Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 apr 2008 - Anul XIII, nr. 96 (3777)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Fotbalul şi logica lui

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Multe evenimente se vor fi petrecut până în momentul în care ziarul a ajuns efectiv în mâinile dumneavoastră. Mi-ar fi plăcut să fac o avancronică la Liverpool-Chelsea, dar aceasta ar cădea în desuet, citită fiind după consumarea evenimentului. Căci această semifinală de Liga Campionilor chiar este un eveniment. E drept, s-a încercat obturarea sa de către fotbalul mic (un fapt, nu o jignire!) prin suprapunerea cu ultima jumătate de oră din meciul Steaua-Poli. Probabil cei de la Kanal D îşi doresc să conducă oaspeţii spre final, singura cale de a depăşi audienţa proteviştilor. Strecor o paranteză, de asemenea din fotbalul mic, tot marţi şi-a disputat Şahtior restanţa care ar fi putut s-o readucă pe primul loc cu patru etape înainte de final, adversară fiindu-i o echipă care n-a mai câştigat acasă din noiembrie, anul trecut!

Revenind la Liga Campionilor, măcar despre semifinala Barcelona-Manchester pot scrie câteva rânduri în timp util. Gazdele s-au resemnat în ceea ce priveşte Primera, de aceea diseară vom vedea o echipă cu altă motivaţie. Speranţele se pun în ofensivă, cu Messi în rol de salvator, deşi n-a jucat până acum un meci întreg de la revenire, în timp ce apărarea, oricum cam debilă, trebuie să se descurce fără suspendatul Puyol. În ce-i priveşte pe englezi, totul pare a complota pentru un sezon de vis. După ce i-a salvat la Lyon, Tevez a recidivat duminică, tot pe final de meci, şi Manchester este prima care zăreşte banda de la finiş în campionatul intern. Sunt îndreptăţite aşteptările pentru un spectacol de gală, căci ambele echipe ştiu mai bine să atace decât să se baricadeze. S-a readus în memorie acel 3-3 de acum vreo 10 ani, cu Rivaldo şi Beckham printre matadori, Totul converge spre goluri multe, deci, conform logicii inverse specifice fotbalului, pronostic 0-0!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fotbalul şi logica lui.
 Vizualizări articol: 1015 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fotbalul şi logica lui0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei