Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 feb 2008 - Anul XIII, nr. 45 (3726)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Solicitare

PD-L cere Guvernului să anunţe data alegerilor locale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, a cerut Guvernului să comunice public data alegerilor locale şi să nu mai facă „negocieri de noapte cu PSD”.

Gheorghe Flutur a declarat, în conferinţă de presă, că data alegerilor este foarte importantă pentru clasa politică, mai ales că se vehiculează din ce în ce mai des că ar exista intenţia suprapunerii alegerilor locale cu cele generale.

În opinia liderului PD-L, pe baza legislaţiei electorale aflate acum în vigoare practic nu mai există posibilitatea suprapunerii celor două runde de alegeri.

„Să nu ne trezim că din cauza loviturilor de la 11 metri de la Campionatul European de Fotbal se amână alegerile locale, pentru că ar fi prelungiri”, a spus Flutur, care şi-a exprimat speranţa că şi votul uninominal va fi introdus pentru scrutinul din vară.

„PD-L va susţine chiar şi forma de vot uninominal promovată de Comisia electorală pentru că populaţia aşteaptă de la clasa politică acest lucru”, a mai spus senatorul sucevean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L cere Guvernului să anunţe data alegerilor locale.
 Vizualizări articol: 495 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
PD-L cere Guvernului să anunţe data alegerilor locale5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Grabiti-va trimis de
(23 feb 2008, 11:47:39
Puneti mai repede alegerile astea locale.Conu Gica si cu Briceag vor sa-si rezerve din timp biletele pentru avionul cu care or sa plece in Congo,imediat dupa ce pierd alegerile!
2.   Sesizare trimis de
(23 feb 2008, 12:12:38
pai sal vedem pe barbosu daca va iesi partidul lui la carma ce are sa ne zica si sa ne dreaga , daca acum coruptul de fratesu adica ZAMFIR care este vice la MOARA isi face de cap ceo sa mai zicem atunci cand vor avea apa la moara ce-o sa ne faca , o sa ne vanda si pe noi cu pamant cu case cu tot , mai ales acum cand a facut si alianta cu PRODANIUC si cu BLANDU care umbla si pacalesc oamenii facand o bisericuta si aia din lemn numai asa ca sa-i atraga pe oameni pe parte crestineasca si sa castige ei alegerile ca sa faca groapa de gunoi pe raza comunei care sa-i deserveasca tot pe ei ca doar au o ferma de porci din aia din rasa lor si le mai lipsesc cateva hectare de teren ca nu au unde sa-i pasca , si sa ne afunde comuna tot mai adanc in namol , ca si asa cum santem acum cu acesti consilieri cum ar fi BIVOL ,STROISTEAN , GHIVNICI si alti excroci ne fac comuna de rusine , rusine sa va fie dobitocilorrrrrrrrrrr si analfabetilorrrrrrrr.
3.   Intoxicare trimis de
(23 feb 2008, 16:27:27
nu sunt in politica nici nu am fost vreodata dar dragi cetateni treziti-va cine e pdl asta ? ce cauta botezatu care a fost viceprimar psd acolo,ce cauta exscocul de advocat ursu acolo si multi alti care au sesizat ca li se rup picioarele de la scaune acum au luat o alta fatada de pdl-isti.hm nici flutur n-a stiut ce vor sa dirijeze hotii de la bucale ,el e e papusa manevra acum,n-are ce face spune ca e pdl-ist dar numai el stie ce jocuri murdare tre sa accepte.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sarmale verzi 4 porţii - (30 minute + 30 minute la frigider) 3 salate verzi mai mari300g brânză proaspătă de vaci100g telemea rasă1 lingură seminţe de chimen1 leg. mărar1 ceapă roşie2 linguri ulei de măsline2 cepe verzi2 linguri hrean ras200ml... Citeşte