Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 apr 2008 - Anul XIII, nr. 93 (3774)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un consilier local câmpulungean a plecat din PD-L

Biroul Permanent Municipal al PSD Câmpulung Moldovenesc s-a întrunit joi seară pentru definitivarea listelor electorale ale candidaţilor pentru funcţiile de consilieri locali.

Potrivit precizărilor purtătorului de cuvânt al organizaţiei, vicepreşedintele Vasile Vargan, au fost stabilite cele 22 de persoane ce vor compune lista candidaţilor pentru consilieri locali şi reprezentanţii partidului la secţiile de votare. Ordinea candidaţilor pe listă nu a fost încă dezvăluită, în schimb s-a anunţat un candidat-surpriză.

Este vorba despre Radu Mihalescul, consilier local actual şi fost vicepreşedinte al PD-L Câmpulung Moldovenesc, recent primit membru în PSD.

„A fost primit în organizaţie pentru că are experienţă politică şi chiar dacă este considerat de unii o persoană controversată, eu ştiu că va lupta pentru binele localităţii. Vine să ne ajute în proiectele de renaştere a Câmpulungului, este energic, hotărât şi va fi şi mai activ, pentru că va avea responsabilităţi clare în organizaţie. De altfel, în zilele următoare vom anunţa şi primirea altor membri activi din fostul PD, nemulţumiţi de modul dictatorial în care se face politica în actualul PD-L. Îi vom primi cu braţele deschise şi vor vedea că la noi se lucrează în echipă şi există proiecte viabile pentru toţi câmpulungenii”, ne-a spus Vargan.

 

„Nu mă regăsesc acum în doctrina noului PD-L”

La rândul său, fostul vicepreşedinte PD-L Mihalescul a explicat că a preferat trecerea în PSD pentru că în PD-L nu se regăsea. „Partidul meu de suflet, care a fost PD-ul, nu mai există. Nu mă regăsesc acum în doctrina noului PD-L. Am încercat să mă adaptez, dar am constatat că acolo se tinde spre dictatură. În PSD am găsit în schimb democraţie. PSD şi fostul PD aveau principii comune care s-au păstrat acum doar în PSD. Am găsit şi în candidatul acestui partid pentru funcţia de primar, dl. Vasile Vargan, un om de echipă, pe care îl cunosc de mult timp, îl apreciez şi vreau să îl sprijin. După mine ştiu că vor veni şi alţi membri din fostul PD. Nu am venit pentru funcţie, ci pentru că ştiu că pot face multe lucruri bune alături de Vasile Vargan şi de PSD”, a spus Mihalescul.

Vicepreşedintele Vargan ne-a mai comunicat că în aceeaşi şedinţă de la Câmpulung Moldovenesc PSD a retras sprijinul politic acordat lui Ioan Antohi şi lui Vasile Gorodea, aleşi consilieri locali în actuala legislatură pe liste PSD, pentru că au migrat la PD-L, respectiv PC fără a face anterior „un gest de demnitate, de fair play prin depunerea unei demisii din PSD înainte de a se înscrie la alţii”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un consilier local câmpulungean a plecat din PD-L.
 Vizualizări articol: 2261 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Un consilier local câmpulungean a plecat din PD-L4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mihalescu e un gunoi trimis de
(19 apr 2008, 11:18:16
nesimtitul asta tot ameninta ca pleaca din 2003 ...e un nimic si un diversionist ...apropo ce iti mai face curvistina de ficata??
1.1  RE: Mihalescu e un gunoi trimis de
(19 apr 2008, 15:30:36
MAI NESIMTITULE,CUM ITI PERMITI SA TE IEI DE FETELE OMULUI?????? ESTI UN NIMIC.APROPO,CUM L-AM "GASIT" PE Dl.Briceag, ITI PROMIT CA O SA TE "GASESC" SI PE TINE....CAT DE CURAND
1.2  RE: Mihalescu e un gunoi trimis de
(19 apr 2008, 22:23:11
Cum l-ai gasit pe Briceag? E curios ca nu mai scrie! Vreau DETALII!! A CAZUT BRICEAG!!! URAAAAAAAAAAA Nu mai e mult si cade si flutur!!
1.3  RE: Mihalescu e un gunoi trimis de
(21 apr 2008, 02:03:45
Mars ma gunoaie comunista..
2.   Paguba in ciuperci trimis de
(19 apr 2008, 12:00:41
Paguba in ciuperci. Ce a facut el pentru partis, sau pentru cimpulungeni? Nimic. Asa ca ura si la gara!!
3.   Ptr BEBE trimis de
(19 apr 2008, 12:23:37
Din cate stiu eu BEBE domnul Mihalescul nu este un nimic,are o familie frumoasa..de bine de rau s-a ridicat prin forte proprii si nu-ti cere tie de mancare.Esti suparat fiindca nu ai putut sa-i cuceresti fiica?!Bravo domnului Mihalescul pentru modul in care si-a educat copiii,avetzi niste fete destepte,educate,frumoase si cu mult bun simt(din pacate Campulungul duce lipsa de asa ceva).
4.   Ptr BEBE trimis de
(19 apr 2008, 13:30:58
In primul rand...cel mai corect era s iti dai numele real....dak ai cu ce s iti sustii afirmatiile....Dak tatal meu era un nimic si o persoana neimportanta, trecea neobservat....dar vad k nu trece....E clar k esti un membru pd-l...nervos si ofticat k nu l-ati putut inlatura asa usor. E un om puternic cu caracter ..care a fost membru PD 15 ani d zile...asta inseamna ca si-a iubit partidu si i-a fost loial !! Dar acum PD nu mai exista ...deci nu vad care e problema k a plecat....Referitor la "curvistina" de fiicasa...ai incercat s strici imaginea cuiva.....dar nu te-ai gandit k nu ai nici o sansa cu asa ceva??...lumea din oras ma cunoaste si pe mine si p sora mea...ne respecta tocmai pentru faptul k nu suntem k majoritatea fetelor....deci....t roade invidia tare k nu poti fi si nu poti avea c are d-nul Mihalescul !!!
4.1  RE: Ptr BEBE trimis de
(20 apr 2008, 11:27:59
fatuco, acum te cred ca nu esti ca majoritatea fetelor. cele mai multe probabil ca stiu sa scrie....
4.2  RE: Ptr BEBE trimis de
(20 apr 2008, 13:20:38
am tot citit ce a scris d-soara Mihalescul si nu gasesc greselile despre care vorbiti d-voastra. asta e limbajul folosit pe net, asa ca nu mai comentati aiurea....fata a scris corect!!!!
5.   Ptr Alin B trimis de
(19 apr 2008, 13:48:56
Stii ce a facut ptr partid..mai precis ptr PD?....la tinut in picioare...timp d atatia ani...multi au plecat knd au dat d greu...au venit inapoi knd au avut ceva de castigat...dar el a fost tot timpu alaturi d PD....acum a plecat ptr ca nu mai exista..;)....Ca niste exemple concrete....la ultimile alegeri si anume ..la referendum si europarlamentare....PD a obtinut cele mai multe voturi atat in c-lung cat si in regiune....mai precis....d la 7 %....Mihalescul Radu impreuna cu d-nul Badale a adus PD la 27 %....deci......a facut ceva ptr partid..;)....iar ptr campulungeni nu prea a avut c s fak....ptr ca a fost singurul consilier PD...iar minoritatea s supune majoritatii......tu poti s ma crezi sau nu....dar ce zik poate fi verificat....
5.1  RE: Ptr Alin B trimis de
(19 apr 2008, 22:28:37
Domnisoara, nu trebuia sa va dati numele real, pentru ca acest forum e ca o arena plina de noroi in care se bat porci. Daca te bagi in tarate, te manaca porcii. Eu stiu ca tatal dvs. a facut o alegere buna si ca este un om respectabil. Si eu am tata implicat in politica, poate la un nivel mai ridicat decat tatal dvs., si vad periodic pe forum vorbe goale aruncate impotriva lui. Nu trebuie sa va hazardati, ca e ceva normal. Vorbele goale nu pot rani decat pe cei neinvatati cu lupta politica.

Deci data viitorare cand interveniti folositi un nick-name. Si o sa vedeti ca e distractiv sa mai bagi care o bomba pe forum impotriva adversarilor politici, dar trebuie sa tineti minte vorba : a te certa pe internet e ca si cum ai castiga la jocurile olimpice speciale pentru handicapati, chiar daca castigi ramai tot un retardat.

Succes dumneavoastra si tatalui dvs!!!

5.2  RE: Ptr Alin B trimis de
(20 apr 2008, 13:14:54
Poate ai dreptate k nu trebuia s imi dau numele.....dar io mi-am spus punctul d vedere....si mi s-a parut normal s ma "semnez"....ms ptr sfaturi....cand am scris stiam k ma expun.....stiam c va urma....dar mi-am asumat riscu'....si asta ptr ca ma stiu curata.....si ptr ca am incredere in tatal meu.....
6.   Pacat trimis de
(19 apr 2008, 14:38:28
ai stat 15 ani ai luptat si acum ai plecat pentru a pierde tot, PSD este slab nu are sanse este un partid ramolit nici badea gheorghe de la tara nu mai are incredere in acest partid de bosorogi si corupti

7.   Felicitari fetelor trimis de
(19 apr 2008, 15:03:19
Nu ii cunosc pe nici unii,dar mi se pare ca adevarul e de partea celui satul de dictatura din PD-Laturi,care pleaca de sus ,de la Incrucisatoru comandant de tara si se propaga in teritoriu prin activisti-gestapovisti ca flutur-Zarone,niste nulitati cu ifose de atotstiitori,ce dicteaza ierarhii dupa bunul plac ,bazati doar pe banii furati in afaceri ca aviara sau raderea padurilor.Cit sunt de mizerabili se poate observa din jignirea badaraneasca a unei persoane din familia celui in cauza.E doar un exemplu de magarie politica specific celor din gasca lui Zarone,ce va urma va fi mai abject. Felicitari domnisoara si daca-l cunosti,nu i-ar strica si o poseta peste cap!(glumesc de sigur...,care cap?).
8.   MIHALESCUL!!!!!!!! trimis de
(19 apr 2008, 20:37:31
Este cea mai fericita zi pentru PD-L . A scapat de un gunoi, vorba celui de la comentariu1.El vorbeste de dictatura cand in toti anii din urma el a impus dictatura santajului.Toti erau santajati incepand cu Uricec si continuand cu altii. Nu se mai regaseste in PD-L? Realitatea este ca nu-l vrea nimeni din acest partid.Nu a facut decat rau PD-lui in toti acesti ani. O sa se lamureasca d-nul Vargan si PSD-ul de ce este in stare acest om.Oare de ce ajuns singurul consilier local? Pentru ca el a fost cel mai bun din PD ?
9.   2 pacate trimis de
(19 apr 2008, 21:01:56
1.- pacat d-le vargan ca ati fost seful politiei campulung mold., daca nu-l cunoasteti si nu stiti cine este r. mihalescul:

2.- pacat d-le vargan ca veti pierde cel putin 4o la suta din electoratul psd, daca apare pe lista electorala pt consilieri locali acest mare si important pd-ist. apropo puneti-l sa scrie o cerere de mina.
10.   F bine trimis de
(19 apr 2008, 22:43:14
Cred ca este o decizie buna a d-nului Mihalescul sa treaca la PSD avand in vedere faptul ca PD-l nu mai este PD, si nici macar oamneii din PD, decat f putini care vor pleca si ei.
11.   Pentru Corina Mihalescul trimis de
(20 apr 2008, 11:08:37
Fata draga, ai o multime de greseli de ortografie. Oare in ce clasa esti? Nici in clasa a IV-a nu sunt admise. Parintii nu se ocupa de educatia ta? Lasa-l pe tata in pace si incearca sa mai pui mana pe carte. Sau cumpara tata notele? La ce tinuta are in poza, cred ca e un bazarist ceva. Am auzit ca nu l-au primit astia din PD-l, nu ca a plecat el.
11.1  RE: Pentru Corina Mihalescul trimis de
(20 apr 2008, 12:13:55
Vai domule "profesor"...ce ochi critic aveti.Din cate stiu domnul Mihalescul nu lucreaza in acest domeniu dar chiar daca ar lucra nu vad nimic josnic.Munca de comerciant mi se pare destul de dificila, o munca care nu poate fi facuta decat de un om cu inclinatii de intreprinzator.Domnule "profesor" de ce nu va dati numele real?poate domnisoara Mihalescul ar vrea sa urmeze niste ore suplimentare.Un profesor adevarat nu ar folosi acest limbaj, sa fim cinstiti si sa o lasam mai moale cu politica si internetul "dragele" mele,ca aveti examene in viitorul apropiat.
11.2  RE: Pentru Corina Mihalescul trimis de
(20 apr 2008, 12:18:03
Vaiii...ma scuzati!inca nu am luat pranzul si va rog sa ma credeti ca imi este foame,am mancat o litera.Ma corectez singur/a ca sa nu apuce domnul "profesor" sa o faca.Rectific "Vai domnule "profesor"."
11.3  RE: Pentru Corina Mihalescul trimis de
(20 apr 2008, 13:01:27
Domnule "profesor".....p net sunt acceptate prescurtarile p care le fak...;)...iar "multimea greselilor d ortografie "....io nu le vad.... dak ati fi un om cu caracter ...poate m-as oftica....dar asa nu pot....tot ceea ce scrieti ...o faceti din invidie....
11.4  RE: Pentru Corina Mihalescul trimis de
(20 apr 2008, 13:44:59
fetito nu are rost sa te bagi in politica lu tactu....pt ca nu stii nimic ....sa iti spun eu cine e taicatu ....i-a mancat de (cur) ba pe badale, ba pe tudorici, ba pe popel ....se tot alia cu fiecare impotriva celuilalt ....da e un gunoi politic si un nemernic .....un santajist si un demisionar .....trebuia sa fie dat afara din 2005 ...cand a trecut si atunci la alt partid si l-am salvat noi .....fetito fugi la invatat si vezi de fustitele tale scurte .....sa iti spun eu de ce crede lumea ca esti o fufa ....iti spun eu ....te imbraci provocator , te uiti cu greata si iti plac masinile scumpe ....ce denota asta??
11.5  RE: Pentru Corina Mihalescul trimis de
(20 apr 2008, 13:58:54
nu cred k lumea zice asta...TU zici asta....TU nu reprezinti "lumea"....si ink incerc s ma controlez si s nu rasp urat.....nu cred k m-ai vazut tu p mine cu fuste scurte....nu cred k ma imbrac vulgar.....nu tre s iti dau tie explicatii....ma uit cu greata ptr ca am la cine s ma uit cu greata...;)...la niste oameni ca voi...altfel nu o pot face....si dak imi plak sau nu masinele scumpe e problema mea!!!!!....cu c t incurc p tine??....esti complexat k nu ai????
12.   Pentru toti!!! trimis de
(20 apr 2008, 13:52:19
Ce a facut radu vor mai face multi!! Adik vor plek din PD-L la PSD.,printre care si eu.Deci "problema" nu este el ci cei care conduc PD-L-ul acum. Observ ca majoritatea celor care isi dau cu parerea si vorbesc urat la adresa lui si fam lui, sunt niste copii antrenati sa faca asta.Rusine!!!!
13.   Are dreptate Mitica trimis de
(20 apr 2008, 14:17:31
Sunt membru PD fiindca in PD-L nu am incaput,bineinteles ei si-au format biroul restrans si in cel mai scurt timp voi pleca si eu in PSD.
14.   Tot ptr d-nu Mihai trimis de
(20 apr 2008, 14:22:21
dak stau si ma gandesc....nu imi plac numa fustele scurte....si masinile scumpe.....imi place si catrinta si carutza....da pe alea doar s le privesc la muzeulaughing ...si referitor la masina...dak nu iti place marca p care o conduc asta e....fiecare cu cat are.....
15.   Pentru Corina Mihalescul trimis de
(20 apr 2008, 22:31:14
IO inseamna EU? Cate cuvinte din cele scrise de tine le gasesti in Dictionarul Ortografic si Ortoepic? Daca scrii asa la examen, ce nota crezi ca ai lua? Alte greseli: numa, la tinut, l-a se scrie, domnisoara, c-lung se scrie cu majuscula, deci C-lung, ...au adus voturi, deci nu a adus voturi, ca sunt 2, si multe altele. Si daca te uiti cu greata, ia o lamaie.
16.   Intrebare trimis de
(20 apr 2008, 22:37:21
Eu n-am nici o treaba. Da' daca asta a trecut la PSD ce cauta azi la Cosmos cu Cuciureanu la masa? Are regrete? Parca a scris ca nu este de acord cu ce fac astia. Ce mai caracter..... Adevarata fata se vede.
16.1  RE: Intrebare trimis de
(20 apr 2008, 23:04:48
ce sanse are Cuciureanu in C-lung ? Elevii...stiu de ce.Pentru elevii ce-l stiu va fi o modalitate de razbunare la indemana.

Cat despre Vargan ce sa zic; nu poate sa se conduca pe el daramite un municipiu. Si apoi din Valea Seaca nu poti duce spre abundenta C-lungul.

Pacat de Tudorici ca s-a ingropat in vie.

Serban este destul de sters. Putin mai conturat se cade pentru un sef al administratiei locale.

Curios sunt sa vad pe cine vor trimite c-lungenii la conducerea orasului.

17.   Ptr profesor trimis de
(21 apr 2008, 09:27:41
hai sa fim seriosi, d-le profesor.!! astea sunt niste greseli minore!! Eu m-am prins ca doriti sa aruncati cu noroi in fata asta, dar cu astfel de lucruri nu aveti cum.Eu o cunosc si nimic din c scrie aici nu este adevarat, este o fata draguta, serioasa si are greata numai cu persoanele care merita.Stati linistiti ca asftel de vorbe aruncate la invidie si din ura nu au cum s ii strice imaginea!
18.   MIHAILECO=PSD trimis de
(21 apr 2008, 10:11:54
MIHAILESCU =URICEC=CHIRIAC=PSD,NU VA REGRETA NIMENI ,LOCUL VOSTRU ERA IN PSD ,FELICITARI,VETI OBTINE 40 DE VOTURI SPER.MIHAILESCU DE LA RADAUTI NU SEAMANA CU CEL DIN CAMPU-LUNNNNGA.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei