Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 mar 2008 - Anul XIII, nr. 52 (3733)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Campanie

Ilie Niţă, candidatul PRM pentru Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PRM Suceava şi-a prezentat în cursul zilei de ieri, în mod oficial, candidatul propriu pentru Primăria municipiului Suceava, împreună cu viitoarea echipă de candidaţi pentru Consiliul Local.

Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură din Suceava, în prezenţa a peste 700 de membri şi simpatizanţi.

Lansarea candidaturii lui Ilie Niţă pentru funcţia de primar al Sucevei a avut loc la începutul unui spectacol pe care acesta l-a oferit femeilor sucevene, la care au participat de acum celebrul cuplu de interpreţi Irina Loghin şi Fuego.

Prezentat de secretarul general al PRM, Stela Acatrinei, ca fiind un „caracter curat şi o persoană cu o înaltă pregătire”, Ilie Niţă a venit în faţa celor prezenţi la evenimentul de ieri însoţit de echipa de candidaţi pentru funcţiile de consilieri locali.

La începutul discursului său, candidatul PRM pentru Primăria Suceava a adus un scurt omagiu femeilor, după care a prezentat întreaga echipă de candidaţi. Niţă a subliniat faptul că pentru echipa de candidaţi la Consiliul Local, PRM a susţinut şi a promovat numeroşi tineri, lucru demonstrat şi de faptul că printre aceştia se află nu mai puţin de şapte studenţi.

„Printre priorităţile mele, ca primar, se vor afla realizarea acelor lucruri care nu au stat în atenţia celorlalţi primari pe care Suceava i-a avut până în momentul de faţă”, a declarat candidatul PRM pentru Primăria Suceava.

 

Vrea ca Primăria să aibă arhitect propriu

Printre problemele pe care Ilie Niţă va încerca să le rezolve se numără şi cele ce ţin de arhitectura Sucevei, spaţiile de parcare şi salubrizarea municipiului reşedinţă de judeţ.

„În momentul de faţă, Suceava nu are un arhitect propriu, iar în situaţia în care voi fi ales primar, voi dori ca primăria să aibă un astfel de specialist. Iar tot ce se va face în Suceava va trebui să aibă acceptul arhitectului, astfel încât să putem schimba în bine faţa oraşului”, a precizat Ilie Niţă.

Candidatul PRM pentru funcţia de primar al Sucevei a mai spus că pe lista sa de priorităţi se află şi construcţia de locuinţe pentru tineri, o problemă care în opinia sa a fost neglijată de primarii de până acum. De asemenea, Ilie Niţă spune că va sprijini finalizarea construcţiei unităţilor de cult ortodoxe din Suceava, şi în special a catedralei „Naşterea Domnului”.

„Nu trebuie să mai aşteptăm încă 20 de ani pentru a se încheia construcţia acestei catedrale. Sucevenii trebuie să aibă un astfel de edificiu şi voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru ca el să fie finalizat cât mai repede”, susţine Niţă.

El a mai adăugat că în condiţiile în care va fi ales primar, va continua proiectele care se află în derulare în municipiul Suceava, în special cele care vizează reabilitarea reţelelor de termoficare, dar şi cele pentru modernizarea străzilor.

Nu în ultimul rând, Ilie Niţă a precizat că ţinta PRM la alegerile locale din municipiul Suceava este obţinerea a cel puţin cinci mandate de consilier local, precum şi funcţia de primar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ilie Niţă, candidatul PRM pentru Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 843 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 5 voturi
Ilie Niţă, candidatul PRM pentru Primăria Suceava3.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MP3 trimis de
( 3 mar 2008, 11:42:56
bai fratilor ... daca voi prezentati intr'un articol public intr'un ziar care care se vinde pe judet ... cum**** mea puteti prezenta citate din planul electoral al candidatului PRM? asta se numeste CAMPANIE ELECTORALA din partea Monitorului ! nu este campanie electorala si nu e normal sa prezinti planul unui primar ... dar daca iei bani pentru articol, incalci unele reguli si iti bagi**** in ea campanie electorala ! pentru unii e lege, pentru altii e ceva normal ! il citez pe ombladon : "daca uit sa imi iau pastilele, va mai alegeti cu un VADIM " @
2.   Monitorul face campanie electorala trimis de
( 3 mar 2008, 12:10:58
Din cate vad Monitorul a inceput deja sa faca campanie electorala PD-L -ului si PRM-ului.Se vede ca se doreste o manipulare mediatica pentru Flutur si cei apropiati sau lingaii lui. Oare CNA-ul ca va zice de o plangere la adresa Monitorului de Suceava??? Sa va fie rusine..puteati sa asteptati camapania electorala...nu sa faceti de pe acuma.
3.   ATENTIE trimis de
( 3 mar 2008, 12:59:45
Consiliul National al AUDIOVIZUALULUI !!!!!!!!!! DECI IMAGINE SI SUNET....
4.   Om de omenie trimis de
( 3 mar 2008, 17:07:20
Un bun gospodar si om de omenie!!
5.   Si animal de omenie trimis de
( 3 mar 2008, 18:49:58
Tov. Martie, ai stiinta de faptul ca Ilie Nita sau Nita Ilie e si un �ndragit braconier? Cel putin caprioarele gestante abia asteapta sa-si ofere pulpa dreapta spate si puiul din burta! Asa candidati asa alegatori!
6.   Si asta primar ? trimis de
( 3 mar 2008, 21:06:54
o fi carat ceva carnita de la braconat lui nesatulul de Acatrinei ( Acretinei) , iar asta la pus pe lista de primari , doar din familia sa ,sa -l voteze, un om normal nu voteaza asa un natarau .
7.   PRM in Suceava mai trebuie trimis de
( 3 mar 2008, 22:08:39
O sa aveti sub 5%.Si asta pt ca ati latrat dar na-ti facut nimic si ati inregimentat caciulile brumarii
8.   Ilie Nita reprezinta viitorul Sucevei trimis de
( 4 mar 2008, 02:06:16
bai analfabetilor (caragea si nostradamus) invatati mai intai sa scrieti corect gramatical si apoi sa veniti cu comentarii pline de invidie si marlanie la adresa domnului Nita !

stati in banca voastra si vedeti-va de treaba! Suceava are nevoie de un om cult si capabil de a conduce Primaria si stati voi linistiti ca PRM -ul va ajunge in turul al 2-leawinking

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Berbecuţ cu spanac şi caju 200 g pulpa de berbecuţ100 g  spanac50 g caju50 ml ulei de măsline1 lingură smântână1 căţel de usturoi± sare, piper Caju-ul se prăjeşte în ulei de măsline. Berbecuţul se prăjeşte, separat, în ulei de măsline,... Citeşte