Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 apr 2008 - Anul XIII, nr. 93 (3774)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Accident cumplit

Trei morţi în urma tragediei de la Pătrăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numărul victimelor groaznicul accident rutier petrecut joi dimineaţă pe DN 2, în dreptul comunei Pătrăuţi, a ajuns la trei. După ce o femeie şi un bărbat au decedat la puţin timp după accident, câteva ore mai târziu şi o a treia victimă, un bărbat în vârstă de 67 de ani, a decedat la Spitalul Judeţean Suceava.

Bilanţul accidentului a ajuns astfel la trei morţi şi doi răniţi, condiţii în care se poate vorbi de cea mai cumplită tragedie rutieră din acest an.

Joi dimineaţă, la ora 8.00, Vasile Jureschi, din Pătrăuţi, împreună cu soţia, a plecat spre Suceava la volanul autoturismului Dacia 1310 al familiei. Pe drum, la ocazie, în maşină au mai fost luaţi Mariana Hatnean şi nepotul acesteia, Lucian Petriuc, plus încă un bărbat, Benone Iovu, care aveau şi ei treabă în Suceava.

La ieşirea din comună pe DN 2, şoferul a dat dovadă de imprudenţă maximă. Deşi un tractor încerca şi el să iasă pe DN2, şoferul a intrat pe lângă acesta şi a virat la stânga, înspre Suceava. Cu vizibilitate aproape de zero din cauza tractorului, şoferul a fost lovit din lateral stânga de un microbuz Ford Club Wagon, care venea regulamentar de la Suceava. Microbuzul a făcut praf autoturismul Dacia, proiectându-l în afara carosabilului.

 

Şi a treia victimă avea şanse minime de supravieţuire

Dacă cei patru pasageri din microbuz, un Ford american, au scăpat fără răni de pe urma accidentului, cei cinci pasageri din Dacie au fost loviţi grav. Prima a decedat Mariana Hatnean, în vârstă de 43 de ani, care stătea pe bancheta din spate, în zona opusă impactului. Aceasta nu a mai ajuns la spital, decedând până la sosirea ambulanţelor.

Şoferul maşinii, Vasile Jureschi, de 67 de ani, a decedat şi el la aproximativ 40 de minute de la accident, rănile de la cap fiindu-i fatale. Benone Iovu, tot de 67 de ani, care stătea scaunul din spate, pe partea impactului, a decedat câteva ore mai târziu. Ajunsese la spital în stare deosebit de gravă, cu funcţiile vitale grav alterate, şi nu a mai putut fi salvat.

Poliţiştii care au făcut cercetările la faţa locului au stabilit că accidentul s-a produs din cauza şoferului Daciei, care nu s-a asigurat la ieşirea pe DN 2.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei morţi în urma tragediei de la Pătrăuţi.
 Vizualizări articol: 1335 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 7 voturi
Trei morţi în urma tragediei de la Pătrăuţi3.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ford american trimis de
(19 apr 2008, 11:41:04
Condoleante familiilor indurerate. Totusi, nu pot sa nu remarc tragicomicul articolului. Un Ford american... Deci tot din cauza capitalistilor astora cu masinile lor sigure si puternice ne mor noua cetatenii. Ar trebui sa nu se mai dea voie sa se aduca in tara masini din astea asa solide... ca ne fac praf toate daciile. Ca stim cu totii ca soferii de dacii sunt zmei si au voie sa iasa in trafic fara semnalizare, asigurarea la depasire e optionala, etc.
1.1  RE: Ford american trimis de
(19 apr 2008, 13:23:47
auzi ar trebui sa nu mai dea voie la epavele de dacii pe drumurile noastre nu la straine sa nu intre in tara

2.   4 morti nu 3 trimis de
(19 apr 2008, 13:25:52
ieri a mai murit si cealalta persoana..imi pare rau...
3.   Ford american trimis de
(19 apr 2008, 13:37:05
acest accident mia indurerat familia fiind ruda cu al 3 lea decedatnu pot sa cred ca iovu benone a murit cat despre astea acel conducator auto era tractorist obisnuit cu aratu nu cred ca a invatat regulile elementare de de baza a circulatiei familia mea este alaturi de fam. iovu la greaua pierdere pricinuita de decesul celui care a fost benone iovu dumnezeu sa/l odihneasca in pace
4.   Credinta trimis de
(19 apr 2008, 15:03:03
Aviz primarului si preotului din Patrauti:MAI SFINTITI FRATILOR LOCUL ALA CA DACA NE ADUCEM AMINTE CU PUTIN TIMP IN URMA A MAI FOST IN ZONA UN ACCIDENT IN CARE AU MAI MURIT 2 PERSOANE.POLITIEI O RECOMANDARE POATE SE PUNE UN SEMAFOR SAU CRUCEA SFANTULUI ANDREI PENTRU TOTI CARE VIN DINSPRE PATRAUTI CA NU MI SE PARE CORECT SA STATI CU RADARUL TOATA ZIUA ACOLO.
4.1  RE: Credinta trimis de
(19 apr 2008, 21:02:14
Crucea Sfantului Andrei se pune la trecere de nivel cu calea ferata .... si radar acolo nu sta toata ziua ... se vede ca nu ai habar despre ce vorbesti ... nu sta cu radarul in-afara localitatii ... acolo e DRUM NATIONAL si nici decum Localitate .... dar ... na ai comentat si tu sa te afli in treaba probabil ...
5.   Calmati va trimis de
(19 apr 2008, 21:20:02
nu are rost sa se mai judece cine este vinovat,in cazul acesta mortul este vinovat...asa spune proverbul...cred ca trebuia mai multa atentie din partea la toti.nu da-ti vina ca unul are masina straina ca unul are dacie etc....mai multa rabdare ne trebuie.....

6.   Atentie la politia rutiera trimis de
(20 apr 2008, 07:57:03
EU ZIC SA SE PUNA IN INTERSECTIA AIA UN PANOU PE CARE SA SE SCRIE MARE NUMARUL MORTILOR SI RANITILOR DIN ACCIDENTELE RUTIERE DIN ACEL LOC. SA VADA ORICE PATRAUTEAN SI SA-SI ADUCA AMINTE...SI POATE ASA VOR FI MULT MAI ATENTI CAND IES PE E85!!!!!!!

VREAU RASPUNS AICI DE LA CEI DE LA POL. RUTIERA, SAU DE LA CEI DIN CONS. JUD. CARE POT FACE CEVA IN SENSUL ASTA!
7.   Sa va explic cum e pe la altii trimis de
(20 apr 2008, 09:14:37
ziua buna

in alte parti - tari - pe unde am mai umblat cu masina, la intersectiile cu drumuri de astea judetene cum e cazul acolo la Patrauti, se pune limitare de viteza pentru masinile care circula pe drumul national, in cazul nostru E85. Limitarea este de 50-60km/h si tine pana depasirea intersectiei.

asa cred ca trebuie facut si la Patruti. da asta numai daca le pasa institutiilor statului... ceea ce nu prea cred.

numai bine si conduceti prudent!
8.   Vinovatii nu sunt vinovati trimis de
(21 apr 2008, 12:03:48
nu sunt semne de restrictie de viteza dar atunci cand politia vine la fata locului din exces de zel (ca doar nu sunt ei in cauza sau SEFUL LOR CEL FARA DE PATA) gasesc vina cu restrictia de viteza(50-60 km/h) dar ar trebui ca cineva sa vada cam cu cat ruleaza ei cadrele M .i. cei mai corecti din cei corecti .EI sunt vinovati sunt platiti din banii nostrii (FRAIERI CE SUNTEM)si ce fac freaca manganul ca de obicei in loc ca unul de la circulatie sa stea acolo in intersectie caci sunt platiti destul trintorii RUSINE SISTEMULUI

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei