Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 apr 2008 - Anul XIII, nr. 96 (3777)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Numire

Liberalii şi-au lansat candidatul pentru Primăria Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia PNL Fălticeni şi-a prezentat, în mod oficial, candidatul propriu pentru funcţia de primar al acestui municipiu, în persoana profesorului de istorie Constantin Bulboacă.

Evenimentul s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, lansarea candidaturii având loc în prezenţa liderul PNL Suceava, senatorul Tiberiu Prodan, a preşedintelui interimar al organizaţiei municipale PNL Fălticeni, deputatul Mihai Sandu Capră, alături de care au participat aproape 500 de membri şi simpatizanţi ai liberalilor.

În cuvântul său, deputatul Mihai Sandu Capră a subliniat faptul că realizările primăriei din Fălticeni din ultimii patru ani sunt meritul liberalilor, administraţia locală beneficiind de importante fonduri din partea Guvernului condus de Călin Popescu Tăriceanu.

„Sunt realizările liberalilor, şi nu ale altora care îşi doresc aceste merite, şi care au trădat PNL pentru a pleca la alte partide”, a declarat liderul interimar al PNL Fălticeni.

Sandu Capră a subliniat faptul că una dintre cele mai importante investiţii care se realizează în Fălticeni este reînceperea lucrărilor de construcţie a Spitalului Municipal, pentru care Guvernul a aprobat, pentru anul 2008, nu mai puţin de 50 de miliarde de lei vechi.

Mihai Sandu Capră a arătat că valoarea totală a investiţiei, aprobată deja de Guvernul României, este de 439 de miliarde de lei vechi.

„Urmează să fie organizată licitaţia pentru execuţia lucrărilor. Şi vreau să subliniez că în funcţie de cum se vor realiza lucrările, este posibil ca sumele alocate pentru anul 2008 să fie suplimentate de Guvern, astfel încât construcţia spitalului să fie finalizată în cel mai scurt timp”, a declarat deputatul liberal. El a adăugat că cele mai mari şanse de a câştiga Primăria Fălticeni le are candidatul PNL, profesorul Constantin Bulboacă, cel care va duce la îndeplinire proiectele promovate de liberali.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii şi-au lansat candidatul pentru Primăria Fălticeni.
 Vizualizări articol: 744 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Liberalii şi-au lansat candidatul pentru Primăria Fălticeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Oportunistul trimis de
(23 apr 2008, 13:45:36
mai, bulboaca , cum ramane cu sloganul tau - DIN SUCEAVA LUI STEFAN , NOI SUNTEM CU STOLOJAN ? E stiut c+ tu esti cu toti , la tine , interesul poarta fesul.
1.1  RE: Oportunistul trimis de
(23 apr 2008, 16:09:04
de unde ai scos sloganul asta idiot? cu stolojan sunt doar mafiotii,smenarii,oportunistii si mumiile egiptene.
2.   Bulboaca trimis de
(23 apr 2008, 16:12:18
In anul 1998 BULBOACA a fost presedintele liberalilor din Falticeni si intr-o zi de vara a convocat adunarea generala.Cine credeti ca nu s-a prezentat ? BULBOACA !Care credeti ca a fost motivul ? BULBOACA a dat telefon de la Botosani si a spus ca el isi praseste via ! Adunarea generala l-a inlocuit imediat.Tot Falticeniul stie ca BULBOACA este un tradator,motiv pentru care toti cosilierii PNL il sprijina in campanie pe Dragusanu Octav.Consilierii PNL impreuna cu o parte din membri biroului local PNL au fost inlocuiti din birou pe motivul ca s-au opus candidarii lui Corneia G. pe listele liberalilor.Aceasta inlocuire a fost facuta de biroul interimar judetean cu tradarea lui BULBOACA.Tot BULBOACA 3 ani de zile a fost absent de la intalnirile liberalilor.
2.1  RE: Bulboaca trimis de
(23 apr 2008, 16:16:41
a inceput PDLaturi sa arunce cu noroi ? pastrati banii lui flutur pt. campanie nu pt platit indivizi sa arunce cu noroi pe forum
3.   Onoarea lui tofan=ciolanul trimis de
(23 apr 2008, 16:12:49
tradatori sunt cei care au plecat la ciolan in patidul penal al mafiotului flutur, nu cei care au ramas fideli ideilor liberale autentice! chiar atunci cand este greu ! rusine lui tofan si celorlalti oportunisti fara onoare .
4.   Un fost elev trimis de
(23 apr 2008, 16:20:23
Un om bunm, domnul profesor! Sa traiti!
5.   Vorba e ... eu cu cine votez? trimis de
(23 apr 2008, 22:23:24
Raspunsul ar fi , dupa nenea Iancu Caragiale, sa votez cu cine am pofta. Dar eu nu am pofta sa votez cu invechiiti in rele si-n cumetrii lingusitoare ca , onor, musiu ghilea , sau cu comunisti de-ai lui flutur , respectiv cumatrul tofan, sau oportunisti ca bulboaca. Si , atunci , cu cine sa votez? Credca am sa-mi chem stramosii in ajutor sa ma mut in alta tara.
5.1  RE: Vorba e ... eu cu cine votez? trimis de
(23 apr 2008, 23:33:43
De unde pana unde acest Dragusanul reprezinta liberalismul , cand el este asociatul in afaceri la depozitul de la fosta intreprindere chimica a actualului fariseu iuda Tofan. Fostii liberali capatuiti de tofan sunt cu tofan , oameni buni !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei