Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 apr 2008 - Anul XIII, nr. 96 (3777)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lipsă de personal

Criză de agenţi la Poliţia Rutieră

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectul judeţului Suceava, Alexandru Băişanu, a anunţat că va informa Ministerul Internelor şi Reformei Administrative cu privire la criza de cadre din cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră din Suceava.

Băişanu a atras atenţia faţă de numărul redus de ofiţeri de poliţie şi de agenţi rutieri din judeţul Suceava, precizând că Serviciul Poliţiei Rutiere are nevoie de o suplimentare urgentă de personal. Prefectul a arătat că în cadrul acestui serviciu, la nivel judeţean, sunt 11 ofiţeri de poliţie şi 86 de agenţi rutieri, în condiţiile în care judeţul Suceava are dispune de una dintre cele mai întinse reţele de drumuri judeţene şi naţionale din ţară.

„Este o situaţie cât se poate de îngrijorătoare, în condiţiile în care deşi avem o reţea de drumuri de aproape 2000 de kilometri, numărul cadrelor din Serviciul Poliţiei Rutiere este insuficient. Şi din acest motiv voi informa Ministerul Internelor despre această situaţie, astfel încât să reuşim să obţinem o suplimentare de personal”, a declarat Alexandru Băişanu.

 

Panourile publicitare care acoperă semafoarele vor fi înlăturate

Băişanu a mai spus că în perioada imediat următoare Poliţia Rutieră va inventaria toate panourile publicitare din municipiul Suceava, urmând să se dispună mutarea celor care obturează semnele de circulaţie sau semafoarele.

Nu în ultimul rând, Alexandru Băişanu a precizat că în perioada Sărbătorilor Pascale, opt agenţi ai Poliţiei Rutiere vor dirija circulaţia în principalele intersecţii din Suceava, în special la orele de vârf din trafic.

„De asemenea, am mai discutat ca împreună cu Poliţia Rutieră să identifice, în perioada următoare, zonele de risc din punct de vedere al producerii accidentelor rutiere, atât din municipiul Suceava, cât şi din întreg judeţul. Iar după stabilirea acestor zone, să luăm măsurile care se impun pentru diminuarea numărului acestor accidente”, a mai spus prefectul judeţului Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Criză de agenţi la Poliţia Rutieră.
 Vizualizări articol: 1064 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Criză de agenţi la Poliţia Rutieră5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Propuneri trimis de
(23 apr 2008, 12:01:38
Domnule Baisanu, daca ati mentionat si inlaturarea panourilor publicitare care acopera semafoarela, vedeti ce faceti si cu minunea aia rotitoare din intersectia str. Petru Rares cu... 1 Decembrie ( ? ). E vorba de intersectia unde se afla si benzinaria ( si in aceeasi cladire mai este si scoala de soferi ).

Nu o data am vazut cum soferi ( din alte localitati, dupa numar ) au fost surprinsi de semafor, nevazandu-l la timp. Unii au franat violent, altii au preferat sa RISTE o trecere pe galben sau pe rosu. Nu cred ca ar trebui sa asteptam vreun accident ca sa se poata face ceva...
2.   La munca trimis de
(23 apr 2008, 12:29:11
Cum sunt prea putini agenti de circulatie cand ii vezi ca stau cate doi in masina asteptand sa le pice un fraier pe care sa-l arda?
3.   Care criza ... trimis de
(23 apr 2008, 19:47:44
Despre ce criza vorbiti domnilor, ca in fiecare zi se calca in picioare...prin masini, ca n-or fi prosti sa stea "in ploaie" sa dirijeze circulatia. Chiar dimineata, in fata la Metro, statea unul cu nasoiul lipit de parbriz si se uita cum stau masinile la iesirea in bulevard, cate trei pe un rand. Si chiar in fata lui, in plina curba, erau parcate doua "carute", un Matiz si inca una (si dobitocii aia parcheaza acolo sa le vada din balcoane) si pe ala nic capul nu-l durea, ca lumea ramane blocata in trafic, intarzie la serviciu, etc.

Mai bine scoateti-i din birouri, limitati-le misiunile de "observare a traficului", nu mai dublati serviciile municipale cu cele judetene, de fapt treceti-i mai repede la primarii si la Consiliul Judetean si sa vedeti ca scapati de criza de agenti. Ca la dirijat traficul se gasesc baieti, chiar mai destepti decat astia.
4.   Da cum ramane cu camerele... trimis de
(23 apr 2008, 19:52:26
Ca sa se rezolve criza de agenti mai bine terminati cu sistemul de supraveghere video al bulevardului. Daca un astfel de sistem ar fi functional, atunci si agentii ar fi la post (ca-i vad sefii) si soferii ar fi disciplinati. Dar se pare ca nu prea le convine mai mult primilor pentru ca nu si-ar mai putea face de cap (mai ales cand nu sunt de serviciu sa vedeti cum conduc unii agenti).

Domnule Primar, insistati sa puneti in functiune acest sistem de supraveghere video ! Sau nici d-voastra nu doriti acest lucru...
5.   Cate semnaturi pe liste trimis de
(23 apr 2008, 19:56:59
Oare cam cate liste de semnaturi pentru candidatura independenta a ...stiu eu cui...au predat pretendentii la diplome de excelenta? Gura targului spune ca se vorbeste cam de la zece liste in sus. O fi adevarat, n-o fi.... Nu nu cred ca este pentru ca scoala este....pardon, apolitica.
6.   Desteptarea trimis de
(23 apr 2008, 19:59:42
D-le prefect ori esti prost ori te faci.Ai inceput cu biletele de voie si acum vezi o criza care nu exista .Agentii rutieri sunt mult prea multi si platiti din banii bugetului.Cei care sunt ar trebui sa faca treaba mai bine .Ei o stiu numai pe aceea cu radarul la panda,cu centurile si cu spinarile de magar (afacerea cuiva mai maricel).Trezestete d-le Baisanu.
7.   Hotii si vardistii trimis de
(23 apr 2008, 21:07:23
normal ca e criza de agenti.pai daca ii scoti din masinile la care stau la panda pentru a strange dreptul pentru vila sefului,sau bmw-ul sefului[referire la tinerelul din radauti] am avea un trafic fluid,corect..cand vor munci si acesti domni care stau la panda ca domnii de noapte?cine si cand se vor lua masurile legale impotriva acestor hoti cu acte numiti in aceste servicii.unde sunt acele servicii de control si cine ii poate pedepsi pe acesti hoti?candva ,pe timpul meu p.c.r-ul ii rezolva,apoi au aparut acesti hoti care dainuie si astazi
8.   Mai luati de la Botosani ca sunt 10 pe metru patra trimis de
(23 apr 2008, 23:12:03
si 4 bucati de acolo fac cat unul cu 12 clase

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei