Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 apr 2008 - Anul XIII, nr. 96 (3777)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Duminică, 20.04.2008, un grup de lideri ai PDL Suceava împreună cu preşedintele Gheorghe Flutur au participat la întâlniri cu populaţia din zona rurală Rădăuţi.

Căminul cultural Volovăţ a fost sediul lansării candidatului PDL pentru funcţia de primar al localităţii, domnul Ioan Halip, actualmente primar în funcţie.

La dezbaterile publice au participat peste 400 de locuitori care şi-au manifestat nemulţumirea faţă de lipsa subvenţiilor pentru agricultori, şi starea jalnică a drumurilor judeţene.

O altă întrunire a avut loc la Burla, unde în prezenţa a peste 200 de localnici a fost lansat candidatul pentru funcţia de primar, domnul Valentin Pintiliuc. În această comună cetăţenii au relatat faptul că diferitele asfaltări realizate sunt doar cele din faţa locuinţei primarului PSD actualmente în funcţie şi din faţa locuinţelor a doi consilieri locali PSD.

Oamenii au manifestat aceeaşi nemulţumire ca şi în alte zone rurale, referitoare la aplicarea legilor de fond funciar şi şi-au declarat deschis sprijinul pentru candidatura domnului Gheorghe Flutur la Preşedinţia Consiliului Judeţean.

Biroul de presă PDL Suceava,
deputat Romică Andreica
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicat de presă.
 Vizualizări articol: 1807 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Comunicat de presă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   .... trimis de
(23 apr 2008, 15:17:29
nu va e rusine sa faceti ,,fituici'' d'astea electorale,vad ?! aveti bani,de buna-seama, basescienilor , de vreme ce platiti pentru ,,cominicate'' d'astea..numai ca oamenii ce citesc ziarul nu sunt atat de prosti pe cat sperati dv. sa fie... mai bine pastrati'va banii pentru votcile pe care le dati oamenilor (de ceva vreme) pe la periferia Sucevei
2.   Mirare trimis de
(23 apr 2008, 18:55:17
Inca mai gasiti naivi(e drept din ce in ce mai putini} pe care-i imbatati de cap cu promisiuni aberante(lumina electrica gratis,pietruiri,subventii,etc aratind ce n-au facut altii,uitind ca zburatorul vostru Zarone este campion la furat si mintit.Tineti-o tot asa, ca altfel de campanie nu stiti sa faceti si cind vi se termina banii negrii,ati terminat-o si cu politica.(poate asa scapa judetul si tara asta de asemenea lichele).
3.   Fluturel trimis de
(23 apr 2008, 20:45:42
Mai Fluturel, nu-ti mai agita atata aripile prin judet pentru ca nu imprastii polen, ci toxine. Sa ai grija de pasaret, sa nu cumva sa faca vreo AVIARA, si.... apoi.... sa se rotunjeasca bugetul..... Stii tu despre ce este vorba in propozitie!! Oricat de agresiva este campania ta, cetatenii cerebrali nu te vor vota nici pe tine si nici partidul liber schimbist - limbist din care faci parte. Te agiti in van. Proiectele voastre sunt niste vorbe fluturate in situatie de criza, care prind la cei creduli. Stati jos, voi PDListi disperati si lasati pe cei destepti si modesti sa conduca destinele judetului.

4.   PARINTE trimis de
(23 apr 2008, 23:04:13
De ce nu ai dat COMUNICAT DE PRESA ARIVISTULE, sa semnalezi securistilor de la ISJ Suceava ca i-au permis , oprtunistului tofan sa foloseasca copii ce nu sunt majori. pusi de securistul Dan Dascalu sa umble flamanzi , noaptea pe drumuri , pentru voi, candidatilor, sa va faca campanie electorala, nesmtitilor!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei