Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 apr 2008 - Anul XIII, nr. 93 (3774)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Containere de gunoi

Liliana întreabă, Angela răspunde

Cetăţenii municipiului Suceava au apreciat iniţiativa viceprimarului Angela Zarojanu de a le răspunde şi prin presă întrebărilor care vizează problemele lor de zi cu zi. Asta o demonstrează apelurile numeroase primite la numărul de telefon 0230-210.020, precum şi mail-urile trimise pe adresa angelazarojanu.raspunde@gmail.com. Întrebarea de astăzi a venit tot din cartierul Obcini, de la Liliana.

Liliana: Am aflat din Monitorul de Suceava despre iniţiativa dumneavoastră şi vreau să vă semnalez şi eu o problemă foarte importantă tot din cartierul Obcini. Nu traficul e cea mai importantă problemă, ci numărul mic al containerelor de gunoi. Eu locuiesc pe strada Viitorului şi sunt nevoită să parcurg cu găleata în mână 300-400 de metri ca să găsesc un container în care să arunc gunoiul. Ce o să faceţi pentru asta când o să ajungeţi primar?

Angela: Vă mulţumesc că mi-aţi sesizat această problemă, dar vă anunţ că deja noi lucrăm pentru rezolvarea ei şi am luat măsuri. Am repetat solicitarea mea către serviciul de specialitate din cadrul Primăriei de a cere firmei Rosal, care se ocupă de salubrizarea municipiului, să suplimenteze numărul de containere pentru depozitarea gunoiului. În câteva zile veţi vedea rezultatul. Vă mai spun că în momentul de faţă analizăm modalitatea în care vom face colectarea selectivă a deşeurilor în Obcini, pentru că în acest cartier nu sunt spaţii suficiente în vederea amenajării unor locuri speciale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liliana întreabă, Angela răspunde.
 Vizualizări articol: 982 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liliana întreabă, Angela răspunde0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   La fel trimis de
(19 apr 2008, 11:43:44
terminati cu vrajeala asta , cu george , liliana, costel, maria etc , n-ati facut nimic ( DECAT PENTRU INTERESUL VOSTRU) 4 ani si acum intr-o luna spuneti ca veti rezolva totul .Acum va criticati intre voi ( Lungu, Zarujanu, Dontu) , dar timp de 4 ani a-ti fost in Primarie , v-ati vazut de interesele voastre : Lungu face scoli pe firma lui fratesu, raraita face case din lemn pe firma ei Moldsilva ( macar daca o trecea si ea pe o sora, un frate , un var ceva), n-ati facut nimic pentru suceveni

SA VA FIE RUSINE !

P.S. " d-na " Zarujanu nu va mai puneti oamenii sa ne sune !!!
2.   Chiar vrajeli... trimis de
(19 apr 2008, 13:33:46
Nu va bazati ce zic primarii,viceprimarii,Rosalul,numai minciuni.Promisiuni electorale.Uitati-va la napastuitul cartier Zamca,unde pe un perimetru mare ce cuprinde alei cu majoritatea blocurilor de aici,intre G.Enescu,G.Ureche,Zamcii si

Narciselor,nu sint decit,vreo3 puncte de colectare gunoi,peD.Cantemir,linga gradinita si linga Bicom,e drept,mai toaletate acum,dar pe O.Bancila,Visinilor,Stejarului zeci de scari,nu exista nici un container.Pe M.Costin,la brutaria Turotex,care banuesc ca platesc salubrizare nu au nici un container,si culmea,acu o luna ,in Monitorul ,Rosalul declara ca au terminat primul punct ...modernizat,care de fapt nici nu exista,promitind ca fac unul si pe aleile aferente la I.Neculce,dar care va fi facut la Sf.Asteapta,caci nimeni nu vrea sa intre in conflict cu proprietarii de masini care parcheaza pe acolo.Iar in privinta strazilor,jale mare,inghesuite,numai gropi,fara posibilitati de parcare.Dragi candidati,oamenii de aici nu vor vota!
3.   Chiar ca seamana trimis de
(19 apr 2008, 14:25:19
Cine o fi tanti Zarojanu cretinul cu apa colorata din fantanile arteziene?Azi eram cu al meu copil in masina la semafor in centru,si-mi spune ala micu:Uite tata,apa din fantana e ca la noi in veceu!!!!Asa era,albastra!!!
3.1  RE: Chiar ca seamana trimis de
(19 apr 2008, 15:25:18
E ideea maretului gospodar lungu, domnule! El a vrut sa coloreze apa din fantani!
4.   Proasta idee trimis de
(19 apr 2008, 16:36:54
Foarte proasta ideea de a colora apa... Aia albastra ca aia albastra... Dar cea maronie... parca e apa ruginita, ca sa nu zic altceva.

5.   Daca ai putere demonstraza trimis de
(19 apr 2008, 19:08:04
pentru doamna vice angela...suntem locuitori ai unui bloc din centru orasului..strada se CheAma TEODOR STEFANELI LANGA PECO BURLACU LA SEMAFOR...dar aceasta strada a fost ocupata abuziv de un cetatean ce si-a construit casa chiar pe jumatatea strazii..daca doriti sa aratati doamna ANGELA ca aveti putere ..aratati-ne ..va multumim
6.   Sigur trimis de
(19 apr 2008, 19:56:20
ce putere o sa va arate ea daca ajunge primar..... o sa vedeti vile, case, hotelul (de linga metro), ogroaza pt ea si familia ei.

Ce putere ? Acu la sf de mandat da va arata ce o duce capu ca pina acum nu a facut nimic, sorry

Ce e cu intrebarile astea "comandate"?

Punetii inrtebarea : Doamna matale ce ai facut in astia 4 ani concret pentru banii nostri la salariul matale? concret vino si arata prin acte si fapte exact ce ai facut matale nu restul din primarie ci doar matale

Ia sa vezi ca la asta intrebare nu raspunde, de ce oare? noi nu ne suparam(ca o intelegem : nu a facut nimic)
7.   Iti ajunge madam! trimis de
(20 apr 2008, 12:03:28
Cum nu a facut nimic? a facut chiar f. multe: masina ptr. fiecare membru de familie, vila aproape gata, inca un apt. cu 3 camere cumparat tot in Suceava ptr. copii tot felul de facilitati, sa nu mai vorbim de excursii ptr. binele Sucevei, petreceri cat incape.
8.   Pentru CETATEAN trimis de
(20 apr 2008, 19:32:18
Daca dna Zarojanu are realizari in familie , bravo ei ! Din cate cunosc este o familie cu succese profesionale dobandite prin munca proprie ,iar copiii sunt studenti (nu la Suceava)la zi foarte buni ! Tu ,,cetatean" , te trezesti vorbind si te bagi in seama singur. Cred ca esti cu mentalitate aiurea ,,sa moara capra vecinului" ...de ce nu candidezi sa te imbogatesti si tu , ha,ha . Cre ca esti vreun vecin care n-are ce face decat sa pandeasca pe ceilalti locatari . Mergi si tu la doctorat , completeaza-ti studiile primare si sa mai vorbesti atunci .
8.1  RE: Pentru CETATEAN trimis de
(20 apr 2008, 20:10:38
liviu, mergi la medic pana nu-i prea tarziu...
9.   Hop, hop trimis de
(21 apr 2008, 10:13:21
Dupa cum calca se cunoaste cat este de inteligenta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei