Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 apr 2008 - Anul XIII, nr. 90 (3771)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clarificare

Mîrza îi trimite lui Vasile Ilie organigrama CJ Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful administraţiei judeţene din Suceava, Gavril Mîrza, a anunţat că intenţionează să-i trimită prin poştă, vicepreşedintelui PD-L Suceava Vasile Ilie, organigrama Consiliului Judeţean astfel încât să poată studia şi să înveţe care sunt departamentele acestei instituţii. Mîrza a spus că Vasile Ilie are nevoie de această organigramă, în condiţiile în care, în declaraţiile sale de presă, anunţă că PD-L susţine înfiinţarea unor departamente care deja există în cadrul Consiliului Judeţean Suceava.

„Nu de mult susţinea că el va face un serviciu pentru turism, care funcţionează în Consiliul Judeţean de mai bine de trei ani, iar acum, mai nou, spune că vrea un departament pentru proiecte europene. Ţin să-l informez pe domnul Vasile Ilie că la CJ Suceava există deja Serviciul de Integrare Europeană şi Sinteză, care se ocupă de promovarea de proiecte europene”, a declarat Mîrza.

Preşedintele CJ Suceava consideră că declaraţiile lui Vasile Ilie sunt de neînţeles, în condiţiile în care acesta a fost vicepreşedinte al acestei instituţii, dar şi consilier judeţean, după anul 2004.

Gavril Mîrza a subliniat că Vasile Ilie ar fi trebuit să cunoască care sunt departamentele Consiliului Judeţean Suceava şi modul de funcţionare al acestei instituţii, şi să nu vorbească despre înfiinţarea unor servicii deja existente. „El vorbeşte de parcă ar veni de pe lună. Asta cu atât mai mult, cu cât este o persoană care a lucrat în CJ Suceava. Şi să nu mai spună bazaconii, pentru că e păcat de el”, a precizat Mîrza.

 

CJ Suceava implementează proiecte de 100 milioane de euro

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al CJ Suceava, Ovidiu Milici, că prin Serviciul de Integrare Europeană, administraţia judeţeană are proiecte în curs de implementare în valoare de 100 milioane de euro. Printre aceste proiecte, spune Milici, se numără şi reabilitarea drumului Moldova Suliţa – Benea, de 0,7 milioane de euro, drum despre care Vasile Ilie susţinea că trebuie modernizat.

„Sunt proiecte care deja se realizează, iar lucrurile nu stau aşa cum spune domnul Vasile Ilie. Şi la proiectele precizate anterior se mai adaugă şi proiectele promovate deja spre obţinerea finanţării, de aproape 50 milioane de euro, şi cele pe care le avem în pregătire de peste 61 milioane de euro”, a mai spus Ovidiu Milici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza îi trimite lui Vasile Ilie organigrama CJ Suceava.
 Vizualizări articol: 1037 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Mîrza îi trimite lui Vasile Ilie organigrama CJ Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CA INTRE BARONI trimis de
(16 apr 2008, 11:50:25
TOVARASE HAI SA NE LASAM DE NEGHEOBII SI SA-I MAI LASAM PE ALTI MAI TINERI CARE NU AU COEFICIENTUL CA AL DUMITALE DE DEZVOLTAT, CACI LASINDU-I PE EI VOR LUCRA MAI CINSTIT SI VOR FI BANI MAI MULTI LA BUGET, IAR ASTFEL PENSIILE NOASTRE VOR FI MAI MARI, IAR TOTI ROMINII VOR TRAII MAI BINE. HAI S-O LASAM BALTA CU PROSTIILE SI PIROSTIILE, CUNOASTEM NOI. ALEGATORI VA ROR ORIENTATIVA CACI CU ACESTI BARONI NU SE MAI POATE, DE BUNA VOIE EI NU SE LASA TRBUIE ELIMINATI PASNIC PRIN PREZENTA LA VOT. SA-I ELIMINAM PASNIC, CINSTIT SI LAUTARESTE. MIRZA CU AI TAI LASANEEEEeeee.....,
1.1  RE: CA INTRE BARONI trimis de
(16 apr 2008, 13:15:52
Mai bine marza decat excrocul de flutur care ne-a lasat fara paduri si nu a facut nimic ca senator si a facut doar rau ca ministru.rusine insecta

1.2  RE: CA INTRE BARONI trimis de
(16 apr 2008, 13:26:38
votez cu toti candidatii PD-L...pt ca de comunisti m-am saturat ....sa ii mai scada falcile lui Marza!!!!
2.   Altcineva trimis de
(16 apr 2008, 12:18:02
Daca ar fi sa aleg intre Flutur si Mirza asa alege pe Mirza fara discutie. Flutur e un mare "smecher" !

Dar daca ar fi sa aleg intre Mirza si altcineva as alege cu acel "altcineva" !

Deci il astept inca pe acel altcinev.
3.   Mirza pleaca trimis de
(16 apr 2008, 12:41:53
tov mirza iti doresc drum bun ,desi vei constata ca drumurile judetene nu sant chiar asa de bune .votez cu flutur sa moara baronii psd.
4.   Pentru doamna trimis de
(16 apr 2008, 12:50:58
votez cu doamna Acatrinei este mult mai sincera si cinstita decat ceilalti,doamne ajuta.
4.1  RE: Pentru doamna trimis de
(16 apr 2008, 19:34:48
AI GRESIT TITLU!!POATE ALINGATOR???
5.   MNO trimis de
(16 apr 2008, 13:49:19
Mno mai exista si organizatia PRM-ului care sa comenteze? Sau a comentat insasi domana Acatrinei? Oricum nu stiu cum o sa ia CJ-ul cu un singur vot....al dumneaeilaughing
6.   Mai bine Mirza trimis de
(16 apr 2008, 17:24:08
Daca Flutur va iesi atunci o sa vedeti ca nu se va face nimic , ati uitat de guvernarea 1996- 2000 de inflatia care era, si de inflatia care este acum.. traiti mai bine?..De asemenea daca va iesi Flutur atunci o sa vada Mirza cite cozi de topor are la sin, oameni care joaca la interes , care joaca dublu, care cu un picior sunt in PDL dar care inca nu o spun pe fata de frica sa nu-si piarda functiile.... speram sa nu se ajunga sa cunoasteti tradatorii.. a-ti face infarct
7.   Anti-mafie trimis de
(16 apr 2008, 18:08:04
marza iti urez o moarte cat mai rapida si dureroasa, la fel si nevestei tale si familiei tale de corupti imputiti
7.1  RE: Anti-mafie trimis de
(16 apr 2008, 18:34:55
Pana la acest nivel ai ajuns? Doamne, iarta asemenea creaturi ca nu stiu ce spun. Mare pacat sa doresti moartea cuiva si asta chiar in postul Pastelui. Nu am crezut ca acesti martafoi politici, inregimentati in PD-Laturi, vor merge pana la a dori moartea adversarului politic. Flutur, nu mai am cuvinte.
7.2  RE: Anti-mafie trimis de
(16 apr 2008, 22:39:42
intradevar ,jalnic ! sunteti oameni fara Dumnezeu,care ati fi in stare sa calcati peste oameni ca sa va atingeti scopurile murdare ! Doamne fereste sa incapem pe mana lui flutur si a acolitilor sai !
8.   Sistem de voturi trimis de
(17 apr 2008, 10:07:52
Am citit cu atentie toate comentariile de mai sus. Se poate trage o singura concluzie! Toti vonteaza contra a ceva si nu pentru anume ceva!

Toti care voteaza pe Flutur nu-l voteaza pt ca este un tip capabil, destept cu initiativa ci pentru a scapa de Mirza. Ciudat sistem de gandire.

Pur romanesc si pur moldovenesc!

O asemenea gandire gasesti numai la ciobani.

Cand il pui pe unul sa-si spele picioarele stii ce-ti raspunde ?

Mai bine sa mi le taie trenul decat sa le spal!

Asa si voi! Mai bine sa-l votez pe Flutur decat ....

stiti voi urmarea ciobani ce sunteti!
9.   Arde pana se stinge trimis de
(17 apr 2008, 11:15:41
bah xMAX, p'aici se cam invart membri PSD si basescieni,firesc sa fie discutii de acest gen,nu crezi ? nu i'as face ,,ciobani'',totusi, fiindca diversitatea face asa frumoasa democratia
10.   VVEE trimis de
(17 apr 2008, 11:47:14
CE NERVOS ESTE IN FOTOGRAFIE STIE CA ESTE PE ULTIMUL DRUM SI SE VA SFARSI TRAGIC.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei