Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 feb 2008 - Anul XIII, nr. 45 (3726)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Taxe

Flutur acuză fiscalitatea excesivă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Vicepreşedintele PD-L, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, a acuzat, ieri, fiscalitatea excesivă impusă de Guvernul Tăriceanu şi a apreciat că acest model de guvernare nu este, nici pe departe, unul liberal.

Flutur a declarat, în conferinţă de presă, că PNL nu mai reprezintă clasa de mijloc şi că „a căzut prizonier al stângii”, prin introducerea a cât mai multe taxe, subliniind că în România sunt 400 de taxe.

„Avem o problemă periculoasă în ceea ce priveşte fiscalitatea.  PNL şi Guvernul PNL-ist arată astăzi că nu mai reprezintă clasa de mijloc din România. Prin fiscalitatea exagerată pe care o practică, prin mărirea numărului de taxe, acest partid a căzut prizonier al stângii. Pornisem bine în 2005, cu acea cotă unică de impozitare, dar inventează în fiecare zi câte o taxă. Din inventarierea pe care noi am făcut-o, acest guvern este Guvernul <Ziua şi taxa>. Avem peste 400 de taxe în momentul de faţă, mai mult decât zilele dintr-un an”, a declarat Gheorghe Flutur.

În opinia sa, PNL ar putea folosi „PNL-taxă pe orice” drept slogan de campanie electorală.

„A pune impozite şi pe umbra de la balcon nu înseamnă politică liberală”, a spus Flutur, concluzionând că „este trist şi dureros pentru fiecare dintre noi, dar asta este realitatea; un guvern liberal trebuie să relanseze economia, să reducă taxele, nu să adauge aceste poveri care nu mai sunt de suportat”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur acuză fiscalitatea excesivă.
 Vizualizări articol: 622 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Flutur acuză fiscalitatea excesivă3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(23 feb 2008, 15:56:35
PNL-u, dupa ce s-a laudat cu cota unica de impozitare, care constituie o masura avangardista intr-un stat fost comunist, acum si-au dat cu firma in cap: impoziteaza primele bugetarilor, bagasera o masura prin care numai sefii institutiilor din sectorul bugetar pot sa primeasca stimulente, iar functionarii nu, au taiat multe dintre fondurile dedicate cercetarii, fonduri alocate deja prin contracte semnate anul trecut. Acum obliga contractorii sa semneze acte aditionale cum ca sunt de acord sa nu mai primeasca parte din bani. Impozitele din tranzactiile imobiliare nu mai raman la bugetele locale, ci pleaca la bugetul de stat. Toate astea din cauza c-au trebuit sa vireze multi bani inspre consiliile judetene si primariile conduse de PSD. Asa e cand tii cu dintii de gunernare.
2.   Campioni la taxe trimis de
(24 feb 2008, 10:52:47
pdl stringe cele mai mari taxe pentru campanie incercand sa cumpere totul numai sa cistige

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sarmale verzi 4 porţii - (30 minute + 30 minute la frigider) 3 salate verzi mai mari300g brânză proaspătă de vaci100g telemea rasă1 lingură seminţe de chimen1 leg. mărar1 ceapă roşie2 linguri ulei de măsline2 cepe verzi2 linguri hrean ras200ml... Citeşte