Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 mar 2008 - Anul XIII, nr. 64 (3745)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mîrza: Vasile Ilie vinovat de nefinalizarea electrificării în judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Gavril Mîrza, nu a lăsat netaxate declaraţiile fostului său coleg de partid, Vasile Ilie, în prezent vice la PD-L, care a desfiinţat practic programele de dezvoltare a judeţului promovate de actuala administraţie social democrată, arătând că programul democrat-liberalilor va fi mult mai bun.

Mîrza i-a adus aminte lui Vasile Ilie că PSD l-a pus director la ELECTRICA şi că a avut sarcina să se ocupe de electrificarea tuturor cătunelor din judeţ, lucru pe care nu l-a făcut.

„Am avut un coleg de partid pe care l-am făcut prin anii 2003 director la ELECTRICA şi a avut sarcina să se ocupe de electrificarea tuturor cătunelor şi satelor din judeţul nostru. Despre Ilie Vasile vorbesc, ca să fie clar. Or, constat cu tristeţe că nu s-a făcut nimic, că la această dată mai există 65 de sate, cătune şi grupuri de locuinţe care nu beneficiază de energie electrică pe care o să le prindem ca o sarcină în oferta noastră electorală pentru perioada 2008-2012, când dorim ca şi în ultima casă construită în 2012 să ardă becul electric şi să dispară lampa cu motorină sau petrol, inclusiv în cătunele Bobeica sau Runc”, a declarat Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza: Vasile Ilie vinovat de nefinalizarea electrificării în judeţ.
 Vizualizări articol: 955 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mîrza: Vasile Ilie vinovat de nefinalizarea electrificării în judeţ5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   VRAJEALA trimis de
(17 mar 2008, 12:44:00
GOGOSI NENE MIRZA, GOGOSI ELECTORALE ,,,, DA MARI NU ASA ,,,,,,,,,,,,
2.   De tot hazul,daca n-ar fi trist! trimis de
(17 mar 2008, 12:54:42
Cate campanii electorale s-au desfasurat pana acum? In cate campanii s-a promis terminarea electrificarii judetului? Si totusi mai sunt 65 de sate si catune neelectrificate???
3.   MARZA BAGA FUMIGENE trimis de
(17 mar 2008, 13:11:36
Marza e mare mincinos cum sa acuzi pe Ilie Vasile pentu ca stiu ca e alt director regional ...unu COCA ... nu mai manca ciuperci nene Marza ca incepi sa fii mic!! MARZA NICI NU STII CAT DE MIC INCEPI SA FII!! PE 1 IUNIE O SA ITI CANTAM UN CANTEC DE LEAGAN!!! NOAPTE BUNA NOAPTE BUNA ...NENEA MARZA
3.1  RE: MARZA BAGA FUMIGENE trimis de
(17 mar 2008, 16:16:40
Care Coca ma, ca bietul de el e de mult la pensie. In locul lui a venit Vasile Ilie , pus de PSD si care mai este in structurile de conducere E.ON ( fosta ELECTRICA).

Dar probabil ca Marza mai spera sa-i prosteasca pe bietii oameni din alea 65 de catune sa-l voteze in speranta ca le va electrifica satele. Doar Vladimir Ilici Lenin sa le mai electrifice satele !!!! Nu asteptati oameni buni sa va aduca cineva lumina in sat ci ganditi-va sa o rezolvati singuri, pe plan local. Aveti mai multe sanse decat sa asteptati bunavointa unor mincinosi de politicieni.
4.   Mirza sa plece acasa trimis de
(18 mar 2008, 08:15:44
de 10 ani de zile, de ce tov. mirza nu ne-a spus lucrul acesta pana acum?

mirza: mare jigodie comunista! nu stiu cum il mai suporta unii.

o sa fie o mare desfatare pt. intreg judetul cand va fi trimis porkul de mizoi acasa., sa-si roada osanza pe care a furat-o!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui cu sirop de cătină 200 g piept de pui 15 g de unt 75 g smântână dulce75 g smântână 15% grăsime1 linguriţă sirop de cătină1 linguriţă miere1 linguriţă suc de lămâie± sare, piper Pieptul de pui se căleşte în... Citeşte