Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 apr 2008 - Anul XIII, nr. 96 (3777)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Victimă nevinovată

Elev bătut în stradă dintr-o confuzie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 16 ani a fost luat la pumni şi la picioare, în stradă, de doi băieţi mai mari, care l-au confundat cu un alt tânăr, cu care avuseseră un conflict. Victima a fost fugărită în plină stradă, printre maşini, scăpând în cele de urmă de agresori după ce o patrulă a Jandarmeriei aflată în zonă a intervenit.

Cei doi agresori au acţionat în plină zi, în jurul orei 13.00, în zona Bisericii Sf. Andrei din cartierul Burdujeni. Observând că o patrulă de jandarmi se apropie de ei, tinerii bătăuşi au luat-o la fugă printre blocuri. Unul dintre ei a fost prins după numai câţiva zeci de metri, în timp ce al doilea a fost identificat jumătate de oră mai târziu.

Agresorii, Marius A., şi Alexandru C., ambii de 18 ani, din municipiul Suceava, elevi la Colegiul Tehnic Petru Muşat, chiuliseră de la ore şi s-au agăţat de puştiul cu doi ani mai mic care semăna cu un tânăr cu care s-au bătut la o petrecere în comuna Dumbrăveni. Când au aflat că cel din faţa lor este tot din aceeaşi comună, cei doi nu au mai stat pe gânduri, luându-l la bătaie. La un moment dat minorul a fugit în stradă, printre maşini, însă cei doi au continuat să-l urmărească şi să-l lovească.     

„Deşi, în timp ce-şi loveau victima, agresorii au realizat faptul că s-au înşelat cu privire la participarea acestuia la conflictul din Dumbrăveni, au continuat să-l lovească pentru simplul fapt că este din această localitate”, a declarat căpitanul Bogdan Cornaci, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Suceava.

Deocamdată elevii agresori au primit doar câte o amendă pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, aşteptându-se o plângere din partea victimei pentru continuarea cercetărilor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elev bătut în stradă dintr-o confuzie.
 Vizualizări articol: 1081 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elev bătut în stradă dintr-o confuzie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lipsa de educatie trimis de
(23 apr 2008, 11:21:04
degeaba traim in anul 2008! Tinerii nostri se comporta ca acum 30-40 de ani,atunci cand ,la balurile din sate se taiau si omorau pe capete cei care nu era din localitatea cu pricina.Azi asemenea comportamente se catalogheaza ca fiind necivilizate,comise de unii inapoiati,traiti la tara,care sunt rupti de civilizatie.

Cum pot fi caracterizati modernistii nostri?La fel cu ultimii tarani din anii '60-'70.

Scolile de corectie si puscariile ar trebui sa geama de clienti!
2.   Nu are rost... trimis de
(23 apr 2008, 11:24:44
sa spunem cu totii in cor : NOI SUNTEM ROMANI !!!
3.   Spirit civic trimis de
(23 apr 2008, 11:34:03
tare ma indoiesc eu ca la ora 13.00 prin zona nu treceau OAMENI, ca lume era, de ce acestia au avut posibilitatea sa se manifeste ca in codru, trebuia neaparat sa vina jandarmii.RUSINE, unde sunt elevii mai mari care pe timpurile pomenite anterior ne aparau, dar ce e mai important sa nu uitam II RESPECTAM si le stiam si de respet si de frica. Daca s-ar taia si omora si tot nu ar interveni nimeni. Traim in RRomania si ne meritam soarta.RUSINE, de c...t preyent, halal viitor. Si noi bucovineni nu eram asa, of.
3.1  RE: Spirit civic trimis de
(23 apr 2008, 12:13:48
daca pumnii tai nu au minte inseamna k tu nu ai nici atat, si esti un ADEVARAT TARANOI de BDJ FRAIERE
4.   Burdujeni Power :)))) trimis de
(23 apr 2008, 11:43:31
Pumnii mei minte nu are...:))) Burdujeni Poweroh go on
5.   Strada trimis de
(23 apr 2008, 12:04:26
Vezi pt lucruri din astea e nevoie de Sers . Nu de politie ci de justitionari ca el .Aici strada vorbeste, si tovarasii.Dar daca s-au batut la bal la Dumbraveni , le trebuie mai intai pasaport sa poata sa i-a palme de la Sers , si atunci cred ca el v-a purta manusi .
5.1  RE: Strada trimis de
(23 apr 2008, 13:27:24
analfabetule,treci la scoala in clasa intai!Tu si justitionarii tai,de doi lei!
5.2  RE: Strada trimis de
(24 apr 2008, 10:20:55
auzi ali cat iti da sers asta sa il pupi in c..r asa de apasat . nu tie rusine mars potaie cu sers al tau ..
6.   Intrebare trimis de
(23 apr 2008, 12:21:07
Nu ieri aparuse un art cum ca "Petru Musat" e scoala EUROPEANA?

Ce dracu fac aia acolo?

Din art reiese:"Agresorii, Marius A., si Alexandru C., ambii de 18 ani, din municipiul Suceava, elevi la Colegiul Tehnic Petru Musat, chiulisera de la ore"
6.1  RE: Intrebare trimis de
(23 apr 2008, 18:48:54
pai ce, tu ai impresia ca acolo invata fii de oameni civilizati? acolo este o adunatura de prosti, bubuie prostia in ei , au noroc ca nu doare prostia pt ca altfel ar rage toata ziua. Pe urma se duc acasa la ei , la tara si se lauda ca ei fac scoala la Suceava, vai de capul lor si a parintilor care au uitat sa le dea educatie.....
7.   Aha trimis de
(23 apr 2008, 12:28:54
Sunt niste criminali care merita puscarie sau scoala de corectie. Pentru ca altfel vor creste si vor deveni mai rai. Politia nu era obligata ca in acel moment sa fie in acel loc, dar il sfatuiesc pe baiat sa depuna reclamatie si sa ii inchida nitel . Daca nu sa se autosesizeze politia. Traim intr-un stat in care platim taxe si ei (politia) iau salarii din banii nostri. Nici profesorii nu au nici o vina pentru ca nu pot sa ii tina legati la ore.
7.1  RE: Aha trimis de
(23 apr 2008, 15:38:14
mai " aha " daca erai numai un pic curios inainte sa te apuci sa lasi comentarii de doi lei si citeai codul penal...observai ca infractiunea de " lovire " se incadreaza in categoria celor in cazul carora pentru punerea in miscare a actiunii penale este nevoie de plangerea prealabila a persoanei vatamate. degeaba se autosesizeaza politia ca fara plangerea aluia nu se pot lua masuri. chiar si in cazul in care ala face plangere ma indoiesc ca nu se vor impaca pe urma si ma indoiesc si mai mult ca nu vor lua doar o amenda administrativa si ma indoiesc si mai mult ca exista vreun procuror in romania care ii va trimite in judecata pe cei doi iar de o condamnare cu executare nici nu poate fi vorba. mars la scoala si pune mana pe carte nu mai posta comentarii aiurea pe site
8.   Vrajeala trimis de
(23 apr 2008, 13:06:08
asta este vrajeala... cand un lachi de asta este prins cu mata in sac, primul lucru care il face este sa nege.. cred ca le batea soarele in ochi si nu au observat ca era un oarecare pusti.. atata prosteala nu am mai vazut demult.
9.   Chipurile niste smecheri trimis de
(23 apr 2008, 16:49:02
imi pare rau sa va zic dar in sv apar noapte de noapte noi smecheri ,cel mai frecvent in bdj, ar trebui legatzi astia k vad k din ce in ce mai mult si`o iau in cap si politia nu le face nik, e mai rau dekt pe vremea lu stefan cel mare si tot la fel de trist
10.   Atitudine trimis de
(23 apr 2008, 19:09:49
la atitudinea multora din ziua de azi, mi se pare potrivit ca fiecare din noi sa avem un spray paralizant la noi, sau de ce nu, chiar o arma. daca eram in locul pustiului si aveam posibilitatea sa iau gatu' unuia din cei doi, o faceam fara prea mari ezitari. legitima aparare
11.   Smecherii de burdujeni trimis de
(23 apr 2008, 19:19:14
acesti 'eroi' au fost, sant si vor fi anca ,deoarece marea majoritate a lor, stau si-si fac veacul prin crasme, cu cei care ar trebui sa pazeasca linistea si ordinea orasului
12.   Pt paiu trimis de
(23 apr 2008, 21:55:44
tu sigur lucrezi la ziar Eu unul nu te-as numi jurnalist Sefii de la Monitorul poate vor avea bunavointa sa-ti plateasca macar niste cursuri pt a te exprima mai bine Esti varza

13.   Desteptii trimis de
(23 apr 2008, 22:27:48
bre, al naibii va place sa ii tot criticati pe astia de scriu la ziare
14.   Ss trimis de
(24 apr 2008, 03:37:02
****mea de tarani prostilaughing)) dumbraveni...ii clar ..tarani biserica mamii lor
15.   Strada trimis de
(24 apr 2008, 09:41:45
O'zca sa vina SERSminator sa instituie prin legea strazii linistea frustratilor la pubertate, unde esti SERSminator???...lumea are nevoie de tine...o masinarie sofisticata de furt auto din Gerkrypton si trafic cu fiinte umane prin alte galaxii din europa...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei