Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 apr 2008 - Anul XIII, nr. 87 (3768)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumire

Bejinariu consideră că PD-L ar trebui să renunţe la trandafir

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu le-a solicitat democrat liberalilor să-şi modifice sigla partidului, în condiţiile în care trandafirul reprezintă simbolul stângii. Bejinariu a subliniat că în condiţiile în care PD-L se declară în momentul de faţă un partid de dreapta, este anormal ca în sigla acestuia să se regăsească simbolul socialist.

„În sigla lor nu ar trebui să existe trandafirul. De când au apărut pe eşichierul politic, cei de la PD, PD-L sau PLD, sau cum s-au mai numit ei, s-au declarat ba de dreapta, ba de stânga, ba de centru dreapta. Cred că nici ei nu mai ştiu pe unde sunt. Însă ţinând cont de ultimele lor declaraţii, considerăm că sigla PD-L nu trebuie să apară simbolul socialist, adică trandafirul”, este de părere parlamentarul social democrat.

Eugen Bejinariu susţine, de asemenea, că în momentul de faţă, PD-L este singurul partid care nu are o doctrină politică clară şi stabilă. El a adăugat că fără o identitate proprie, democrat liberalii au o singură strategie, respectiv „racolarea membrilor altor partide şi şantajul”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bejinariu consideră că PD-L ar trebui să renunţe la trandafir.
 Vizualizări articol: 1034 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bejinariu consideră că PD-L ar trebui să renunţe la trandafir0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   " a supravietuit o lupta crancena cu o lupoaica" trimis de
(12 apr 2008, 14:49:36
Citeam cu mirare cazul din Monitorul de astazi, in care un barbat din Campulung Moldovenesc a supravietuit o lupta crancena cu o lupoaica turbata. Atunci mintea mea a facut o legatura destul de neobisnuita.. Cred ca si domnul Eugeni BEJINARIU a supravietuit unei asemenea lupte cu o lupoaica politica care incerca sa ii suga "sangele" din vene. Poate de aceea astazi, afirmatiile sale par a fi turbate, lipsite de logica si de argumente palbabila.

Domnule Bejinariu, poate ca ati scapat momentan de lupoaica, dar fiti sigur ca ea se va intoarce, ochii sclipind a portocaliu deschis si o sa va muste de partea cea mai draga a corpului (stiti dvs.care).

Sa vedem cati trandafiri o sa aveti atunci. Poate 2?
2.   Interesant trimis de
(12 apr 2008, 14:57:29
citesc mesajul d`nului Bartolomeu..... si ma gandesc ca are imaginatia foarte bogata.rolling on the floor .... cat despre domnul "Beshenariu" cred ca ar trebui sa se intoarca inapoi la Zamostea , la prasit , arat, discuit cu utilajele mini-moderne pe care ar fi trebuit sa le achizitioneze de la Camera de Comert unde stim prea bine cine o conduce (vezi dosaru` Clonutzu`)...

Weekend placut dragilor...
3.   Sdsa trimis de
(12 apr 2008, 19:44:02
Mi s*a spus de la sediu sa scriu ca PSD e tare si mare! si asa fac nah..

deci prin urmare astia 2 de mai sus sunt prosti...si eu destept!

4.   E ca si cum ai cere ... trimis de
(12 apr 2008, 20:12:39
unei bande de hoti sa aiba moralitate si sa se defineasca intr- un context,pentru a fi mai usor identificati(gabjiti). PD-Laturile astea au de toate: bani ,functii(si pe cea mai mare in stat),tupeu ,nerusinare si nesimtire cit incape,etc.,dar le lipseste moralitatea, demnitatea,onoarea,de doctrina nici nu poate fi vorba ,atita timp cit are o asemenea alcatuire de parveniti si pupincuristi strins uniti in jurul unui individ ce intrupeaza toate defectele fizice si morale ale unui neam cu origini atit de contestate.Deviza lor :fura cit poti-seful vegheaza ! Ps. Observati stinjeneala cu care se misca intre ei si frica de a nu iesi din gratiile sefilor sau a metreselor acestora ?Trebuie sa fii prea minjit si santajabil,prea ahtiat dupa putere si lipsit de caracter ca sa poti suporta asemenea atmosfera de bordel politic in prag de faliment ideologic . Ce poti sa crezi si despre marile familii politice europene(populari,socialisti,e asista pasivi la acest circ politic al PD-Lat
4.1  RE: E ca si cum ai cere ... trimis de
(14 apr 2008, 09:31:12
cei de la psd au numele de cod ...FAULT, STAN PATITU si va mai spun cateva ....sunt niste diversionisti ...deci PSD va pierde aceste alegeri si Marza o sa fie detronat si trimis pe centura politicii. iar despre dontu nu avem ce comenta e mic mic si urat!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei