Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 apr 2008 - Anul XIII, nr. 93 (3774)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Înscriere

PRM a depus listele pentru CJ Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PRM Suceava a depus, în cursul zilei de ieri, la Biroul Electoral Judeţean, listele de candidaţi pentru Consiliul Judeţean Suceava. Pentru funcţia de preşedinte al acestei instituţii, PRM Suceava mizează pe actual vicepreşedinte al administraţiei judeţene, Stela Acatrinei, aceasta fiind şi cea care deschide lista de candidaţi pentru funcţiile de consilieri.

Preşedintele PRM Suceava, Gheorghe Acatrinei, a precizat că lista de candidaţi pentru Consiliul Judeţean cuprinde oameni din toate domeniile de activitate, plecând de la economişti, jurişti, profesori, medici, şi până la reprezentanţi ai pensionarilor.

Pe lista de candidaţi, Stela Acatrinei este urmată de actualul consilier judeţean PRM, Cezar Ioja – manager, Constantin Luchian – administrator firmă, Niculina Niţă – director de grădiniţă, Ioan Cârdei – administrator.

Preşedintele PRM Suceava a subliniat că organizaţia pe care o conduce are toate şansele să câştige preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, în condiţiile în care Stela Acatrinei are experienţa necesară pentru ocuparea unei astfel de funcţii de conducere la nivel judeţean.

Gheorghe Acatrinei a mai spus că până în momentul de faţă, PRM a depus listele de candidaţi pentru Consiliile Locale din 83 de localităţi ale judeţului, urmând ca până la începutul săptămânii viitoare să fie „oficializate” şi listele pentru celelalte comune şi oraşe.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PRM a depus listele pentru CJ Suceava.
 Vizualizări articol: 827 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PRM a depus listele pentru CJ Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cine e, cine e ? trimis de
(19 apr 2008, 23:23:11
Oare cine o fi Niculina Nita , o fi amanta lui Acatrinei sau nevasta braconierului ? Sau poate e o noua fina a preamaritului presedinte octogenar?

Asta inseamna ca aveti multi oameni in partid , daca nu puteti completa listele .
2.   Familisti trimis de
(20 apr 2008, 19:55:09
Dupa cum se vede PRM-ul incepe sa devina unpartid pentru anumite familii care trag sforile. Apar pe listele pentru consilieri la municipiu si judet familiile: Acatrinei,Nita, Jescu etc. Familii care au reprezentanti pe liste si la municipiu si la judet. Multa prostime in PRM daca permite asa ceva. Mai ceva ca in comunism unde Ceausescu isi baga pe functii toti membri familiei. Cu as idei cred ca veti avea soarta PCR-ului va spune un PRM-ist. Mai aveti si alti membri valorosi sau numai aceste familii????????????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei