresa unui contracandidat descalifica pe cel care le foloseste. Mai grav este insa faptul ca dl. doctor s-a apucat sa-i reabiliteze pe comunisti. Citez:"nu erau primite in PCR toate gunoaiele". Aveti dreptate,au mai ramas si pe dinafara,circa 5 %. Au ramas pe dinafara si cei care,cu riscul vietii s-au opus ciumei rosii,precum si urmasii lor. Pe ei tot la gunoaie ii incadrati? Basescu a condamnat public comunismul iar Dvs. ii gasiti calitati! Sincer,cu atitudinea asta aduceti prejudicii grave partidului. Dati apa la moara celor care sustin ca doctrina PDL e varza! Domnule Flutur,legati-i trompe(te)le nostalgicului,pana nu e prea tarziu! La o caruta de oale ,ajunge un ciomag sanatos!

7.   Ptr.Bogdan,p.13 trimis de
(18 mai 2008, 11:42:36
Tu erai Bogdanele ,ala mic moale si galben,de care intr-adevar m-am ferit facind un salt mai mare si injurindu-l pe Lungu pentru mizeriile din oras.Credeam ca-i de caine ,ca daca stiam ca esti tu,asa periculos,puneam Rebu sa te ia imediat,sa nu te mai chinui atita,urit mirositorule abandonat si de aurolaci.Pfuiiii.........

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei