Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 apr 2008 - Anul XIII, nr. 96 (3777)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Caritate

Femeile din PD-L Suceava fac acţiuni umanitare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia de femei a PD-L din municipiul Suceava desfăşoară în această săptămână mai multe acţiuni cu caracter umanitar, a anunţat secretarul general al organizaţiei, consilierul local Monica Săndulescu.

Punctul central îl constituie ajutorarea familiilor cu probleme sociale, astfel încât să simtă şi acestea că vin Sărbătorile Pascale. Potrivit Monicăi Săndulescu, femeile democrat-liberale vor oferi unui număr de 50 de familii cu probleme sociale pachete constând în alimente pentru masa de Paşti.

„Ne ocupăm în mod deosebit de un număr de 50 de familii cu probleme sociale, bătrâni şi bolnavi, care vor primi din partea organizaţiei pachete constând în alimente pentru Sfintele Sărbători de Paşti. Tot în această perioadă, fiind o acţiune permanentă a organizaţiei municipale, am dat unei eleve de la Colegiul Mihai Eminescu, care este în lotul olimpic naţional de engleză, materiale didactice comandate în Anglia. Acestea sunt acţiuni obişnuite al organizaţiei municipale şi vor fi continuate şi în următoarea perioadă”, a spus Săndulescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeile din PD-L Suceava fac acţiuni umanitare.
 Vizualizări articol: 1032 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Femeile din PD-L Suceava fac acţiuni umanitare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo trimis de
(23 apr 2008, 13:49:37
in sfarsit monica face fapte de buna samariteanca...da tzoale de la s.h. nu le dai?
2.   Dece numai in preajma alegerilor? trimis de
(23 apr 2008, 14:39:07
Mi se pare ca e mult fariseism in aceasta actiune . Dece nu o faceti tot timpul anului? Sau va ganditi ca e mai bine primit si ...memorat cu cat bietii oameni sunt mai flamanzi? Nu-i asa ca v-ati gandit numai ca se apropie alegerile?
3.   ... trimis de
(23 apr 2008, 16:46:22
astea's investitii , bah ! se baga din gros acu' si se scoate (pe urma) din banii nostri fiindca contractele cu primaria se vor face asa cum s'au facut in ultimi 4 ani..adica va castiga fratele lui Lungu...clientela se stie si la nivel national...va mai amintiti de gripa aviara cu care Flutur a stropit'o cu apa clorificata prin firme PD ???? stiti ce preturi sau platit pentru ,,servicii'' ? sau trebuie sa uitam chestii d'astea ?
4.   Actiuni de igienizare trimis de
(23 apr 2008, 18:08:45
Cita demagogie si reclama electorala ieftina la aceste amazoane..Le-as sugera(sper sa nu le displaca cuvintul),ca urmatoarea actiune sa se desfasoare ,tot cu-asa mare tam tam pe soselele de centura,sprea-si igieniza cit de cit, locul de munca(politica).
5.   Vai de copilul meu, FLUTURE, trimis de
(23 apr 2008, 22:55:36
DOAMNELOR DIN pd-l CARE , FARISEIC, IN SAPTAMANA PATIMILOR V-ATI APUCAT DE POMENI ELECTORALE, DE CE NU DATI DE MANCARE SI COPIILOR DIN FALTICENI PE CARE onorat tofan , primar al FALTICENIULUI I-A PUS SA RASPANDEASCA PRIN SCARILE BLOCURILOR DIN FALTICENI AFISE ELECTORALE , CHIPURILE; CU FELICITARI DE PASTE, SEMNATE DE K G B -ISTUL flutur. Domnilor inspectori scolari din Falticeni, B U L B O A C A E L E O NJ O R A , C O MA N G H E O R G H E -cu fiul candidat di -n partea PDS, VI I T C U - din partera P S D , va simtiti bine in functiile platite din banii publici ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei