Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 apr 2008 - Anul XIII, nr. 93 (3774)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă

PDL- Rădăuţi continuă dialogul cu cetăţenii

Organizaţia PDL- Rădăuţi continuă consultarea cetăţenilor prin intermediul unui panou amplasat în zonele cele mai importante din municipiul Rădăuţi. Este vorba de cartierele „Obor”, „Hurmuzachi”, „Călăraşi”, „Hipodrom” şi „Piaţa Mică”. Principalele probleme colectate de la cetăţenii au fost reprezentate de mizeria parcurilor rădăuţene, lipsa spaţiilor verzi adecvate unui municipiu lipsit de alternative viabile pentru petrecerea timpului liber, starea jalnică a drumurilor în pofida eforturilor aproape disperate ale administraţiei Frunză de a asfalta anumite porţiuni de străzi la final de mandat, lipsa locuinţelor pentru tineri, câinii comunitari care sunt un real pericol pentru locuitori, mizeria în care afla centrul istoric al localităţii, modul suspect în care a fost cedat de către administraţia locală o parte din parcul de la Gara Mică, lipsa cronică de parcări pentru numărul tot mai mare de automobile, iluminatul public deficitar şi aproape inexistent în anumite zone, ş.a. Iniţiativa PDL - Rădăuţi suplineşte lipsa dialogului între administraţia Frunză şi cetăţenii municipiului, dorindu-se a se pune bazele unui dialog real, corect şi eficient pentru toţi rădăuţenii în vederea identificării unor soluţii concrete, viabile. Deocamdată, PDL-Rădăuţi doar colectează aceste date şi informaţii, iniţiativa sa fiind bine primită de către rădăuţeni, dovedindu-se încă o dată, că administraţia Frunză refuză dialogul şi dezbaterea publică a problemelor municipiului Rădăuţi. Demersul PDL-Rădăuţi va continua în zilele următoare, şi în alte cartiere din municipiu.

Biroul de Presă

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PDL- Rădăuţi continuă dialogul cu cetăţenii.
 Vizualizări articol: 544 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PDL- Rădăuţi continuă dialogul cu cetăţenii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo trimis de
(19 apr 2008, 12:27:47
e initiativa foarte buna...kiar sunteti buni...sper sa se implice cati mai multi cetateni pt rezolvarea problemelor...
2.   Profesorii... trimis de
(20 apr 2008, 09:23:39
Dl. Flutur.de ce primarul dvs. de Falticeni e singurul primar din judet care nu da tichetele cadou profesorilor ? oricum nu-l vota nimeni ca nu a facut nimic 4 ani,dar totusi ....
2.1  RE: Profesorii... trimis de
(20 apr 2008, 18:59:07
din cauza lui tofan ,la Falticeni o sa va bata Marza cu 5000 de voturi ! La falticeni v-a pierde flutur si pdl ! ati racolat un lesinat de primar care nu a facut nimic si nici macar pnl nu il mai punea !
3.   Frunza=mort trimis de
(21 apr 2008, 09:53:46
FRUNZA ESTE DEPASIT DE PROBLEMELE ORASULUI ,AVEM NEVOIE DE UNSUFLU NOU.VOTATI OLAREAN PENTRU 4 ANI ,DACA NU VA FACE NIMIC SA NU MAI AUZIM DE EL .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei