Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 mar 2008 - Anul XIII, nr. 71 (3752)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Apel

Mîrza face apel la Poliţie să trateze partidele cu aceeaşi unitate de măsură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Gavril Mîrza, face apel la organele de poliţie să trateze partidele cu aceeaşi unitate de măsură şi îl roagă pe şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Nicuşor Todiruţ, să-şi ţină oamenii departe de politică.

Mîrza s-a arătat indignat de faptul că poliţiştii l-au amendat cu 10 milioane de lei vechi pe Gheorghe Fron, candidatul PSD la funcţia de primar al comunei Cornu Luncii, pentru că a ţinut o adunare în faţa căminului cultural din localitate, cămin a cărui închiriere i-a fost refuzată de primarul în exerciţiu, Petru Vodă.

„Consider un abuz din partea primarului, dar fac apel la domnul Todiruţ, la Poliţie să aplice aceeaşi unitate de măsură cu toate formaţiunile politice. Dacă este sancţionat cu 10 milioane de lei un PSD-ist că a adunat lumea la cămin şi nu i s-au deschis uşile, cu toate că nu s-a întâmplat nici un incident, să se aplice aceeaşi unitate de măsură şi cu cei de la PD-L, de la PNL şi cu toate celelalte formaţiuni politice. În caz contrar voi face toate demersurile pentru a arăta modul inechitabil în care se comportă organele Ministerului de Interne, care sunt apolitice teoretic, şi i-aş ruga să rămână apolitice până la capăt”, a spus Mîrza.

El a arătat că primarul comunei Cornu Luncii a răspuns negativ solicitării social-democraţilor de închiriere a căminului cultural, motivând că acesta este programat să intre în renovare.

„Este un lucru urât. Ei acum practică ceea ce criticau şi înfierau cu mânie pe vremea PSD-ului”, a mai spus preşedintele PSD Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza face apel la Poliţie să trateze partidele cu aceeaşi unitate de măsură.
 Vizualizări articol: 823 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mîrza face apel la Poliţie să trateze partidele cu aceeaşi unitate de măsură0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cata ipocrizie! trimis de
(25 mar 2008, 11:44:40
psd istilor voi vorbiti care il puneti pe politistul ala candidat la Campulung?nu va e rusine de falsitatea cu care vorbiti?acolo la Cornu Luncii politaiu nu face politica ca era obligat sa dea amenda daca aia nu au autorizatie si o dadeau oricaruia din partide dar voi cum nu sunteti obisnuiti sa respectati legea vi se pare anormal
2.   MARZA e pe ultimul drum trimis de
(25 mar 2008, 15:05:58
Vad ca Marza nu a scapat de obiceiurile comuniste si vrea sa dea comanda pentru ca politia sa nu se lege de PSD-isti domniei sale!!

Sa-i amintim ca nu mai suntem in mandatul 2000-2004 cand acest lucru se facea de catre PSD...suntem in UE in anul 2008 in caz ca nu stia!!
3.   Ma unde vedeti voi politisti ,poate militeni trimis de
(25 mar 2008, 21:13:48
asa este in toate comunele, nenea militienii , fac politica.oricum eu abia astept campania sa imi bat joc de ei ,sa scot in fata cam ce au facut ei si cum au dansat ca niste soricei pe linga unii primari .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei