Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 apr 2008 - Anul XIII, nr. 93 (3774)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Reacţii

Prodan: „Legea nu se schimbă cum vrea Gheorghe Flutur”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele PNL Suceava, senatorul Tiberiu Prodan, a ţinut să-i explice liderului democrat-liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, că legislaţia privind organizarea teritorială a României şi a administraţiei publice locale nu s-a modificat. Declaraţiile liderului liberal vin după ce Gheorghe Flutur a anunţat că în situaţia în care va câştiga preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, acest lucru va însemna că el va fi premierul judeţului, iar viitorii primari vor fi miniştrii cabinetului său.

„Legea administraţiei publice locale nu se schimbă cum vrea Gheorghe Flutur”, a subliniat Tiberiu Prodan. El a adăugat că este posibil ca declaraţiile lui Gheorghe Flutur să fie făcute ca urmare a „nostalgiilor” pe care acesta le-ar avea din perioada când a fost ministru în Guvernul Tăriceanu.

„Punem aceste declaraţii pe seama nostalgiilor din trecut, dar şi pe seama visurilor avute anterior, şi a promisiunilor pe care le-a avut”, spune preşedintele PNL Suceava.

Tiberiu Prodan a explicat că în timp ce unii îşi doresc „să formeze Guverne”, actualul Executiv condus de Călin Popescu Tăriceanu continuă să vină în sprijinul comunităţilor locale. Prodan a precizat că recent, Guvernul Tăriceanu a aprobat alocarea a 130 de miliarde de lei vechi pentru mai multe localităţi din judeţul Suceava, fonduri care vor fi folosite pentru realizarea mai multor proiecte de dezvoltare locală.

„Asta înseamnă o atitudine corectă şi responsabilă a unui prim-ministru, şi anume să distribuie banii de care dispune Guvernul pentru a sprijini dezvoltarea comunităţilor locale”, a încheiat Tiberiu Prodan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prodan: „Legea nu se schimbă cum vrea Gheorghe Flutur”.
 Vizualizări articol: 1121 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Prodan: „Legea nu se schimbă cum vrea Gheorghe Flutur”1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Taci mortaciune ... trimis de
(19 apr 2008, 11:16:39
prodan jigodia dupa ce i-a tras-o lui brandusel in 2004 si l-a pus sa voteze de 5 ori ca sa ii ia locul ...uite cine vorbeste ....acum tot asa o sa i-o tragi lui brandusel ....neghiobule???
2.   Cine-i asta? trimis de
(19 apr 2008, 15:06:00
Mustacoisul asta mananca la cacao! Flutur are sansa sa ajunga prim ministru, functie la care Prodan nici nu viseaza....Pnl-ul e terminat in judetul Suceava.O sa va rugati de dl Flutur sa va primeasca la el, dupa alegeri....Sunteti niste tradatori, mincinosi si puturosi! Hai valea!
2.1  RE: Cine-i asta? trimis de
(19 apr 2008, 15:30:21
Auzi frate ce fabulatii, flutur are sansa sa fie prim ministru...LOOOOOLLLLLLLLLLLLL

Asta va zice flutur? Pai trebuie sa fii prost rau sa crezi asa o tampenie, cand flutur e doar un catelus pe langa celelalte hiene din pdl (boc, videanu, berceanu etc.)

Draga YO, flutur are capital politic, dar este un mare mincinos si bandit! Si tradatorii gen lungu sunt in pdl, din fericire!
3.   Pentru bebe... trimis de
(20 apr 2008, 11:55:25
Pfui.... Scuipa repede jos ce ai gura sa nu te inneci si nu mai pune botul pe toate mizeriile ! Nu ca marele Prodan n-ar merita calificativele primite,dar mai mare grija pentru cei mici si prostuti,parca n-ar strica.Se aude PD-Laturilor,nu mai lasati tastele pe mina unor handicapati subdezvoltati.
4.   Pt fault trimis de
(20 apr 2008, 13:56:30
fault = curvistina psd-ista si jigodie comunista

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei