Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 feb 2008 - Anul XIII, nr. 45 (3726)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Atenţionare

Flutur susţine că pe Mîrza îl părăsesc apropiaţii din partid şi CJ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că omologul său de la PSD, Gavril Mîrza, începe să fie părăsit de oamenii cu care a lucrat, atât în partid, cât şi la Consiliul Judeţean Suceava.

Flutur a afirmat că cei care sar din barca lui Mîrza povestesc „lucruri incredibile” despre ceea ce se întâmplă în PSD şi în CJ.

„Preşedintele Gavril Mîrza şi cei din jurul lui trebuie să se obişnuiască că trebuie să plece de la Consiliul Judeţean pentru că au blocat dezvoltarea judeţului Suceava. Trebuie să spun că nu sunt de acord, dar tot mai mulţi oameni din apropierea lor şi din preajma lui Gavril Mîrza vin şi încep să explice lucruri aproape incredibile care s-au întâmplat şi se întâmplă în jurul lor, la conducerea PSD şi a CJ. Nu am agreat niciodată şi nu agreez acest stil de abordare, dar îl părăsesc oamenii. Tot mai mulţi dintre cei care au lucrat în apropierea lui îl părăsesc pe Gavril Mîrza şi probabil îşi dau seama că sunt o frână în dezvoltarea şi în ceea ce trebuie să se întâmple în judeţul Suceava în anii următori”, a afirmat Gheorghe Flutur, senatorul care şi-a anunţat candidatura la preşedinţia Consiliului Judeţean.

 

„PSD este un partid al trecutului, nicidecum al viitorului”

El a spus că revenirea lui Ion Iliescu, Adrian Năstase şi Miron Mitrea în prima linie a PSD arată că acest partid se întoarce la nivelul anului 2004, precum şi incapacitatea de reformă, de modernizare.

„Aceasta se dovedeşte astăzi, când apelează la oameni în dreptul cărora sunt semne serioase de întrebare legate de probleme de corupţie, de probleme dubioase ale tranziţiei, chiar ale Revoluţiei din 1989.

PSD se întoarce la Ion Iliescu, Adrian Năstase, Miron Mitrea, după ce doi ani au încercat să scoată în faţă oameni care n-au legitimitate şi autoritate în acest partid.

Fiefuri precum Suceava şi Botoşani îl susţin pe nepotul mătuşii Tamara, sunt pregătite să-l primească la conducerea PSD. Sigur, este problema lor, nu a noastră, dar ca adversari politici trebuie să subliniez foarte clar că PSD este un partid al trecutului şi nicidecum al viitorului”, a apreciat liderul PD-L.

În calitate de candidat la şefia CJ, Flutur a făcut şi un inventar sumar al administraţiei tranziţiei celor 18 ani, după care a spus că în dreptul PSD „nu putem să spunem chiar zero”, dar că proiectele iniţiate de PSD „n-au finalitate”.

„Cu <Utilităţi şi mediu> s-a candidat de două ori în ultima perioadă şi este un proiect care din păcate nu îşi face efecte pozitive pentru populaţia din localităţile implicate. Se doreşte transferarea acestui proiect la o companie naţională şi asta se face pe spatele sucevenilor. Centrul de Afaceri din aeroportul Salcea este o investiţie din fonduri europene mai mult cu lacăt pe ea decât deschisă, din nou fără cap pentru că lucrurile acestea nu au avut, după părerea mea, un management corespunzător. În aceşti ani Suceava a devenit un judeţ izolat”, a mai spus senatorul de Suceava Gheorghe Flutur.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur susţine că pe Mîrza îl părăsesc apropiaţii din partid şi CJ.
 Vizualizări articol: 2033 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Flutur susţine că pe Mîrza îl părăsesc apropiaţii din partid şi CJ3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fluturas o sa ramai fara aripi trimis de
(23 feb 2008, 12:10:52
Fluturas comunist ce esti! Iti vine randul cat de curand...Nici nu-ti dai seama cat de mic ai inceput sa devii...
1.1  RE: Fluturas o sa ramai fara aripi trimis de
(23 feb 2008, 12:25:54
Dumneata de ce ai fi un om politic al viitorului. Ai metode mult mai comuniste de ati impune interesele. Nu ai realizat nimic pentru oameni, in perioada in care ai fost in guvern. Ati uitat domnule, metodele comuniste prin care imparteai posturile la inceputul anului 2005 in institutiile statului, fara a tine cont de lege.
2.   Xxx trimis de
(23 feb 2008, 12:15:23
Ce mic? UN MARE NESIMTIT...ce sa mai vorbim....
3.   Hotul trimis de
(23 feb 2008, 12:41:40
Fluturas tata cred ca stii vorba aceea HOTUL STRIGA HOTII asa ca Fluturas tata TROMPA MICA!!
4.   Ma face sa rad Flturele asta trimis de
(23 feb 2008, 13:24:29
decat un tiran cu fata blanda asa cum este in realitate monsieur Fluture, mai bine defilam cu Nastase 4 case... nici nu va dati seama ce vremuri vor fi daca iese Fluturele presedinte la CJ... vai de capul nostru... va dati seama cati sugaci asteapta acum in PDl sa capete si ei o functie si sa roada la ciolan. ca numai din astia sunt in corcitura asta politica creata fortat de Zeus.numai militieni si securisti (scuze de pleonasm) se gasesc in quasi partidul asta. cetateni, treziti-va... pericolul este mult mai mare decat va asteptati!!!!
5.   Molie tot un fluture trimis de
(23 feb 2008, 13:59:37
Bai dom flutur crezi ca bucovinenii din care te pretinzi ca te tragi sunt toti niste idioti?marsaviile tale si ale acolitilor tai crezi ca nu se stiu? Vine ziua judecatii,nu ne mai prostiti voi cu traitul bine!
6.   Hotul de fluturas trimis de
(23 feb 2008, 14:43:06
mai fluturas ce naiba atata te caci pe tine de unde naiba sti tu ca ai sa fi presedinte la cj,mai dute in branza ta de cacacios parca esti dumnezeu de le sti pe toate,bravo psd ca i-au scos pe astia buni la inaintare si sper sa il vedem si pe Octav Cozmanca care e un foarte bun organizator si unul din grei greilor din acest partid
7.   Cred ca ar trebui sa stiti! trimis de
(23 feb 2008, 15:59:03
Urmare cosfatuirii Flutur +Orest Onofrei +pastorii penticostali din zona Radauti, pe listele PDL prioritate au reprezentantii cultului penticostal. Porunca este ca acolo unde sunt culte neoprotestante, reprezentatii acestora sa fie preferati ortodocsilor. Probabil asa se explica finantarea comunei Marginea unde va candida fratele prefectului. Deci ortodocsii sunt discriminati chiar de catre marele crestin cu aripioare zamislit in Botosana. Votati-l, fratilor! Va pune pile sa ajungeti direct in rai, cu patalama de la reprezentantul Sfantului Duh in judetul Suceava, Orest Onofrei!
7.1  RE: Cred ca ar trebui sa stiti! trimis de
(23 feb 2008, 18:21:04
In opinia mea cand vine vorba de religie, nimic nu este gresit. Orice persoana are dreptul sa creada orice doreste fara sa fie judecat despre convingera lui.

A fi protestant, pentecostal, ori baptist face ca aceasta sa denatureze identitatea de a fi roman, sau invers?

Poate ca tocmai asta a fost pricina ca Romania a stat izolata de Vest si s-a plafonat.

Conectia cu Dumnezeu este doar o hrana spirituala a sufletului si nu coteaza pe ce cale vine. Iar Guvernul are datoria sa dezamorseze tensiunea asta intre culte si religii.
8.   Cat de retard sa fii incat sa...? trimis de
(23 feb 2008, 16:07:02
... incat sa-l invoci pe Cozmanca? Oricum politica mare in tara o fac in continuare Hrebe, Cozmanca, Iliescu etc. De ce? Pentru ca ei au scoala comunista, care la romani prinde de minune.

V-a facut monitoru forum unde sa va eliberati:). Observ ca nici nu-l cenzureaza. Va fac cadou o revelatie: sa te certi pe net (forum) e ca si cum ai participa la un concurs petru handicapati, adica chiar daca castigi, tot retardat ramai.
8.1  RE: Cat de retard sa fii incat sa...? trimis de
(24 feb 2008, 10:48:35
nu esti un MARE OM...esti un ADEVARAT L(I)NGAU....dute si te culca ca esti c-am obosite domnule mare om...
9.   Mirza tot mai singuratic trimis de
(23 feb 2008, 18:01:03
Comentatorul nr. 1 nu este dl Briceag. Conspiratie!

Paduchii cei hehaliti, parasesc corpurile neinsufletite.

De-a lungul anilorl, ceea facut Mirza in PSD si CJ l-a speriat si de deavolul.

Lucrurile astea trebuiesc facute public. Coane Gica, pune-le pe piata.
10.   Ghici cine trimis de
(23 feb 2008, 18:40:45
In Consiliul Judetean Suceava nu exista sindicat si stiti de ce functionarii de acolo nu au infiintat un sindicat care sa le apere drepturile asa cum exista in alte consilii judetene? Nu stiti dar sunt sigur ca banuiti...pentru ca cineva s-a opus si i-a amenintat ca-si pierd serviciul. Hai sa va vad care ghiciti cine s-a opus...ghici cine-i?
11.   S-a dat solda trimis de
(23 feb 2008, 19:50:47
s-a dat solda la latraii din psd sau a pus Baronu paru pe voi si v-a scos la scris comentarii ?
11.1  RE: S-a dat solda trimis de
(24 feb 2008, 10:50:43
bai bisturiu sau briceag....cum te-ai mai numi....vezi-ti de treaba...pazeste-ti spatele...baietii is cu ochii pe tine!!!!!!
11.2  RE: S-a dat solda trimis de
(25 feb 2008, 22:24:41
partz, partz

scuzati!
12.   Nu vrem psd isti trimis de
(23 feb 2008, 22:47:56
Octav Cozmanca nu va fi votat de nimeni ,imaginati va sfarsitul lui Marza ,nu mai votam fosile reciclate
12.1  RE: Nu vrem psd isti trimis de
(24 feb 2008, 10:53:58
Mortaciune....ce cauti printre cei viii???esti vreo stafie din pdl care bantuie???usturoiul e leacul tau f(r)aiere...zi-le la pastorii astia ai vostri din partid sa-ti faca o slujba,decat sa manance la raha..t degeaba
13.   Mincinosii trimis de
(24 feb 2008, 07:55:00
Briceag si un om mare sint lingai lui hotul si mincinosul de flutur.Mai ipocritilor voi credeti ca acest fluturas cu gasca lui vor face mai mult ca ceilalti va inselati mai bine lasatii pe astia satui ca vin cei flaminzi pentru a ne ****singele.Intrebare dece nu are Flutur priza la Humor pentru lumea s-a saturat de minciunile lui si fatarnicia lui.Flutur acum murdareste mina care la hranit. si la facut mare.
14.   Lingaul trimis de
(24 feb 2008, 10:59:53
Fluturas coconas...c-am repede cu campania electorala???sunte-ti c-am disperati ...ai terminat de taiat padurile si acu te-a umplut politica???Laso balta ca nu-i de tine...Esti un adevarat lingaiu...esti o c(u)rva de om...dar faza mai dura e ca tu nu ai doua fetze ci o groaza...mai bn te-ai retrage undeva la munte si asteapta sa creasca padurile ca sa mai faci cate o defrisare...ar fi mai bn...Cine sapa groapa altuia mai devreme sau mai tarziu cade singur in ea...asa ca...latra tare caine de companie.:))))))))))))))))))))
15.   Lumea a inceput sa dea somatii pe aici trimis de
(24 feb 2008, 11:14:20
S-a intors Nastase penalul la conducere, bucuria infractorilor din PSD/PCR.

Electoratul n-o sa voteze in nici un caz PSD, pt. ca este un partid al trecutului. Fosile de cimitir: Cozmanca, Iliescu, Vacaroiu, Rebenciuc samd.

Vasile, cu de drept ai inceput tu sa ma somezi? Te crezi vreo autoritate ceva, nu de alta dar, sa stim si noi pe cine salutam aici?!

Prezinta-te frumos.
15.1  RE: Lumea a inceput sa dea somatii pe aici trimis de
(24 feb 2008, 19:14:13
Merg pe logica ta si te intreb, dar penalul din fruntea tarii cu ce-i mai presus? A stiut sa indrume minciuni una si una in campania din 2004, si credeti ca a scapat de urmarire penala? Ii vine randul cat de repede, ca si fluturelui, alt penal.

Bai scarba, de unde stii tu ce o sa voteze electoratul? Pun pariu ca la nivel de judet PSD-ul o sa castige si o sa mori de inima rea.

16.   Ce somatii vezi trimis de
(24 feb 2008, 12:51:45
Dle brisca nu te someaza nimeni ,voi lingai lui Flutur sinteti cu santajul si minciunile.Penalul este Basescu Flutur si gasca lor 'Dosarele lui Nastase sint dosare comandate politic sinteti chiori sau orbi ca de 4 ani numai cei dela psd fura ceilalti sint curati ca lacrima.Nu uita de stolojan cu energia electica ieftina sau radu berceanu acolo nu se vede,finul lui Basescu Falca dela arad etc.
17.   ... trimis de
(24 feb 2008, 13:48:39
Forumistilor, sunteti foarte previzibili: cum iau partea cuiva si comentez ceva mai acid, cum devin lingau etc. Probabil nu sunteti invatati sa aveti opozitie. Asta ar fi grav, ar insemna ca nivelul e chiar redus. Sper totusi ca cititorii sa aibe o alta capacitate de intelegere a informatiei.

Precizez ca, daca iau parte cuiva, o fac pentru ca imi permit, pentru ca stiu sa argumentez ce spun, spre deosebire de voi. Voi sunteti efectul setei de scandal, a superficialitatii analizei si punerii de probleme politice. Asta se vede din simplul fapt ca, de cand intru pe acest forum, comentariile voastre sunt la acelasi nivel de injuraturi.

PS: evident, nu fac referire la toti comentatorii si sunt increzator ca cei care nu se incadreaza la descrierea facuta nu se vor simti.
18.   A dat aviara in psd trimis de
(24 feb 2008, 14:05:58
chelbosii si burtosii fara gat scosi de partidul baronilor in fustite de animatoare si ciorapi trei sferturi sa-si manifeste entuziasmul si simpatia fata de marea caracatita cer tot mai multi bani sa latre la luna, nadusiti si mahmuri.

Amenintati cu violenta ?

Ati intrat in panica, a dat aviara in voi.
19.   V-a dat flutur aviara voua trimis de
(24 feb 2008, 17:23:31
sinteti penibili si mai comentati ca sinte-ti amenintati, voi injurati si amenintati ,gasca de latratori infrunte cu Flutur ,latrati la luna ca nu va baga nimeni in seama.

20.   Vasile, om de nimic trimis de
(24 feb 2008, 18:47:49
Dl Flutur, cel mai valoros politician al Sucevei din ultimii 10 ani, o sa scoata porcul din CJ. hahaha

O sa-l lase pe tovarasul Ioan Nechifor fara obiectul muncii cand se va intoarce la anul de la mancat carnatii din Strasboug.

Coane Gica, ai bagat aviara in PSD/PCR, panica totala! hahaha

20.1  RE: Vasile, om de nimic trimis de
(24 feb 2008, 19:19:19
Tataaaa, esti dus rau cu duhul. Cat iti platesc ca sa arunci cu laturi si cu zoaie. Sper ca macar din ce citesc pe acest forum, sucevenii sa-si dea seama cu cine au de-a face. Un partid struto-camila, in care s-au aciuit banditii tranzitiei (Flutur, Onofrei, Olaru, Max etc.) si care spune ca va reforma judetul!
21.   Fara cuvinte trimis de
(24 feb 2008, 22:15:31
Chiar suporta orice acest forum! Nu pot fi schimbate idei si utilizind un limbaj civilizat? Si cind de gindesti ca acest site poate fi accesat de oriunde si de oricine! Ce gindesc altii despre noi, sucevenii!! Ca suntem niste frustrati, care am descoperit locul unde ne putem manifesta in cel mai ......neavenit mod!
22.   Oportunist trimis de
(25 feb 2008, 09:28:37
Oportunistul Flutur fost comunist, fost ortodox, care si-a tradat meseria taind padurile Bucovinei este inconjurat numai de tradatori portocalii, farisei acum pastori, scursuri si zoaie de la alte partide care spera sa mai dea tunuri cu padurile, aviara sau programele europene Nu va merge stolobanilor , pitibocilor probasiti de Flutur
23.   Triple X trimis de
(25 feb 2008, 16:08:22
adio marza .. dar ramai cu bine
24.   Gainari trimis de
(25 feb 2008, 16:52:07
flutre in locul tau nas mai esi in fata electoratului rusine ai dezamagit multa lume sper sa te dai la fund acolo tie locul rusineeeeeeeeeeeeeeee

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sarmale verzi 4 porţii - (30 minute + 30 minute la frigider) 3 salate verzi mai mari300g brânză proaspătă de vaci100g telemea rasă1 lingură seminţe de chimen1 leg. mărar1 ceapă roşie2 linguri ulei de măsline2 cepe verzi2 linguri hrean ras200ml... Citeşte